- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
ben de genelde gomlek giydigim icin belli olmuyor oglumda da dar giymemistim rahatsiz oluyorumKızlar göbeği belli eden kıyafetler giyiyor musunuz
Ben kendimi rahat hissetmiyorum henüz nedense bol giyiyorum hep sorun Bnde mi yaw
Ay su istanbullu gelini izleyeyim dedim sezon finali diye çok ters bi bölüme denk gelmişim içim gitti
Aynen ya kalkip dr a gidesim geldi kalbi atiyo mu diyeAynen ınsan etkılenıyo allah korusun
Çok sevindim canım darısı benim başıma.bende senin gibi güzel haberlerle gelirim inşallah bizim bebek kendini göstermediBu arada doktordan geliyorum kızlar herşey normal çok şükr kız demişti şimdide erkeye benzetdiiki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarıda normale dönmüş çok şükr
Ay sonumuydu senin randevun? Bu gidiste ogrenirsin insallah. Israr edin dr a.Çok sevindim canım darısı benim başıma.bende senin gibi güzel haberlerle gelirim inşallah bizim bebek kendini göstermedi
Bu salı randövüm var.gene tedirginlik korku var ister istemez.dua edin kızlar bana.bebek çok durgundu uyuyordu galiba.arkasını dönmüştü.bacaklarını kapatmıştı.göremedi bir şey inşallah görürüz.Cinseyitini merak etmiyorum.iyi olduğunun duyuyum başka bir şey istemiyorum.Ay sonumuydu senin randevun? Bu gidiste ogrenirsin insallah. Israr edin dr a.
Hayırlı uğurlu gelsin inşallah. Bizde kontrolden geldik kalp atışı ense kalınlığı burun kemiği nornal dedi. haftası değişti bu arada 11+5 ken 12+2 olduk. Cinsiyetini göstermedi malesef bi daha ki kontrole kaldıKizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmusGecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah
Bizim grupta herkes aynı huyda .hep kaygı stresSürekli kötü düşünmekten rüyalarıma girdi hep hastane kanama görüyorumbişey olacak korkusu haftayı zor etcem galiba iyimi diye
Ya ben bebeğin nerede olduğunu bilmiyorum bebeğin nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Doktor ultrasonda karnımın her yerinde hareket ettiriyor cihazıBizim grupta herkes aynı huyda .hep kaygı stresbu gidişle aralığı zor ederiz
Bende normal kıyafetlerimi giyiyorum ama bazıları göbeği belli etmeye basladı rahatsız olup çıkarıyorum onarıBen. Normal kıyafetlerkı gyıyorm zatn pek dar degldı. Bazıları sar geldgnden gyemıyorm hatta
Bişi olmaz cnm zencefil bal yedim Bnde gripteKizlar acill biraz qrip oldum zencefilli cay icdim bi zararı olurmu?
Bnde rahatsız oluyorum bazı bluzlar göbegı belli etmeye basladı daralıyorum o zmnben de genelde gomlek giydigim icin belli olmuyor oglumda da dar giymemistim rahatsiz oluyorum
evet Bnde hissediyorum cnmBen bu gün bi şey okudum bebeğimizin bulunduğu yere parmaklarımızla dokunursak kalp atması gibi bir şey hissetmemiz lazımmış ben bebeğin bulunduğu yerde epeyi parmaklarımla dolaştım kalp atması gibi bir şey buldum.içim bi güzel oldu doğru galiba
Ya ben bebeğin nerede olduğunu bilmiyorum bebeğin nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Doktor ultrasonda karnımın her yerinde hareket ettiriyor cihazı
Aynen ya kalkip dr a gidesim geldi kalbi atiyo mu diye
Sürekli kötü düşünmekten rüyalarıma girdi hep hastane kanama görüyorumbişey olacak korkusu haftayı zor etcem galiba iyimi diye
Kizlar doktordan geliyorum benim kiz erkek olmusGecen hafta %80 kiz demisti doktorum ama bugun pipiyi gorduk tabi ben kiz diye gittigim icin sok oldum. Bugun 15 bitti 16 ya girdik. Yani oglum geliyormus hayirla gelsin saglikla gelsin insallah
Olmaz bol dinlen bol su içKizlar acill biraz qrip oldum zencefilli cay icdim bi zararı olurmu?
Canım yaa İnşAllah darısı burdakı herkese çok sevindim vAllahi geldiyimden beri agzım kulaklarımdaÇok sevindim canım darısı benim başıma.bende senin gibi güzel haberlerle gelirim inşallah bizim bebek kendini göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?