Sımdı yıen aradım kargo fırmasını ıkna ettım tekrar adrese goturecekler umarım bugun elıme gecerNeden canım?
Günaydın, çatlaklar için ben sadece bebe yağı kullanıyorum. Annem de bebe yağı kullanırdı, onda hiç çatlak yok. Hindistan cevizi yağı aldım, kocam kokusundan çok rahatsız oluyordu. Berbat kokuyor. yıkanan kıyafetlerim bile hala kokuyor 3-4 defa yıkadım geçmedi.
Bugün öğleden sonra saat 14:10 da ikili test için doktora gideceğiz eşimle. Hayırlı sonuçlar gelir inşallah.
CuteMom geldi mi pantolonların nasıl beğendin mi?
Leblebi? Ceviz? Miden boşalınca daha kötü oluyorsunkıZlar Az önce yine çok kötü kustum ve devamında ciddi mide yanması yaşıyorum. Süt de bitmiş evde. Bi kaşık gaviscon içtim fayda etmedi. Ölücem ağrıdan. Tavsiyesi olan var mı?
evet çıkmaya başlamış göbek ama benimkinin yanında çok minnacık...
bendeki krem değil. Ben A101 de bulmuş almıştım hindistan cevizi yağını. Mükemmel bir kokusu var başta sürünce ama yarım saat bir saat sonra günlerce yıkanmamışsın da vücudun yağ kokuyormuş gibi oluyor.Hayırlısı olsun canım
Bende hındıstan cevızı yagı kremı onerdı aktar ama ben alamdım o zaman ıyıkı almamısım
Kız ıle erkek gobegı fark edıyor mu canım ?Leblebi? Ceviz? Miden boşalınca daha kötü oluyorsun
evet çıkmaya başlamış göbek ama benimkinin yanında çok minnacık...
annekusu CuteMom ben defakto internet sayfasından bir pantolon aldım 60 tl den 30 tl ye düşmüştü. Ürün geldi hiç fotoğraftaki gibi durmuyor hacıdedem giyinse olur ona da. paçalarına bir vücut girer. ayrıca etiketin ucunu elle yırtmışlar 11 tl yazıyor onda da. gelen kargoda da fatura yok sadece irsaliye var onda da fiyat yazmıyor. Umarım mağazada değişim yapmaya gidince 11 tl üzerinden işlem yapmazlar. sikayetvar.com da bununla ilgili şikayet oluşturulmuş zira
AA cok sasırdımannekusu CuteMom ben defakto internet sayfasından bir pantolon aldım 60 tl den 30 tl ye düşmüştü. Ürün geldi hiç fotoğraftaki gibi durmuyor hacıdedem giyinse olur ona da. paçalarına bir vücut girer. ayrıca etiketin ucunu elle yırtmışlar 11 tl yazıyor onda da. gelen kargoda da fatura yok sadece irsaliye var onda da fiyat yazmıyor. Umarım mağazada değişim yapmaya gidince 11 tl üzerinden işlem yapmazlar. sikayetvar.com da bununla ilgili şikayet oluşturulmuş zira
Hala yanma var canım. Ama geceki gibi değil. Nefes alırken bile sanki midemden alıyorum. Öyle yanıyo. Teşekkür ederim sorduğun içinGünaydın simdi nasilsin biraz daha iyimisin?
Kesinlikle mide koruyucu isticem ben de. Ölüm gibi. Uzun yıllar kullandım mide koruyucu gaviscon rennie ama ilaçlardan bıktım diye ara verdim. Şimdi mecburen paşa paşa alıcammide problemi ben de var, gaviskon, renni çigneme tableti. en güzeli mide koruyucu doktorun versin inan hayatın değişiyor
Hem de ne kötü. İnternette badem rahatlatır diye okudum. Ceviz leblebi hiç aklıma gelmedi. Badem daha çok yaktı. Kıvrana kıvrana uyumuşumLeblebi? Ceviz? Miden boşalınca daha kötü oluyorsun
Dun mide koruyucum bitmis icemedim aksam hastanelik oldum yine bugun hemen basladim yine..Kesinlikle mide koruyucu isticem ben de. Ölüm gibi. Uzun yıllar kullandım mide koruyucu gaviscon rennie ama ilaçlardan bıktım diye ara verdim. Şimdi mecburen paşa paşa alıcam
Bebek yağının faydası olur insallah bende alicam en nefret ettiğim ve en cok korktuğum sey o çatlaklar
Ben de başlicam mecburen. Yoksa böyle olmaz. Her zaman eşim yanımda değil ki öyle hemen hastaneye koşayım.Dun mide koruyucum bitmis icemedim aksam hastanelik oldum yine bugun hemen basladim yine..
Benım doktr sagolsun cınsıyet ıcın ıkı dk bakmıyo ya tahmın etmeye bıle calsmıyo. Herkesın doktru bı fıkır vermiş
Bende burdan duydum canım büyük ihtimal eczanedir yarın bakicamCanm eczanedenmı alıyosunız bı marka falan varmı
Canım hangi marka kullandin senBen bebe yağına devam ilkinde sıfır çatlakla yırtmıştım bu bebede nasıl olur bilmem.
@Avust nerede? günler yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?