2017 Aralık Anneleri

Bu arada doktordan geliyorum kızlar herşey normal çok şükr kız demişti şimdide erkeye benzetdiiki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarıda normale dönmüş çok şükr
Çok sevindim canım darısı benim başıma.bende senin gibi güzel haberlerle gelirim inşallah bizim bebek kendini göstermedi

Çok sevindim canım darısı benim başıma.bende senin gibi güzel haberlerle gelirim inşallah bizim bebek kendini göstermedi
Ay sonumuydu senin randevun? Bu gidiste ogrenirsin insallah. Israr edin dr a.

Ben bu gün bi şey okudum bebeğimizin bulunduğu yere parmaklarımızla dokunursak kalp atması gibi bir şey hissetmemiz lazımmış ben bebeğin bulunduğu yerde epeyi parmaklarımla dolaştım kalp atması gibi bir şey buldum.içim bi güzel oldu doğru galiba

Ay sonumuydu senin randevun? Bu gidiste ogrenirsin insallah. Israr edin dr a.
Bu salı randövüm var.gene tedirginlik korku var ister istemez.dua edin kızlar bana.bebek çok durgundu uyuyordu galiba.arkasını dönmüştü.bacaklarını kapatmıştı.göremedi bir şey inşallah görürüz.Cinseyitini merak etmiyorum.iyi olduğunun duyuyum başka bir şey istemiyorum.

Bi de okuduklarıma göre hamilelikte çıkan sivilceye müdahale edersek iz kalıyormuş.geçen senenenin annelerinin mesajlarını okuyorum da boş durmak Yok.

Kizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmus Gecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah
Hayırlı uğurlu gelsin inşallah. Bizde kontrolden geldik kalp atışı ense kalınlığı burun kemiği nornal dedi. haftası değişti bu arada 11+5 ken 12+2 olduk. Cinsiyetini göstermedi malesef bi daha ki kontrole kaldı

Sürekli kötü düşünmekten rüyalarıma girdi hep hastane kanama görüyorum bişey olacak korkusu haftayı zor etcem galiba iyimi diye

Ben. Normal kıyafetlerkı gyıyorm zatn pek dar degldı. Bazıları sar geldgnden gyemıyorm hatta
Bende normal kıyafetlerimi giyiyorum ama bazıları göbeği belli etmeye basladı rahatsız olup çıkarıyorum onarı
Kizlar acill biraz qrip oldum zencefilli cay icdim bi zararı olurmu?
Bişi olmaz cnm zencefil bal yedim Bnde gripte
ben de genelde gomlek giydigim icin belli olmuyor oglumda da dar giymemistim rahatsiz oluyorum
Bnde rahatsız oluyorum bazı bluzlar göbegı belli etmeye basladı daralıyorum o zmn

evet Bnde hissediyorum cnm

Ya ben bebeğin nerede olduğunu bilmiyorum bebeğin nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Doktor ultrasonda karnımın her yerinde hareket ettiriyor cihazı

Ben en son gttgmde sol tarafıma agrı grıyodu bebek sagdamı soldamı dedım ortada dedı

Kizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmus Gecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah

Hadi hayırlı olsun banada kız dedi ama erkek hissediyorum bide canım sürekli et istiyo :)

Selam sevgili anneler benimle burda kanaması olup her an yavrusunu kaybetme korkusunda olan anneler ah yine kahverengi akıntım oldu deyip tuvalete gitmeye korkan anneler ayakları havada yardıma muhtaç olup sırf bebeğime aman bişey olmasın diyen anneler bi kişi hariç rabbim onada tekrardan nasip etsin hepimiz elhamdulillah 4 . Ayımıza yaklaştık çok sükür ağrılar mide bulantılar aZaldı artık cinsiyetler göbekler konuşuluyor :) Allah hepimize inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah çok öpüyorum sizi hayırlı günler olsun
Not:çok sükür diyeceğimiz çok seyler var :) çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…