2017 Aralık Anneleri

Tomris cesuroğlu diye bir doktorun şahane emzirme notları var. İlk çocuklarını emzirememiş, içinde yara olmuş Ve oturup bu konu ile ilgili şahane notlar çıkarmış. Onları okursun

O laaaa çok güzel hatırlattın bunu
Kızımda Tomrisin emzirme notlarıyla birlikte ve emzirme kampını uygulayarak sezeryan ve yopun bakım sonrası 3. Gün emzirmeye başlamama rağmen tam 20 ay emzirdim

Burda kitap soruluyor
Kesinlikle google amcaya yazıp tüm bilgileri okumalılar
En iyi online emzirme dersleri

İkincidede doğuma yakın yeniden başlıcam

Benim oğlan memeciydi ve hiç ihtiyacım olmadı ama etrafımda Tomris'e minnettar olan çok anne var...

İnşallah geçer Allahtan su tek aşkım. İçmelere doyamıyorum içtikçe içesim geliyo tabi dakika başı tuvaletteyim

Bn en cok gece sinir oluyorm tuvalete kalkmaya o yızden yatmaya yakın su ıcmemeye calısyorm ama sahurda hele karpz yersem sabaha ksıgım agrımıs seklde uyanıyorm cok çiş getrıyo

Benim de gogsum buyuk degil o yuzden hic farketmedi 2 yil da emzirdim ama dedim keske biraz buyuseydi :) eski haline geri donduler
gogus kucukse cok korkmayin yine eskisi gibi oluyor

Benım göğüsler bı beden bugudu ve dolgnlaatıcok kucuk degldı Zaten allah sonumuzu hayır etsın esler onemlı bence bızleree destek ıcın

Kızlar tup bebekle hamıle kaşdım ben sezeryanla ılgısı varmı acaba. Bıde asılama sırasbda falan rahım darlıgı oldugu soylenmıstı buda sezeryana sebepmidr bılgısı olan varmı acaba

Kızlar tup bebekle hamıle kaşdım ben sezeryanla ılgısı varmı acaba. Bıde asılama sırasbda falan rahım darlıgı oldugu soylenmıstı buda sezeryana sebepmidr bılgısı olan varmı acaba
Bende tüp bebekle kaldım canım son kontrolde sordum ne olur dıye doktoruma. Az önceki hastamın dogumu normal yaptırdım tüp bebekle kalmıştı çok ısrar etti çok istedi normal diye normal dogum yaptırdım dedi yani hamile kaldıktan sonra tüp bebekle normal hamileliğin farkı yok aynı. Ben sezeryan istiyorum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…