- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar selam,uzun zamandır yazmıyordum ben ama sizleri takip ettim :) Fikrinizi sormak istiyorum,bu hafta içi doktor çağırmıştı 2li testi yaparız demişti. Randevu için aradık ama bu haftadan bayram sonuna kadar izne çıkmışBayram sonunu beklersem 14+6 yada 15.haftanın başlangıcı olacak. 2 li test için geç mi olur sizce? Ne yapsam yaa?
Ben yaptırmadım ama 11-ila 14 arası yapılıyor haberin olsun.bazı arkadaşların doktorları ikili testi önermemiş.üçlü test yaptırmış.üçlü test temiz çıkarsa ikili teste iyi oluyormuş.bilgineKızlar selam,uzun zamandır yazmıyordum ben ama sizleri takip ettim :) Fikrinizi sormak istiyorum,bu hafta içi doktor çağırmıştı 2li testi yaparız demişti. Randevu için aradık ama bu haftadan bayram sonuna kadar izne çıkmışBayram sonunu beklersem 14+6 yada 15.haftanın başlangıcı olacak. 2 li test için geç mi olur sizce? Ne yapsam yaa?
Benim ilk üç ayım çok iyi geçti.kusma iştehsizlık yoktu.3 4 defa kusmuşumdur ancak.ama ilk üç ayda sıkıntılarım başkaydı benım ayağıma kramp girdi şekerle uğraştım.şimdi biraz zorlanıyorum.bebek iyi olsunda ben nasıl olsa idare ederim tek sıkıntım onun içinAllah kolaylık versn canm benın asırı derecede olmuyo bulantm cok sukur rahatsz edıyo ama razıyım hu kadarına
Gozunaydin canm cok sevindim saglikli evlat haberi almak gibisi yok cook sukur. Benim yanilma oldu canm ikilide kiz demisti ama erkekmis megersem o yuzden yanilma ihtimali olurdu sizdede:)
Sagol canm. Ben de surekli et yemek istiyorum ki aslinda ete cok duskun degilimdir bir de tatli hic yiyemedim tatliya karsi hala isteksizim ama cok lazimda degil zaten
Benimle haftası yakın olan arkadaslar bişey sorcam karnınızda kıpırdandıgını hissedıyomusunuz int baktım 16. Haftadan sonra hissedılıyomus ama ama benım karnımda pıt pıt atıslar yada kanat cırpma gibi bişeyler oluyor ilk gebeligim bagırsak hareketlerımı bebek mi anlayamadım
Benim ilk üç ayım çok iyi geçti.kusma iştehsizlık yoktu.3 4 defa kusmuşumdur ancak.ama ilk üç ayda sıkıntılarım başkaydı benım ayağıma kramp girdi şekerle uğraştım.şimdi biraz zorlanıyorum.bebek iyi olsunda ben nasıl olsa idare ederim tek sıkıntım onun için
Günaydınn..Valla bugün bende sabah bu hissetme isteğiyle uyandım..Ufak seyirmeler oluyor birkaç haftadır ama ben barizinden istiyorum artık..Ben burdayım desinnAyy maşallah ne güzel hareketleri hissedenler varmış banada hemşire daha hissetmezsin 15. 16. Haftada başlar o da seyirme seklinde başlar dinlenme halindeyken uzanırken falan hissedersin dedi bekliyorum inşallah heyecanla birden bisey hissedicem diye bekliyorum
Başka yerde yaptır canım..11-14.hafta arası yapılıyor 2li test..Sen bu haliyle 15.haftaya girmiş oluyorsun..Doğru sonuç vermeyebilir bu haliyle..Hoş her haliyle doğru sonuç vermeme ihtimali var ama neysee...Kızlar selam,uzun zamandır yazmıyordum ben ama sizleri takip ettim :) Fikrinizi sormak istiyorum,bu hafta içi doktor çağırmıştı 2li testi yaparız demişti. Randevu için aradık ama bu haftadan bayram sonuna kadar izne çıkmışBayram sonunu beklersem 14+6 yada 15.haftanın başlangıcı olacak. 2 li test için geç mi olur sizce? Ne yapsam yaa?
Günaydınn..Valla bugün bende sabah bu hissetme isteğiyle uyandım..Ufak seyirmeler oluyor birkaç haftadır ama ben barizinden istiyorum artık..Ben burdayım desinnHoş çok hareketlendilermi uyutmayacak hale geliyormuş ama ben razıyım:))
Günaydın herkese :) benim adet sancısına benzer ağrılarım geri döndü arkadaşlar:)) internetten baktım bu haftalarda yine o ağrı olabiliyormuş. Benim rahim baya küçüktü herhalde büyü büyü bitmedi :))
Ayy ne mutlu sana canım..Seninli direk içerde sörf yapıyo demekki..Bizimkiler daha yüzme modundalar:)) Az kaldı hepimiz hissedeceğiz Allahın izniylegunaydinn kuzlarrr. ben de dun aksam bebegimi hissettimm. hrmde oyle pit pit degil. sabun gibi kaydi bi yandan diger yanaa.. ilk basta korktumm. sonra butun aksam bi gulumsemeyledolandim ortaliktaa.. bu arada memleket bize yaradii. arada bi mudem disinda cok iyiyimmm. tum kuxulari opuyrummm.
abbo bi an bu benim gobegimi kim izinsiz cekip atti kk ya dedimm... ayni benimm gobegimm..
:)) aynn canimm. az kaldii.. halay bile cekecekler icerde.Ayy ne mutlu sana canım..Seninli direk içerde sörf yapıyo demekki..Bizimkiler daha yüzme modundalar:)) Az kaldı hepimiz hissedeceğiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?