2017 Aralık Anneleri

Kizlar gecen bi arkadasimla karsilastim 5aylik hamileymis o da. 1. Hamileligi de zor gecmisti ama simdi 50kiloyla hamile kalip 40kiloya kadar dusmus 2ay hastanede yatmis yeni yeni toparlamis yazik. Bu halimize de sukur bazi kokular beni de mahvediyor kavrulmus sogan firinda balik gibi yemekler ve oglumun kakasini temizlemek baya zulum benim icin. Ama aramizda cok zayif dusen yok sanirim. Halimize sukrettim valla

Hayırlısı olsun hakkında, bu haftalarda değişebiliyor genellikle.
Yo canim deisecek gibi deil resmen gorduk riskli sonuc olunca iki doktor ayti ayti gordu. Hauirlisini dilemisdim d3mekki erkwk.hayirli imis suanki derdim sadece bebegimin sagligini merak etmek.

Aynen canım en kısa zaman da koku hassasiyetimiz de geçer inşallah

kızlar bende cinsiyetini çok merak ediyorum. 15 haftalık olduk ama devlet Hastanesi'ne gittiğimiz için doktor cinsiyeti söylemedi. Anlayanlar yorum yapabilirseniz çok sevinirim :)

Hamileliğim bir hafta geriden geliyor yani ultrasonda bir hafta geride gözüküyor sizde oyle olan oldu mu kizlar gittikce geriler diye korkuyorum

Hamileliğim bir hafta geriden geliyor yani ultrasonda bir hafta geride gözüküyor sizde oyle olan oldu mu kizlar gittikce geriler diye korkuyorum
İlk haftalarda olabiliyor canım bazı arkadaşların da bir hafta geriden geliyordu ilerleyen haftalarda kendi haftasını yakalar merak etme. Geç döllenmeyle alakalı bu durum merak etme. Çok kişinin yaşadığı bir şey yani )

Daha once konuşulmuştu ama ben tetanoz asisi olmayi düşünmüyorum kizlar. Bilmem kac defa yapildi omur boyu koruma dediler. Hamilyken herseyden sakinirken neden asi olalim hemde agirindan.savaş ulkesi yada koyde dogurmuoruz ki.
Ben de olmayacağım.

doyar canım merak etme ben de her şeyden tiksiniyorum sulu yemek pilav v.s yiyemiyorum.Ancak kahvaltılık yoğurt salata.Bumun için üzülüyordum ama doktorum bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi rahatladım Yakında normale döneceğiz.Badem ceviz de yemeye çalışsan çok faydalı.

İlk üç aya yiyebiliyordum ama şimdi ceviz felan yiyemiyorum yediğim gibi hemen cıkarıyorum.

Kızlar bebeğim çok hareketlydi ölçümleride çok güzel çıktı. Serum yiyorm şuan günübirlk yatış yaptılar. Sol kolmdan denediler olmadı.artık sağ kolmdan giriş yaptılar o da bebek iğnesyle damarlarım çok inceymiş. Birde oğlana benziyo ama daha erken kmsye bişy demeyin dedi

Buda benim talışım erkeye benzetdi ama daha kesin deyil dedi sizce?:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-17-11-45-41-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 119
ben de aynen kokulu seylere yaklasamiyorum bi ortama girince ins parfum kullanan yoktur diye dua ediyorum resmen sabunlar da midemi bulandiriyor
aynen bir de sigara kokusu hemen kaçıyorum yanıma gelenleri uzaklaştırıyorum hiç umurumda değil.Bir de soğan ve salça kokusu beni mahvediyor.

benim gibi olan biri var ya kavrulmuş soğan balık kokusu psikolojimi alt üst etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…