2017 Aralık Anneleri

Burun ölçümü değilde nazal kemik görüldü diye yazar sonuçta genetik uzm öyle demişti bana ense içinde 2 mm geçince RİSK olarak görüyoruz demişti

CuteMom cnm belki senin testin düzenlemesi farklıdır? Olması gereken sonuçlar gözüküyor zaten sayfanda.
Bizimki riski; bebeğin ölçümleri, annenin veriler, biokimyasal ve genel olarak ayirmis.

Buarada yazamadım bugun yıne bdv altını ustune getırdım
Dun uyuyamamıssın , vesvese yapma ınsallah bır daha olmayacak Allah beterınden korusun
Valla çok fena oldum ya neyse gelmiş geçmiş olsun hepimize allah yaşatmasın bir daha

Cnm nasal bone present yazıyor testinde, yani burun kemiği var anlamında.

Kızlar ben yine okuyamadım mesajları inşallah yolundadır hersey. Ben doktordan çıktım çok şükür her şey yolunda ve KIZIMIZ olacakmış çok şükür herşey kabulumuzdu zaten hic farketmezdi bizim için bu doktorda doğruladı kız dedi :) gulii7 canım listemize kız ve isminide Ela Özüm olarak ekleyebilirsin :)

isminde soru işareti bilem vaar
Tövbe tövbe:)))) belediye çalışanı da demiyomu acaba böyle bir isim kuralara aykiri başka seçin diye:)))

Gözünüz aydın canim maşallah bir prenses daha geliyor

Tövbe tövbe:)))) belediye çalışanı da demiyomu acaba böyle bir isim kuralara aykiri başka seçin diye:)))

Gözünüz aydın canim maşallah bir prenses daha geliyor
Çok teşekkür ederim canım böyle güzel haberler sizde alırsınız inşallah Allah gönlünüze göre versin herşeyi :)

Bu haftada bu kadar detaylımı bakıkıyoms özel doktrmu acaba bn kontrle gttgmde boyutunu ölcuyo duydugum kadryla haftasına bakıyo gonderıyo
Benim eski dr um haftaya yine ona gitmeyi dusunuyorum oglumda 16. Haftada hem kendisi incelemisti hem de radyolojiye gondermisti bir de orda ölçümleri filan yapmisti radyolog sanırm zamani 15 16. Haftalar
Benim doktorum önemli hiçbir fark Yok demişti. Sonradan duydum ki hastane ve doktor neden komisyon alıyorsa o teste yönlendiriyormuş. Dr lar çok iyi komisyonlar alıyormuş bu testlerden
Bi kez daha saglik sektorunun pis bi sektor oldugunu anliyoruz
Buarada yazamadım bugun yıne bdv altını ustune getırdım
Dun uyuyamamıssın , vesvese yapma ınsallah bır daha olmayacak Allah beterınden korusun
hep kk da okuyorum bdv diye, sormasi ayıp olmazsa bdv nedir :)

hayirli olsun saglikla gelsin Ela Özüm

Cnm hayırlısı olsun ismide çok güzelmiş prensesin sağlıcakla gelsin inşallah

Banada %80 kız dedi bi kızım var benimde rabbim hayırlı evlat versin ama gönlümden erkek geçiyor rabbimde isteyin diyor :) o yüzden rabbim inşallah erkek nasip eder diyorum hayırlısı ile
:) Insanin gonlunden geciyor tabiki canm. Benimde esim erkek istiyor ama kizimiz olacak gibi cunku erkek olsa gorurdu diye dusunuyorum:) Benim bi abim olarak kizima kiz kardes geldigine cok seviniyorum paylasacak cok seyleri olacak insallah :)

M Mucizem2017 canimmm nasil sevindim anlatamam Allah bir daha boyle korkular yasatmasin insallah. Hepimiz cesitli sekillerde sinaniyoruz sende dua ettin bekledin cok sukur sonunda guzel haberi aldin. Allah kimseyi evladiyla sinamasin insallah bizi de cok mutlu ettin bu haberle

Bencede Canm ya var ya Yok ihtimal üzerine yürütülmez ama sonuç ortada her doktr bu ikiliyi istyr ve kesinlik olmadığını bildiğini halde.. takdiri ilahi herşy..darısı bekleyen her anne adayına ferahlık versn allahım.. bencede daha çok şey düşüncez ayrıntı tetenoz şeker kontrolü vesayre ama dediğin gibi düşünmek için çok erkn tadını çıkaralım.. sağlıka kavuşalım hepimiz inşşh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…