Benimle haftası yakın olan arkadaslar bişey sorcam karnınızda kıpırdandıgını hissedıyomusunuz int baktım 16. Haftadan sonra hissedılıyomus ama ama benım karnımda pıt pıt atıslar yada kanat cırpma gibi bişeyler oluyor ilk gebeligim bagırsak hareketlerımı bebek mi anlayamadım
Canım doktor net erkek dedi.İsim bulabilirsin veya alışveriş yapabilirsin dedi.O kadar belliymiş demek ki.Kız erkek hiç fark etmez.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Cok cok zor canim biz de ocak ayinda ogrendik ben 1aydir falan toparlanabildim oglum esim karnimdaki bebegim annem icin. Uzulerek aglayarak bi yere varamadim 1haftada 4kilo verdim sonra saglik ozru izni aldim 3ay baktik her seyini kendim yaptim evde ekmekten yogurda kefire ne bulduysam. annemin yaninda hep neseliyiz. Hastaligin adini asla soylemiyoruz artik sifasi zor ama umidimi kaybettigin gun ölürüm ben.
hastalığı ne derecede biyopsi felan yapıldımı pet tarama çookk geçmiş olsun inş rabbim şifasını bir an önce versin o kadar kötüyümki ne yediğim ne içtiğim gezdiğim hiç hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicrk bu günler bilmiyorum
Gozunaydin canm cok sevindim saglikli evlat haberi almak gibisi yok cook sukur. Benim yanilma oldu canm ikilide kiz demisti ama erkekmis megersem o yuzden yanilma ihtimali olurdu sizdede:)
Sagol canm. Ben de surekli et yemek istiyorum ki aslinda ete cok duskun degilimdir bir de tatli hic yiyemedim tatliya karsi hala isteksizim ama cok lazimda degil zaten
Kızlar merhaba bizimde gelen giden oluyor okudum yazdiklarinizi cinsiyeti öğrenen herkesi tebrik ederim. Benimde artık karın daha çok belirginleşti önceki şişlik gazmis demekmiş şimdi daha farklı ve hep aynı sislikte eşim bile farkediyor Rabbim ne güzel yaratmis
hastalığı ne derecede biyopsi felan yapıldımı pet tarama çookk geçmiş olsun inş rabbim şifasını bir an önce versin o kadar kötüyümki ne yediğim ne içtiğim gezdiğim hiç hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicrk bu günler bilmiyorum
Ayy maşallah ne güzel hareketleri hissedenler varmış banada hemşire daha hissetmezsin 15. 16. Haftada başlar o da seyirme seklinde başlar dinlenme halindeyken uzanırken falan hissedersin dedi bekliyorum inşallah heyecanla birden bisey hissedicem diye bekliyorum