Canım benim ilk bebeğim tüp bebek. Ve normal doğum yaptım. Genelde sezeryan daha az riskli olduğu için tercih ediliyor kıymetli bebeklerde ama benim aniden doğum başlayınca normal olsun istedim :)
Ben oğlumu 2 ay kadar emzirdim, kilo alamadı maalesef çok uğraştık doktoruyla olmadı
Kolik olduğu için kendini çok yıpratıyordu eskilerin deyimiyle et tutmadı.
Hani uğraşmadığımı falan düşünme o kadar uğraştım ki emsin diye neler yapmadım maalesef olmadı hep içimde bir eksiklik olarak kaldı emzirememek, umarım 2. de doya doya emzirebilirim
Cok iyi anliyorum seni ikinci ayda gaz sancılarindan birakti emmeyi ucuncu ayda az az zorla cok ugrastik ama olmadı yapacak bisey yoktu bu sefere insallah. Ilk hamileligimde cok stresliydim gercekten dedikleri gobi asiri gazli bir bebeklik gecirdik bu sefer daha rahatım bakalim ne olacak. insallah daha uslu bol emen bol uyuyan tatliciklarimiz olur hepimizin
Bende tüp bebekle kaldım canım son kontrolde sordum ne olur dıye doktoruma. Az önceki hastamın dogumu normal yaptırdım tüp bebekle kalmıştı çok ısrar etti çok istedi normal diye normal dogum yaptırdım dedi yani hamile kaldıktan sonra tüp bebekle normal hamileliğin farkı yok aynı. Ben sezeryan istiyorum şahsen
Canım benim ilk bebeğim tüp bebek. Ve normal doğum yaptım. Genelde sezeryan daha az riskli olduğu için tercih ediliyor kıymetli bebeklerde ama benim aniden doğum başlayınca normal olsun istedim :)
Doktrdan çıktım kızlar... doya doya izledim bebeği 15 dkk dan fazla maşlh ne güzl oynuyordu eli kolu . Ense ölçümü iyi 1,35 ; 3 ten yukarı riskli imiş.. ikili ister misn dedi öneriyr musunz dedim sadece teklf ediyrz , ayrıca bu sadece bi olasılıkmış,, ben yine de yaptım..
progestanı bırakıyrm folbiol bırakıyrm şu an sadece sulandırıcı.. haftaya test sonucu çıkarmış inşlh ii haberler alırız..
Bn en cok gece sinir oluyorm tuvalete kalkmaya o yızden yatmaya yakın su ıcmemeye calısyorm ama sahurda hele karpz yersem sabaha ksıgım agrımıs seklde uyanıyorm cok çiş getrıyo
Kızlar bugün ikili tarama için gittim ense kalnlığı 0,178 çıktı burun kemiği oluşmış dedi ölçümlerin iyi olduğunu söyledi doktorum çok şükür inşallah tahlilde iyi çıkar. Cinsiyeti konusunda %60-80 civarı erkek dedi ama kesin konuşmadı yine de sizce nedir cinsiyeti bebeğimin??? baş kısmı sağda, ayak kısmı solda biraz tlefonda parlamış görüntü
Kızlar bugün ikili tarama için gittim ense kalnlığı 0,178 çıktı burun kemiği oluşmış dedi ölçümlerin iyi olduğunu söyledi doktorum çok şükür inşallah tahlilde iyi çıkar. Cinsiyeti konusunda %60-80 civarı erkek dedi ama kesin konuşmadı yine de sizce nedir cinsiyeti bebeğimin??? baş kısmı sağda, ayak kısmı solda biraz tlefonda parlamış görüntüEki Görüntüle 2009584
Kac haftalıksın canım bu cınsıyet meselesınn bı garantısı yok sanırım kımı 15te ogrenıyo kımı 20de net olarak sabırla beklıcez mecbr bnmde uc hafta anra kontrolm o zaman ogrenrm ınsallah
KıZlar dktr benı uc hafta snra cagrdı 16haftalık falan olucam be dersınız cınsıyetı sylermı artık erken dıye bakmıyo bıle sagolsun bu sefer bakarmıkı tahmn edermı en azndan nrmal suresı gelms oluyo dımı bakması lazım