2017 Aralık Anneleri

Ay ne güzel senin ilk gebeliğin mi ben hala hissetmiyorum hiç bir şey gerçi ben en başından beri hamilelikle alakalı hiç bir şey yaşamadım

Vallahi ablacım bende seyirme de olmuyor bende olsun istiyorum uyutmasin raziyim heyecan içinde bekliyorum bakayım 2hafta daha sabredeyim belki hissederim :)

Dün gece yürüyüşe çıktık.bi anada bıçak saplanması gibi bir şey oldu sağ tarafaımda.kızlar ne ola bu.

Kizlaaaaarrr ben gectigimiz carsamba gunu ikili testi yaptirmadim doktor hersey normal dedi. Burda gordum ense kalinligi olcumu nu bana doktorum hic onunla ilgili bisey demedi ense olcumu ikili test yapilitken mi yapiliyo yaaa cok kafama takildi onumuzdeki haftasonuda bayram tatiline gidicez ya haftasini kacirirsam yardim edin

O benimde oluyo canm sag tarafimda onemli bisey degil demisti doktor merak etme
Sancılanmam oluyodu da bu ilk defa oldu.benim karnım niye yumuşakiştah desen oda Yok.bide o günler çilek tarlasına gittik.10 defa belki fazladır eğidim.bunun bi zararı olur mu

Kızlar şimdi internetten cuma günü sağlık ocaginda yaptirdigim kan testi sonuçlarına baktım da b12 gene düşük çıkmış ya 141 çıkmış en az 191 olması gerekirken ne yapacam ben bu b12yle yarın sabah gideceğim tekrar sağlık.ocagina vitamin falan mi verir ki aslında kullandığım imom vitaminin içinde b12 de var yazıyor ama ben anlamadım bu işi

Bende imom kullanıyorum banada yetmiyor canım..B12 bağırsaklarda eriyip gidiyor bişeydi sanırım..O yüzden iğnesine başladım 5 haftadır vuruluyorum..

Bende imom kullanıyorum banada yetmiyor canım..B12 bağırsaklarda eriyip gidiyor bişeydi sanırım..O yüzden iğnesine başladım 5 haftadır vuruluyorum..
Bende hamile kalmadan önce daha da düşüktü hap iğne baya bi tedavi oldum duzeltmistik ilk hamile kaldığım da da fena değildi en azından sınırın üstündeydi ama şimdi yine düşmüş valla nasıl.olacak anlamadım doktor birşey dedi mi bu konuyla ilgili sana

Kızlar decavit kullanan var mı folik asitim bitti buna başlattı ama icemiyorum agzima koydugum gibi öğürmeye başlıyorum.buyuk ilaclarda hep boyle oluyor icemiyorum acaba muadili olan daha kucuk bi ilac varmıdır

Ben hiç iğne kullanmamıştım iğneye başlattı canım..Önce haftada bir, sonra 2 haftada bir, sonra ayda bir kullanacaksın dedi..Sonrası Allah kerim..

Ben hiç iğne kullanmamıştım iğneye başlattı canım..Önce haftada bir, sonra 2 haftada bir, sonra ayda bir kullanacaksın dedi..Sonrası Allah kerim..
İnşallah düzelir canım önemli olduğunu biliyorum bu konunun Allah yardımcımız olsun inşallah düzelir en kısa zamanda

Haftaıcı herhangı buere gt baktr canum

Kızlar decavit kullanan var mı folik asitim bitti buna başlattı ama icemiyorum agzima koydugum gibi öğürmeye başlıyorum.buyuk ilaclarda hep boyle oluyor icemiyorum acaba muadili olan daha kucuk bi ilac varmıdır

Canım bnde zor ıcıyorm aynısı var bndede. Bısey yedkten snra agzımda o tat varlen hapı ıcıp bol su ıcıyorum

Kızlar alsverıse cıktım sınırlerm bozldu hcbısey bulamadım ya begenemedım hıc sınır oldum belımde agrıdı yurumekten zor attn kendmı ewe. Esıme guzel bı gonlek pantln aldm geldım . Kendımede ıcıne sınmeyerk bı tunık aldm

Sancılanmam oluyodu da bu ilk defa oldu.benim karnım niye yumuşakiştah desen oda Yok.bide o günler çilek tarlasına gittik.10 defa belki fazladır eğidim.bunun bi zararı olur mu
Biraz daha buyusunler sonra sertlesir karnin cnm.
Birde eskiden gobegin varsa daha gec sertlesir.
Egilip kalkmak ve comelmek hic iyi degil cnm dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…