- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Bende de burun kemiği ölçümü almadı. Sadece bütün kemiği var dedi. Ense kalınlığını ölctü onu yazdı boy kilo bebeğin boyu haftası son adet tarihi yaş bunlar yazıldı tahlil verdiğim yerde de akraba evliliği olup olmadığı şeker yüklemesi yapılıp yapılmadığı kronik hastalık olup olmadığı kaçıncı gebelik olduğu sigara kullanımı gibi soruları not aldı. Şimdi ben de tedirgin oldum burun kemiği ölçümü şart mı ki ben hiç duymamıştım kaç mm çıkıyor burun kemiğiBende de burun kemiği ölçümü yok.anlamadım ben bu doktorların işini.
Sağolun kızlar sizi okudukça rahatlıyorum
Herbirinizi tek tek etiketleyemedim ama Allah razı olsun hepinizden desteğiniz çok büyük
Eşime bile okuyorum yazdıklarınızı
Eski doktorumdan haber bekliyorum
O ne derse o olucak
Ne gerekiyorsa yaparım hiç sorun değil
Beni üzen bir doktorun bu kadar basitçe konuşmayla açıklamasız direk hamile bir insanı yıkması
Diyecek birşeyim yok
Ne için verdiler bu fiyatı ? Harmony yaptıracaksan direk ge- lab ı ara. Doktor Ve hastane ismi soracaklar. Doktor ismini söyle ama bu test onun talebi değil ayakta hasta olarak fiyat verin de. Fiyat azalıyor . Bana hastane 2700 fiyat verdi , ge-lab böyle deyince 1800 fiyat verdiYerinde yokmuş doktor
Gerçekten insanın duygularını sömürüyorlar ve kullanıyorlar
Şu durumda zaten bir insan ne olursa yapalıma koluyor ve koşuyorumda
Diyecek birşeyim yok daha
Eminim yarın ulaşsamda birşeyler diyecektir
Eski doktoruma ulaştım bu arada
Test sonucuma baktı ve korkulacak birşey olmadığını söyledi
Sen İstersen DNA testini yaptır dedi
Ve sanırımki bu stresle yaptıracağım kan almaları için bir yerle görüştüm 2.000tl fiyat verdiler
Bitsin gitsin kurtulayım
Kesınlıkle oyle cok cok katılıyorumvalla kızlar ben bu ikili testten bir halt anlamadım. insanı bu kadar niye korkutuyorlar yazık günah değil mi?
test iyi çıkıp downlu çıkan çocuklar da oluyor. yani madem bir halta yarayamayan bir testse niye zehir ediyorlar insana anlamadım ki.kesin olanı yapsınlar herkese baştan.
Ne için verdiler bu fiyatı ? Harmony yaptıracaksan direk ge- lab ı ara. Doktor Ve hastane ismi soracaklar. Doktor ismini söyle ama bu test onun talebi değil ayakta hasta olarak fiyat verin de. Fiyat azalıyor . Bana hastane 2700 fiyat verdi , ge-lab böyle deyince 1800 fiyat verdi
Trisomy 21 down sendromunun diğer adı.Kesınlıkle oyle cok cok katılıyorum
yanı o 1:1000000 kısıden bırı olmadıgımızın bır garantısı asla yok neye gore yanı.
Yaptırdım ama ne ıcımı ferahlattı ne bısey yanı. Sadece ıyı dusunmeye calısıyorum ayrıca testımı karıslastırdıgımda flamıngoo da 21 , 23 var bende sadece 18 nıye kı.
Kesınlıkle oyle cok cok katılıyorum
yanı o 1:1000000 kısıden bırı olmadıgımızın bır garantısı asla yok neye gore yanı.
Yaptırdım ama ne ıcımı ferahlattı ne bısey yanı. Sadece ıyı dusunmeye calısıyorum ayrıca testımı karıslastırdıgımda flamıngoo da 21 , 23 var bende sadece 18 nıye kı.
Benim doktorum önemli hiçbir fark Yok demişti. Sonradan duydum ki hastane ve doktor neden komisyon alıyorsa o teste yönlendiriyormuş. Dr lar çok iyi komisyonlar alıyormuş bu testlerdenDoktorumla görüştüm ondan bir yer istedim
Hastane ismi vermeden doktorun ismini söyledim
Yapılcak olan test Nifty miş ve herşey ayrıntılı olarak bakılcakmış bir sürü şey saydı Harmony den farkını daha fazlalıklarını fln ama hiç orasını kafam basmadı
Yarın sabaha anlaştık gelip kan alıcaklar
Ben istanbuldayım ama yaz sebebiyle yazlık bölgede istanbulun biraz dışındayım
Kendim gidip daha yorulmak istemedim
Oylemı pekı benım testımde bıyokımyasal rısk olmaması normalmı?Trisomy 21 down sendromunun diğer adı.
Benim doktorum önemli hiçbir fark Yok demişti. Sonradan duydum ki hastane ve doktor neden komisyon alıyorsa o teste yönlendiriyormuş. Dr lar çok iyi komisyonlar alıyormuş bu testlerden
Flamingooo canım hadı hayırlısı olsun sonucların ne zaman cıkarmıs?
Gıdıp gelmemen ıyı olmus acıkcası tadını kacırmamaya calıs ınsallah
Müsait olunca yazacağım , yine toplantıya giriyorum... Ama testin tamamen normal ...Oylemı pekı benım testımde bıyokımyasal rısk olmaması normalmı?
Buarada yazmayı unuttum sanırım 2. cocugu olacaklardan ılk defa cınsıyetı farklı olan sensın galıba dımı :)
Az once okurken fark ettım.
Bı kızı bı oglu varmıs kendı hayatına dalmıs
Instagramdan ıstek gonderen kım kızlar?
Allahın ıznıyle , bayrama bayramdan önce hemen alacaksın haberıAmin inşallah
Banada yarından itibaren başlıcak o 10 gün
Hakkımızda artık hayırlısı
Kesinlikle katılıyorum
Daha dün başıma gelicek gibi burda yazmıştım bunu komisyon varmış işin içinde diye
Hoooop sabah telefon numarasını verdi
Aslında ben çok araştıran didikleyen bir insanım herşeyde nedir ne değildir
Buna bile başıma gelmeden az çok bakıyordum ama başa gelince herşey uçtu gitti kafamdan
Buarada yazamadım bugun yıne bdv altını ustune getırdımÇocuk denilince akan sular duruyor. Yumuşak karnımız
Ama içime kötü hiç birşey doğmuyor çok sağlıklı bi bebek bence
Bende de burun kemiği ölçümü almadı. Sadece bütün kemiği var dedi. Ense kalınlığını ölctü onu yazdı boy kilo bebeğin boyu haftası son adet tarihi yaş bunlar yazıldı tahlil verdiğim yerde de akraba evliliği olup olmadığı şeker yüklemesi yapılıp yapılmadığı kronik hastalık olup olmadığı kaçıncı gebelik olduğu sigara kullanımı gibi soruları not aldı. Şimdi ben de tedirgin oldum burun kemiği ölçümü şart mı ki ben hiç duymamıştım kaç mm çıkıyor burun kemiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?