Kızlar bebeğim çok hareketlydi ölçümleride çok güzel çıktı. Serum yiyorm şuan günübirlk yatış yaptılar. Sol kolmdan denediler olmadı.artık sağ kolmdan giriş yaptılar o da bebek iğnesyle damarlarım çok inceymiş. Birde oğlana benziyo ama daha erken kmsye bişy demeyin dedi
Kizlar iki gundur hic okuyamadim dun ikili sonucumu aldim yuksek risli cikti. Ve oglusum ldugunu ogrendim merak.eden arkadaslar vardi haber vermwk istedim. Ozellikle avust merak ediyordu. Yanlos hatirlamiyorsam.
Ense kalınlıgımı yüksek çıktı, Allahım bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin benimde aynı riskli yüksek çıktı ense ama kan filan yaptırmadım ayrıntılı ultrasonu beklicem bol duadan başka çaremiz yok canım
Ense kalınlıgımı yüksek çıktı, Allahım bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin benimde aynı riskli yüksek çıktı ense ama kan filan yaptırmadım ayrıntılı ultrasonu beklicem bol duadan başka çaremiz yok canım
kac cıktıkı ense kalınlığı cnm bıde erkek olduğunu kac haftalıkken ogrendın tam olarak allahın ıznıyle bırsey olöz bu testlere cok guvenme allaha dua et cnm bızım akrabanın oğlu ozurlu doğacak dendı kesın olarak sapasağlam doğdusadece allah bılır ımse bılemez
Benim asermelerim azaldı kızlar siz de öyle mi. İlk zamanlar ki kadar yemek yemek istemiyorum yine iştahım açık ama iki hafta öncesine kadar yarım saatte bir acıkıyordum. Şimdi biraz normale döndü sanırım
Kizlar iki gundur hic okuyamadim dun ikili sonucumu aldim yuksek risli cikti. Ve oglusum ldugunu ogrendim merak.eden arkadaslar vardi haber vermwk istedim. Ozellikle avust merak ediyordu. Yanlos hatirlamiyorsam.
Canm allah bagslasın ınsallah sag salım kucagına alrsın yavrunu dua et bolca bu bı rısk soncta kesın degıl cogıda yanltablıyor ınsallah sennkıde oyledr
kac cıktıkı ense kalınlığı cnm bıde erkek olduğunu kac haftalıkken ogrendın tam olarak allahın ıznıyle bırsey olöz bu testlere cok guvenme allaha dua et cnm bızım akrabanın oğlu ozurlu doğacak dendı kesın olarak sapasağlam doğdusadece allah bılır ımse bılemez
3.5 sanırım canım ense kalınlıgı. erkek oldugunu ense ölçerken gördük alttanda bakmıştı çünkü Allahım yardım etsin küçük melegime çok araştırıyorum evet ölçümler milim oldugundan her doktorda ölçemiyormuş birde yaşımda ileri benim 37 ye gircem
Kızlar iki gundur gaz sancisindan mahfoldum. Ozellikle midemde hem yedigim hersey rahatsiz ediyor gibi hem de aşırı gazim var. Gegirmekten bir tuhaf oldum ama bitmiyor. Cok sanci yapiyor. Var mı tavsiyeniz. Gaviskon gaza iyi geliyor muydu hamileler kullanabiliyor diye biliyorum.
Hayırlı uğurlu gelsin inşallah. Bizde kontrolden geldik kalp atışı ense kalınlığı burun kemiği nornal dedi. haftası değişti bu arada 11+5 ken 12+2 olduk. Cinsiyetini göstermedi malesef bi daha ki kontrole kaldı
Gozunaydin canm cok sevindim saglikli evlat haberi almak gibisi yok cook sukur. Benim yanilma oldu canm ikilide kiz demisti ama erkekmis megersem o yuzden yanilma ihtimali olurdu sizdede:)
Sagol canm. Ben de surekli et yemek istiyorum ki aslinda ete cok duskun degilimdir bir de tatli hic yiyemedim tatliya karsi hala isteksizim ama cok lazimda degil zaten
Merhaba hanımlar ben 2017 eylül annesiydim bir oglum oldu birde 5 yasinda bir kizim var, ve simdi yeniden hamileyim.
Ama tecrubelerim daha cok taze diye mutluyum beraber buyuyecekler bebislerim insallah:)
En cok duam bu bebsimde oglum gibi kolik olmasin ilk 4 ay bitmistm simdi 9 aylik olcak hayla cok yoruyor :-|
Saglicakla gelsinler insallah butun bebisler.. kk eylul annelerindn boyle yazisiyorduk kizlarla dun gibi, son aylar cok heyecanliydi her gun dogum haberi nerdeyse.
Umarim bu konumuzda oyle olur hepimizn bebegi saglicakla dogar
Eki Görüntüle 2010069
kızlar bende cinsiyetini çok merak ediyorum. 15 haftalık olduk ama devlet Hastanesi'ne gittiğimiz için doktor cinsiyeti söylemedi. Anlayanlar yorum yapabilirseniz çok sevinirim :)
Benimle haftası yakın olan arkadaslar bişey sorcam karnınızda kıpırdandıgını hissedıyomusunuz int baktım 16. Haftadan sonra hissedılıyomus ama ama benım karnımda pıt pıt atıslar yada kanat cırpma gibi bişeyler oluyor ilk gebeligim bagırsak hareketlerımı bebek mi anlayamadım