Kac haftalıksın canım bu cınsıyet meselesınn bı garantısı yok sanırım kımı 15te ogrenıyo kımı 20de net olarak sabırla beklıcez mecbr bnmde uc hafta anra kontrolm o zaman ogrenrm ınsallah
Canım bende 12+4 te ense kalınlığı için gittiğimde öğrendim cinsiyeti erkek dedi yüzde yüz. Ense ölçmek için alttanda baktı ve gördü cinsiyeti net Ama ense 3 buçuk çıktı yaşımda var inşallah yaştandır
Kızlar bugün ikili tarama için gittim ense kalnlığı 0,178 çıktı burun kemiği oluşmış dedi ölçümlerin iyi olduğunu söyledi doktorum çok şükür inşallah tahlilde iyi çıkar. Cinsiyeti konusunda %60-80 civarı erkek dedi ama kesin konuşmadı yine de sizce nedir cinsiyeti bebeğimin??? baş kısmı sağda, ayak kısmı solda biraz tlefonda parlamış görüntüEki Görüntüle 2009584
KıZlar dktr benı uc hafta snra cagrdı 16haftalık falan olucam be dersınız cınsıyetı sylermı artık erken dıye bakmıyo bıle sagolsun bu sefer bakarmıkı tahmn edermı en azndan nrmal suresı gelms oluyo dımı bakması lazım
Canım bende 12+4 te ense kalınlığı için gittiğimde öğrendim cinsiyeti erkek dedi yüzde yüz. Ense ölçmek için alttanda baktı ve gördü cinsiyeti net Ama ense 3 buçuk çıktı yaşımda var inşallah yaştandır
İnşallahhh canımm benim bende bikaç akrabamda duymuştum ense kalınlığı ama bebekler gayet saglıklı moral bozmaktan başka birşey degil bu testler bence 35 yaşından büyük hamileler asla yaptırmasın
İnşallahhh canımm benim bende bikaç akrabamda duymuştum ense kalınlığı ama bebekler gayet saglıklı moral bozmaktan başka birşey degil bu testler bence 35 yaşından büyük hamileler asla yaptırmasın
Ben 26 yaşındayım ve 2li testimin bir değerinde sorun çıktı.
Başa gelmeden anlamıyor insan
Başa gelincede araştırıp bir bakıyor ya bu iş nedir diye
İki hormonun beklentilere göre değerlendilip karşılaştırılıp birde üzerine olasılık hesabından başka birley değil
Yani net mantık zor
Ben 26 yaşındayım ve 2li testimin bir değerinde sorun çıktı.
Başa gelmeden anlamıyor insan
Başa gelincede araştırıp bir bakıyor ya bu iş nedir diye
İki hormonun beklentilere göre değerlendilip karşılaştırılıp birde üzerine olasılık hesabından başka birley değil
Yani net mantık zor
Bu testler moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor bilseydim ense bile ölçtürmezdim moralini bozma ayrıntılı ultrasonu beklicem bende hiçbirşey yaptırmıcam doktor bir sürü test önerdi ama düşünmüyorum bol dua allahım korusun bebeklerimizi
Sağol canım sağlıklı olsunda bebeğim en büyük duam o çıkıntı bebeğe paralel olunca kız yukarı doğru olunca erkekmiş nub teorisine göre biraz yukarı gibi sanki
Selam canım..Evet kaçırmışsın:) P.tesi günü çıktı sonuçlarım, çok şükür temiz..Düşündüğün için çok teşekkürler..İnşallah bundan sonrada hiçbirimiz bir sorun yaşamayız..❤❤❤
Selam canım..Evet kaçırmışsın:) P.tesi günü çıktı sonuçlarım, çok şükür temiz..Düşündüğün için çok teşekkürler..İnşallah bundan sonrada hiçbirimiz bir sorun yaşamayız..❤❤❤
Bana bulantıyı kesmesi için ilaç verdi doktor ama neticede ilaç. Almamayı tercih ettim. 4 gün boyunca su dahi içemedim. Dün randevum vardı söyledim doktora bi şey yiyip içemiyorum günlerdir. Mideme giren 5 dk kalmıyo diye. Eğer çok kötüysen yatıralım seni dedi. İstemedim. Eve geldim zorla büssürü şey yedim/ sabah da kalktım meyve yiyim dedim. Soluğu banyoda aldım. Ne kadar az ilaç o kadar iyi.
Ben de 65kiloyla basladim hala 65 kiloyum boyum 1.70 gulii7
Kizlar benim de karnim dumduz. Sizin gobusler ne tatli cikmis masallahh sali gunu kontrol ve ikili test var umarim iyidir.a bebekle ilgili tek belirti cok hizli yorulmam nefes nefese kalmam. Istahim falan cok iyi sadece tatliya cok duskundum canim asiri derecede peynir domates rokali ekmek istiyor. Gece bile yapip yiyorumDaha sacma biseye aseremezdim heralde