2017 Aralık Anneleri

Bebek yağının faydası olur insallah bende alicam en nefret ettiğim ve en cok korktuğum sey o çatlaklar

Günaydın kızlar... hayrlı haberler alırsın inşlh..ben bi tek ikili test yapmadım bu cuma gidecm kısmetse..

CuteMom geldi mi pantolonların nasıl beğendin mi?
annekusu CuteMom ben defakto internet sayfasından bir pantolon aldım 60 tl den 30 tl ye düşmüştü. Ürün geldi hiç fotoğraftaki gibi durmuyor hacıdedem giyinse olur ona da. paçalarına bir vücut girer. ayrıca etiketin ucunu elle yırtmışlar 11 tl yazıyor onda da. gelen kargoda da fatura yok sadece irsaliye var onda da fiyat yazmıyor. Umarım mağazada değişim yapmaya gidince 11 tl üzerinden işlem yapmazlar. sikayetvar.com da bununla ilgili şikayet oluşturulmuş zira

kıZlar Az önce yine çok kötü kustum ve devamında ciddi mide yanması yaşıyorum. Süt de bitmiş evde. Bi kaşık gaviscon içtim fayda etmedi. Ölücem ağrıdan. Tavsiyesi olan var mı?
Leblebi? Ceviz? Miden boşalınca daha kötü oluyorsun
Günaydın, artık göbeğim belli mi oluyor ne?
evet çıkmaya başlamış göbek ama benimkinin yanında çok minnacık...

Hayırlısı olsun canım
Bende hındıstan cevızı yagı kremı onerdı aktar ama ben alamdım o zaman ıyıkı almamısım
bendeki krem değil. Ben A101 de bulmuş almıştım hindistan cevizi yağını. Mükemmel bir kokusu var başta sürünce ama yarım saat bir saat sonra günlerce yıkanmamışsın da vücudun yağ kokuyormuş gibi oluyor.

Leblebi? Ceviz? Miden boşalınca daha kötü oluyorsun
evet çıkmaya başlamış göbek ama benimkinin yanında çok minnacık...
Kız ıle erkek gobegı fark edıyor mu canım ?
Buarada dun yazmıssın bana tesekkur ederım valla cok bılgılısın masallah

Ben defacto netten hiç bir şey almadım şimdiye kadar ama waikikiden alıyorum, hatta 2 tay siparişi verdim dün.
sana mail yolu ile gelmiş olmalı fatura canım

AA cok sasırdım
benım aldıklarım bılek strec pantolon gıbı normaldede boyle gıyınıyorum zaten tek sıkıntım ben yuksek bel gıydıgım ıcın tshırtlerım fılanda hep kısa , bıraz daha uzun almak lazımkı penye gobekler gozukmesın dıye sanırım

mide problemi ben de var, gaviskon, renni çigneme tableti. en güzeli mide koruyucu doktorun versin inan hayatın değişiyor
Kesinlikle mide koruyucu isticem ben de. Ölüm gibi. Uzun yıllar kullandım mide koruyucu gaviscon rennie ama ilaçlardan bıktım diye ara verdim. Şimdi mecburen paşa paşa alıcam

Kesinlikle mide koruyucu isticem ben de. Ölüm gibi. Uzun yıllar kullandım mide koruyucu gaviscon rennie ama ilaçlardan bıktım diye ara verdim. Şimdi mecburen paşa paşa alıcam
Dun mide koruyucum bitmis icemedim aksam hastanelik oldum yine bugun hemen basladim yine..

Benım doktr sagolsun cınsıyet ıcın ıkı dk bakmıyo ya tahmın etmeye bıle calsmıyo. Herkesın doktru bı fıkır vermiş

arkadaslar merhaba ben yenıyım de size bişey soracaktım size doktor vitamin felan yazdımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…