2017 Aralık Anneleri

Kızlar tup bebekle hamıle kaşdım ben sezeryanla ılgısı varmı acaba. Bıde asılama sırasbda falan rahım darlıgı oldugu soylenmıstı buda sezeryana sebepmidr bılgısı olan varmı acaba
Canım benim ilk bebeğim tüp bebek. Ve normal doğum yaptım. Genelde sezeryan daha az riskli olduğu için tercih ediliyor kıymetli bebeklerde ama benim aniden doğum başlayınca normal olsun istedim :)

Cok iyi anliyorum seni ikinci ayda gaz sancılarindan birakti emmeyi ucuncu ayda az az zorla cok ugrastik ama olmadı yapacak bisey yoktu bu sefere insallah. Ilk hamileligimde cok stresliydim gercekten dedikleri gobi asiri gazli bir bebeklik gecirdik bu sefer daha rahatım bakalim ne olacak. insallah daha uslu bol emen bol uyuyan tatliciklarimiz olur hepimizin

Walla bnde sezeryan ıstıyorm canm hayrlıaı olsun bakalım bende rahım darlıgı oldgndan adetlerm bıle cok agrılı gecıyodu o yuzden korkutorum bebege baey olrsa sıkısrsa falan dıye. Bıde ofıs ceklrken rahmın ıcıne grememstı doktr rahım dar dıye ölecem sandım elım ayagım gep uyustu acıdan o yuden korkuyorm ben

Canım benim ilk bebeğim tüp bebek. Ve normal doğum yaptım. Genelde sezeryan daha az riskli olduğu için tercih ediliyor kıymetli bebeklerde ama benim aniden doğum başlayınca normal olsun istedim :)

Anladm cnm devlette sezeryan ı önerr yanı bana smdı. Ikncı kendılgnden ı oldu masallah

Aynen canım bebiş riske girmesin allah korusun

Doktrdan çıktım kızlar... doya doya izledim bebeği 15 dkk dan fazla maşlh ne güzl oynuyordu eli kolu . Ense ölçümü iyi 1,35 ; 3 ten yukarı riskli imiş.. ikili ister misn dedi öneriyr musunz dedim sadece teklf ediyrz , ayrıca bu sadece bi olasılıkmış,, ben yine de yaptım..
progestanı bırakıyrm folbiol bırakıyrm şu an sadece sulandırıcı.. haftaya test sonucu çıkarmış inşlh ii haberler alırız..

Benimde aklım onda.Ben aslında salı günü gidicektim o zaman gel dedi doktor ama midem için 3 gün erken gidiyorum acaba sorun olurmu 11+6 olcam yarın
11+5 de yaptirdim bende sorun olmadi rahat ol. Sonuclarim da iyi çıktı şükür

Selam kızlar nasılsınız kilo mu söylüyoruz bugun 61.7 bnm
Bugun hastane çıkışı alayım dedim 2magazaya baktım hep baskılı saçma seyler vardı almadım eldiven şapka çorap aldım Bnde

Kızlar bugün ikili tarama için gittim ense kalnlığı 0,178 çıktı burun kemiği oluşmış dedi ölçümlerin iyi olduğunu söyledi doktorum çok şükür inşallah tahlilde iyi çıkar. Cinsiyeti konusunda %60-80 civarı erkek dedi ama kesin konuşmadı yine de sizce nedir cinsiyeti bebeğimin??? baş kısmı sağda, ayak kısmı solda biraz tlefonda parlamış görüntü

Kızlar ikili tarama testin sonuçları çıktı
Bi bakın ya ben hiç bişey anlamıyorum
P.tesı randevum

Eklentiler

• 20170616_152910.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 99

Kac haftalıksın canım bu cınsıyet meselesınn bı garantısı yok sanırım kımı 15te ogrenıyo kımı 20de net olarak sabırla beklıcez mecbr bnmde uc hafta anra kontrolm o zaman ogrenrm ınsallah

KıZlar dktr benı uc hafta snra cagrdı 16haftalık falan olucam be dersınız cınsıyetı sylermı artık erken dıye bakmıyo bıle sagolsun bu sefer bakarmıkı tahmn edermı en azndan nrmal suresı gelms oluyo dımı bakması lazım

Mutlaka bakar artık canım 16 haftalık olucaksın benim ki 12+5 cinsiyeti kesin değil ama bi tahminde bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…