Kizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmusGecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah
Hayırlı olsun canım artık netlesti alisverise baslayabilirsinKizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmusGecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah
Canım bide kac haftalıkken kız demislerdi? Ozele mi gitmistin? Diger arkadaslara da tecrube olur senin durumunKizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmusGecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah
14 haftalık hamileyim aralık 20 qibi Doğum dendi biz burdayızKimse yok mu
Canım bide kac haftalıkken kız demislerdi? Ozele mi gitmistin? Diger arkadaslara da tecrube olur senin durumun
3.ayda başladık canım kan ilacına 13 haftada gittiğimizde verdi doktorum artı vitamin kullanıyorum sabahlarıda bulantı ilacım varKızlar demir ilacına kaçıncı ayda başladınızşuan coraspin troid ilacı ve vegaferon demir ilacı verdi doktor, benim ayrıca kan pıhtılaşma meyili heterizogot var iğne kullanan varmı acaba bana bıraktırdı doktor 12. Haftada
Bendede pıhtılaşma sorunu var canım..Heterizogot seninki gibi ama benim doktorum iğnemi doğuma 1-2 gün kalana kadar kullanacağımı söyledi..Özelemi gidiyorsun devletemi bilmiyorum ama içinde soru işaretleri varsa başka iyi bir doktora daha görünmende fayda var..Allah korusun bebişin sağlığı için o iğneler çok önemli..Kızlar demir ilacına kaçıncı ayda başladınızşuan coraspin troid ilacı ve vegaferon demir ilacı verdi doktor, benim ayrıca kan pıhtılaşma meyili heterizogot var iğne kullanan varmı acaba bana bıraktırdı doktor 12. Haftada
Ay evet canım yaaa doktor çok yogun çok bilgili doç ama bana hiç hitap etmiyor. Kartal maltepe tarafında iyi bir doktora ihtiyacım varBendede pıhtılaşma sorunu var canım..Heterizogot seninki gibi ama benim doktorum iğnemi doğuma 1-2 gün kalana kadar kullanacağımı söyledi..Özelemi gidiyorsun devletemi bilmiyorum ama içinde soru işaretleri varsa başka iyi bir doktora daha görünmende fayda var..Allah korusun bebişin sağlığı için o iğneler çok önemli..
Kızlar göbeği belli eden kıyafetler giyiyor musunuz
Ben kendimi rahat hissetmiyorum henüz nedense bol giyiyorum hep sorun Bnde mi yaw
Amin canm hepimizin evladi insallah:)))Hayırla saglıkla dogsun canımm
Hayırlı olsun canım artık netlesti alisverise baslayabilirsin
Canm bana 12+4te kiza benziyor demisti ikili testimi yapan doktorum. Sonra ozeldeki doktorum 14+1de %80 kiz dedi bugun 15+0da da kesin erkek dedi ben de sasirdim demek ki gercektende 15 haftadan oncesi yaniltici olabiliyor:)Canım bide kac haftalıkken kız demislerdi? Ozele mi gitmistin? Diger arkadaslara da tecrube olur senin durumun
Bende su an izliyorum Süreyya nin hali ne olacak boyleIzlemez olaydım
Icim parçalandı izlemeyeceğimBende su an izliyorum Süreyya nin hali ne olacak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?