O zaman hissettıgım bebegin hareketlerı bende 14 haftanın içindeyım cinsiyet bellimi sizdeBen 14.hafta içindeyim.Kelebek kanat çırpışı gibi hissedebiliyorum.Bu 2.gebeliğim.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Tabiki sağlıklı olması hepsinden önemli canım çok haklısın ama merak ediyorum işte :)Bence erkek tabii Herşey den önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun ins.
Benimle haftası yakın olan arkadaslar bişey sorcam karnınızda kıpırdandıgını hissedıyomusunuz int baktım 16. Haftadan sonra hissedılıyomus ama ama benım karnımda pıt pıt atıslar yada kanat cırpma gibi bişeyler oluyor ilk gebeligim bagırsak hareketlerımı bebek mi anlayamadım
Tmm tşk lerCevabın için teşekkür ederim canım. Tabiki sağlıklı olması hepsinden önemli canım çok haklısın ama merak ediyorum işte :)
Anladım tmm tşk ederimBndede bazen nabız atısı gıbı oluyo karnmda
Canım banada 12 haftalıkken erkek dedi 14 haftalık kız çıktı :) inşallah doğrudurBenim bebegimin cinsiyeti 12 haftalikken belli oldu. Erkek canim.
Anladım tmm tşk ederim
Bende hissettim hep minik pıt pıtlarıKımı bebek dıyo kımı nrmal nabız atısı dıyo ama hamıle olmadan önce karnmda nabız arısı hıssetmemıstm hıc
Canım doktor net erkek dedi.İsim bulabilirsin veya alışveriş yapabilirsin dedi.O kadar belliymiş demek ki.Kız erkek hiç fark etmez.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Canım banada 12 haftalıkken erkek dedi 14 haftalık kız çıktı :) inşallah doğrudur
Bize yorum yapan olmadı((Buda benim talışım erkeye benzetdi ama daha kesin deyil dedi sizce?:)
Bende hissettim hep minik pıt pıtları
hastalığı ne derecede biyopsi felan yapıldımı pet tarama çookk geçmiş olsun inş rabbim şifasını bir an önce versin o kadar kötüyümki ne yediğim ne içtiğim gezdiğim hiç hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicrk bu günler bilmiyorumCok cok zor canim biz de ocak ayinda ogrendik ben 1aydir falan toparlanabildim oglum esim karnimdaki bebegim annem icin. Uzulerek aglayarak bi yere varamadim 1haftada 4kilo verdim sonra saglik ozru izni aldim 3ay baktik her seyini kendim yaptim evde ekmekten yogurda kefire ne bulduysam. annemin yaninda hep neseliyiz. Hastaligin adini asla soylemiyoruz artik sifasi zor ama umidimi kaybettigin gun ölürüm ben.
merhabaa. bende hep et yemk istiyorum. tuzlu seviyorum. ve tatliya karsi coooook isteksizim... tuzlu seviyor musunuz sizde.Gozunaydin canm cok sevindim saglikli evlat haberi almak gibisi yok cook sukur. Benim yanilma oldu canm ikilide kiz demisti ama erkekmis megersem o yuzden yanilma ihtimali olurdu sizdede:)
Sagol canm. Ben de surekli et yemek istiyorum ki aslinda ete cok duskun degilimdir bir de tatli hic yiyemedim tatliya karsi hala isteksizim ama cok lazimda degil zaten
Ben pek bir şey yiyemediğim için çok halsiz oluyorum ondan yazamıyomIftara yakın bosalıyor buralarrr
geçmiş olsun allah şifasını versin inşallahhastalığı ne derecede biyopsi felan yapıldımı pet tarama çookk geçmiş olsun inş rabbim şifasını bir an önce versin o kadar kötüyümki ne yediğim ne içtiğim gezdiğim hiç hiç bişi anlamıyorum nasıl geçicrk bu günler bilmiyorum
Ben pek bir şey yiyemediğim için çok halsiz oluyorum ondan yazamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?