2017 Aralık Anneleri

melikeecgl hayrlı Olsn Canm sağlıkla gelsn prensesin inşşh
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım.kucagimiza inşallah :)

Çok sağol canım.maşallah apartmana güzel bisey yanında aynı duyguları paylaşan birilerinin olması :)

Canım hayırlı olsun kızın inşaallah kız annesi olacagız biz
Çok sağol canım benim amin inşallah sağlıkla gelsinler :)
Çok sevindim

çok sevindim, sen de benim gibi kız annesi oluyorsun... :)
Aynen canım kız annesi olacağız inşallah Allah in izniyle çok güzel bir duygu :)

Haklısın cnm aklında başka dertler varken cinsiyet pekte önemli olmuyor bakalım bizde 2 hafta sonra gidecez 14 haftalıkken gel dedi inşallah ögreniriz :)

kıZlar Az önce yine çok kötü kustum ve devamında ciddi mide yanması yaşıyorum. Süt de bitmiş evde. Bi kaşık gaviscon içtim fayda etmedi. Ölücem ağrıdan. Tavsiyesi olan var mı?

çok fazla aktif olamıyorum ama yazıyorum arada beni de ekler misiniz
eskişehir de oturuyorum. sat 15.03.2017 bdt 20.12.2017 başlangıç kilom 62 2. bebeğim. henüz cinsiyet belli değil :)

Günaydın, çatlaklar için ben sadece bebe yağı kullanıyorum. Annem de bebe yağı kullanırdı, onda hiç çatlak yok. Hindistan cevizi yağı aldım, kocam kokusundan çok rahatsız oluyordu. Berbat kokuyor. yıkanan kıyafetlerim bile hala kokuyor 3-4 defa yıkadım geçmedi.

Bugün öğleden sonra saat 14:10 da ikili test için doktora gideceğiz eşimle. Hayırlı sonuçlar gelir inşallah.

kıZlar Az önce yine çok kötü kustum ve devamında ciddi mide yanması yaşıyorum. Süt de bitmiş evde. Bi kaşık gaviscon içtim fayda etmedi. Ölücem ağrıdan. Tavsiyesi olan var mı?
Günaydın simdi nasilsin biraz daha iyimisin?

Hayırlısı olsun canım
Bende hındıstan cevızı yagı kremı onerdı aktar ama ben alamdım o zaman ıyıkı almamısım

Günaydın kızlar.. Bende çatlaklar için yağ almayı düşünüyorum ama önce sizin fikirlerinizi bekliyorum. Tahlil yaptıran arkadaşlara da hayırlı sonuçlar diliyorum

Ben bebe yağına devam ilkinde sıfır çatlakla yırtmıştım bu bebede nasıl olur bilmem.
Avust nerede? günler yok sanki

mide problemi ben de var, gaviskon, renni çigneme tableti. en güzeli mide koruyucu doktorun versin inan hayatın değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…