2017 Aralık Anneleri

Kizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmus Gecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah

Kizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmus Gecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah

Hayırla saglıkla dogsun canımm

Hayırlı olsun canım artık netlesti alisverise baslayabilirsin

Canım bide kac haftalıkken kız demislerdi? Ozele mi gitmistin? Diger arkadaslara da tecrube olur senin durumun

Kızlar demir ilacına kaçıncı ayda başladınız şuan coraspin troid ilacı ve vegaferon demir ilacı verdi doktor, benim ayrıca kan pıhtılaşma meyili heterizogot var iğne kullanan varmı acaba bana bıraktırdı doktor 12. Haftada

Canım bide kac haftalıkken kız demislerdi? Ozele mi gitmistin? Diger arkadaslara da tecrube olur senin durumun
3.ayda başladık canım kan ilacına 13 haftada gittiğimizde verdi doktorum artı vitamin kullanıyorum sabahlarıda bulantı ilacım var

Bendede pıhtılaşma sorunu var canım..Heterizogot seninki gibi ama benim doktorum iğnemi doğuma 1-2 gün kalana kadar kullanacağımı söyledi..Özelemi gidiyorsun devletemi bilmiyorum ama içinde soru işaretleri varsa başka iyi bir doktora daha görünmende fayda var..Allah korusun bebişin sağlığı için o iğneler çok önemli..

Ay evet canım yaaa doktor çok yogun çok bilgili doç ama bana hiç hitap etmiyor. Kartal maltepe tarafında iyi bir doktora ihtiyacım var

Kızlar göbeği belli eden kıyafetler giyiyor musunuz
Ben kendimi rahat hissetmiyorum henüz nedense bol giyiyorum hep sorun Bnde mi yaw

Kızlar göbeği belli eden kıyafetler giyiyor musunuz
Ben kendimi rahat hissetmiyorum henüz nedense bol giyiyorum hep sorun Bnde mi yaw

Ben. Normal kıyafetlerkı gyıyorm zatn pek dar degldı. Bazıları sar geldgnden gyemıyorm hatta

Hayırla saglıkla dogsun canımm
Amin canm hepimizin evladi insallah:)))
Hayırlı olsun canım artık netlesti alisverise baslayabilirsin

Canm bana 12+4te kiza benziyor demisti ikili testimi yapan doktorum. Sonra ozeldeki doktorum 14+1de %80 kiz dedi bugun 15+0da da kesin erkek dedi ben de sasirdim demek ki gercektende 15 haftadan oncesi yaniltici olabiliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…