2017 Aralık Anneleri

Kac haftalıksın canım bu cınsıyet meselesınn bı garantısı yok sanırım kımı 15te ogrenıyo kımı 20de net olarak sabırla beklıcez mecbr bnmde uc hafta anra kontrolm o zaman ogrenrm ınsallah
Canım bende 12+4 te ense kalınlığı için gittiğimde öğrendim cinsiyeti erkek dedi yüzde yüz. Ense ölçmek için alttanda baktı ve gördü cinsiyeti net Ama ense 3 buçuk çıktı yaşımda var inşallah yaştandır

Öncelikle maşallah
Pozisyonu gayet güzel vermiş Nub teorisine göre kesin erkek

16. Haftada cinsiyetler artık ayırt edilebiliniyor bu sebepten söyler

Bazı bebeklerde bu durum yaşandığı gebelik ilerledikçe normale döndüğünü okumuştum

Bazı bebeklerde bu durum yaşandığı gebelik ilerledikçe normale döndüğünü okumuştum
İnşallahhh canımm benim bende bikaç akrabamda duymuştum ense kalınlığı ama bebekler gayet saglıklı moral bozmaktan başka birşey degil bu testler bence 35 yaşından büyük hamileler asla yaptırmasın

Ben 26 yaşındayım ve 2li testimin bir değerinde sorun çıktı.
Başa gelmeden anlamıyor insan
Başa gelincede araştırıp bir bakıyor ya bu iş nedir diye
İki hormonun beklentilere göre değerlendilip karşılaştırılıp birde üzerine olasılık hesabından başka birley değil
Yani net mantık zor

Bu testler moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor bilseydim ense bile ölçtürmezdim moralini bozma ayrıntılı ultrasonu beklicem bende hiçbirşey yaptırmıcam doktor bir sürü test önerdi ama düşünmüyorum bol dua allahım korusun bebeklerimizi

Canim sen ne zaman aalacaktin sonuçları bir süre şehir disindaydim bakamadım kacirdim mi acaba
Selam canım..Evet kaçırmışsın:) P.tesi günü çıktı sonuçlarım, çok şükür temiz..Düşündüğün için çok teşekkürler..İnşallah bundan sonrada hiçbirimiz bir sorun yaşamayız..❤❤❤

Gözün aydın takip ediyordum seni ama yazmaya fırsatım olmadı çok şükür sevindim canım inşallah bizim sonuçlarda iyi çıkar

Ama beslenmen de lazım çocuğa besin gitsin... İlaç çok zorda kalınca içebilirsin doktorunun kontrolünde... Bence bu kadar sıkma kendini

Ben de 65kiloyla basladim hala 65 kiloyum boyum 1.70 gulii7

Kizlar benim de karnim dumduz. Sizin gobusler ne tatli cikmis masallahh sali gunu kontrol ve ikili test var umarim iyidir.a bebekle ilgili tek belirti cok hizli yorulmam nefes nefese kalmam. Istahim falan cok iyi sadece tatliya cok duskundum canim asiri derecede peynir domates rokali ekmek istiyor. Gece bile yapip yiyorumDaha sacma biseye aseremezdim heralde

Insallah cnm taklma bnce bıcogu yanls cıkıyoms zaten rabbım saflıkla kucagına versn yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…