2017 Aralık Anneleri

Teşekkürler canım yardımın için içimi ferahlattın

Benim asermelerim azaldı kızlar siz de öyle mi. İlk zamanlar ki kadar yemek yemek istemiyorum yine iştahım açık ama iki hafta öncesine kadar yarım saatte bir acıkıyordum. Şimdi biraz normale döndü sanırım

Benim belli biseye asermem yok ama hep acim. Gidip buzdolabini seyrediyorum durmadan. Midem kaziniyo sofradan kalkinca bile. Yine cok kilo alacam galiba

Benim belli biseye asermem yok ama hep acim. Gidip buzdolabini seyrediyorum durmadan. Midem kaziniyo sofradan kalkinca bile. Yine cok kilo alacam galiba
Ben de öyleydim sürekli aç hissediyordum kendimi ne kadar yersem yiyim doymuyordum ama şimdi sabredebiliyorum açlık krizi tutmuyor en azından bi kaç gündür

Daha hic asermedim keşke asersemde istesem biseyler :) hic açlık durumum da yok yemek yeme istegim de yok bütün gün yemek yemesem olur sırf Bebegim aç kalmasın diye yiyorum yemek normal bir şekilde. Aradabir hafif hAfif bulan tim oluyor koku hassasiyetim geçmedi hala kokulara karşı çok duyarlı hala burnum. Doktorda 3 ana öğün 2 ara öğün mutlaka yemelisin dedi ben genelde 2 ana öğün 3 ara öğün yapabiliyorum :)

Günaydın kızlar 12çeyrekte randevum var. İkili test olcak tabi asıl midem için gidiyorum. Eridim bittim resmen yedğimi çıkara çıkara 3 gündür. Birde ishal olmuşum

Bende de hiç aşerme olmadı yani canım bişeyler istiyor ama ölüp bitmiyorum hatta tam tersi iştahım biraz azaldı porsiyonlarım küçüldü

Benım de ara ara bulantilarim oluyor ama önceki haftalar gibi yoğun değil. Ama benim de koku hassasiyetim tam gaz devam ediyor. Hiç bir şekilde kokulara gelemiyorum hele ki parfüm deterjan sabun kokuları beni mahvediyor. Bulantilarim hafiflemesine rağmen koku duyunca eskisi gibi oluyorum hemen.

Kizlar iki gundur hic okuyamadim dun ikili sonucumu aldim yuksek risli cikti. Ve oglusum ldugunu ogrendim merak.eden arkadaslar vardi haber vermwk istedim. Ozellikle avust merak ediyordu. Yanlos hatirlamiyorsam.

Kizlar iki gundur hic okuyamadim dun ikili sonucumu aldim yuksek risli cikti. Ve oglusum ldugunu ogrendim merak.eden arkadaslar vardi haber vermwk istedim. Ozellikle avust merak ediyordu. Yanlos hatirlamiyorsam.
Hayırlısı olsun hakkında, bu haftalarda değişebiliyor genellikle.

Bende merak edenlerdendim canım. Hayırlı olsun. 4 erkek Rabbim kolaylık versin.

ben de aynen kokulu seylere yaklasamiyorum bi ortama girince ins parfum kullanan yoktur diye dua ediyorum resmen sabunlar da midemi bulandiriyor

Hayırlı olsun.En önemlisi sağlıklı olması tabi.yüksek risk çıkıpta sonunda yüzümüzü güldüren çok oldu testler yanılta bilir.iyi düşün iyi olsun.

Hayirli saglikli evlat olsun insallah. Gonul hep olmayani istiyor benim de 1 oglum var kiz olmasini cok isterim tabi ama hic fark etmez. Insallah test yine yanilmistir saglikla alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…