2017 Aralık Anneleri

Kızlar selam,uzun zamandır yazmıyordum ben ama sizleri takip ettim :) Fikrinizi sormak istiyorum,bu hafta içi doktor çağırmıştı 2li testi yaparız demişti. Randevu için aradık ama bu haftadan bayram sonuna kadar izne çıkmış Bayram sonunu beklersem 14+6 yada 15.haftanın başlangıcı olacak. 2 li test için geç mi olur sizce? Ne yapsam yaa?

Canım 14. Haftayı gecnce ıkılı test yaplmıyo dıye blıyorm bska bıyere yaptr ılla yaptrayım dıyosan

Ben yaptırmadım ama 11-ila 14 arası yapılıyor haberin olsun.bazı arkadaşların doktorları ikili testi önermemiş.üçlü test yaptırmış.üçlü test temiz çıkarsa ikili teste iyi oluyormuş.bilgine

Allah kolaylık versn canm benın asırı derecede olmuyo bulantm cok sukur rahatsz edıyo ama razıyım hu kadarına
Benim ilk üç ayım çok iyi geçti.kusma iştehsizlık yoktu.3 4 defa kusmuşumdur ancak.ama ilk üç ayda sıkıntılarım başkaydı benım ayağıma kramp girdi şekerle uğraştım.şimdi biraz zorlanıyorum.bebek iyi olsunda ben nasıl olsa idare ederim tek sıkıntım onun için

Benimde tatlıyla aram Yok :) hayırlısı olsun insallah

Bebek canım :) bende hissediyorum özellikle tatlı bişey yedikten sonra ayAgımın altına bişey koyuyorum sonrası hissediyorum çok şükür

Allah sıfa. Versın canmm

Günaydınn..Valla bugün bende sabah bu hissetme isteğiyle uyandım..Ufak seyirmeler oluyor birkaç haftadır ama ben barizinden istiyorum artık..Ben burdayım desinn Hoş çok hareketlendilermi uyutmayacak hale geliyormuş ama ben razıyım:))

Başka yerde yaptır canım..11-14.hafta arası yapılıyor 2li test..Sen bu haliyle 15.haftaya girmiş oluyorsun..Doğru sonuç vermeyebilir bu haliyle..Hoş her haliyle doğru sonuç vermeme ihtimali var ama neysee...

Ben genelde tuvalate ıyanıyorum ama hareketlıncede uyanırım heralde

Günaydın herkese :) benim adet sancısına benzer ağrılarım geri döndü arkadaşlar:)) internetten baktım bu haftalarda yine o ağrı olabiliyormuş. Benim rahim baya küçüktü herhalde büyü büyü bitmedi :))

Ewt cnm ara sıra haff bndede oluyo bel kasık agrısı gbı ama gecıyo snra

Kzlar bugun buraz hapsuruyo gnıyım ne yesem be ıcsem hasta falan olmaym allah korusun

gunaydinn kuzlarrr. ben de dun aksam bebegimi hissettimm. hrmde oyle pit pit degil. sabun gibi kaydi bi yandan diger yanaa.. ilk basta korktumm. sonra butun aksam bi gulumsemeyledolandim ortaliktaa.. bu arada memleket bize yaradii. arada bi mudem disinda cok iyiyimmm. tum kuxulari opuyrummm.

Ayy ne mutlu sana canım..Seninli direk içerde sörf yapıyo demekki..Bizimkiler daha yüzme modundalar:)) Az kaldı hepimiz hissedeceğiz Allahın izniyle

Günaydın bu da benim tombik göbüşüm
abbo bi an bu benim gobegimi kim izinsiz cekip atti kk ya dedimm... ayni benimm gobegimm..

Ayy ne mutlu sana canım..Seninli direk içerde sörf yapıyo demekki..Bizimkiler daha yüzme modundalar:)) Az kaldı hepimiz hissedeceğiz Allahın izniyle
:)) aynn canimm. az kaldii.. halay bile cekecekler icerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…