2017 Aralık Anneleri

Dizlerimi bükerek öyle çömeliyorum.dikkat ediyorum.bi şey olmaz herhalde öyle
Insallah olmaz cnm her tutlu comelmek, alaturka wc bize iyi degil maalesef
Bebegi asaği iter ve erken doguma sebebiyet gosterebilir.
Bende gun icerisinde mecbur comeliyorum bebegim emekliyor, o gun fark ediyorm daha bir rahatsiz oluyorum.

Son evrede canim. Ocak ayinda ogrendik diyetisyen insulin direnci falan var mi olctur diyince ortaya cikti. Arada oksuruyorum demis annem dr.da ciger filmi cekelim demis oyle tesadufen bulundu. Sonra bronkoskopi oldu parca alamadilar. biyopsi yapildi temiz cikti. Derken beyin mr i cekildi temiz falan degilmis metastaz yapmis pet bt ye girdi kaburgasina belindeki omuruna yayilmis. Beyin icin hemen ameliyata aldilar hem onden hem arkadan cift ameliyat oldu 1 saat arayla. 2Ayda 1 mr cekiliyor beyin simdilik temiz cok sukur. Belindeki tumor bacaklarina uyusukluk yapiyor yurumede baya sikinti var su anda bir de annemin tumorlerinde alk+ diye bir sey cikti klasik kemoterapi almiyor ozel hapi varmis onu iciyor. Valla dr yapmayin dedi ama 9 12 ay yasar diyince de ne bulsak veriyoruz macunlar getirtiyor babam. Onlarin sayesinde iyi oldugunu dusunuyorum sahsen. Su an durumu daha iyi ben de biraz rahatladim cok sukur. Aci uzuntu zamanla biraz daha hafifliyor mecbur kaliyor insan zaten annemin yaninda uzgun olamiyoruz hasta gibi davranmiyoruz siz de moralinizi yuksek tutun hastaligi anmayin. Senin babanin durumu nasil canim hangi evrede?

Allah sabır versın yatdm etsın canım benmde dedeme mıde kanserı teshısı kondu gecen yıl eyluldu sanırım mıdesnn yarısını aldılar 6 ayda kemoterapı gordu su an hap kullanıyor. Mıdede su an kalmamıs dendı ama karacıgerde bı oarca vardı o kuculmus kaybolmamıs. Ne kadrda olsa eskısı gbı olmuo adı sogk hastalıgın rabbım yardm etsn herkese beternden kotusun mevlam

Mutlaka başka bir yerde yaptır. 11 ile 14. Hafta arasında yapılıyor

B
merhabaa. bende hep et yemk istiyorum. tuzlu seviyorum. ve tatliya karsi coooook isteksizim... tuzlu seviyor musunuz sizde.
ben tuzlu aramıyorum ama et gercekden vazgeçilmezimiz eşkide seviyorum tatlıyı aramıyorum Tuaf kızımda tatlı görünce midem bulanırdı bunda ilk ay çikolata görünce midem kalktı şimdi onuda yiyorum

Günaydın, dünden beri içimde bitmek tükenmek bilmeyen bağırsak gazıyla güne başladım. Kendimden bıktım ama yaaa

Günaydın, dünden beri içimde bitmek tükenmek bilmeyen bağırsak gazıyla güne başladım. Kendimden bıktım ama yaaa
Günaydın hayırlı haftalar herkese..Bende de mide yanması ve gazı moda bu aralar baya zorluyor ama olsun canım..Allah başka çaresiz dert vermesin bunlarda geçer

Günaydın kızlar.. Güzel bir hafta olsun inşallah. Bende cuma günü ikili test için kan verdim çarşambayı bekleyeceğim sonuç için. Güzel sonuçlar alalım inşallah..

Ikili testi yaptırmamayı seçen var mı hiç herkes yaptırdı mı bana ozelde ki doktorum miyom var dogru sonuc vermeyebilir ikiliyi istemiyorum senden dedi devletteki doktoruma söyledim istege bağlı yaptırmayabilirsin dedi ense kalınlığı 1.2 mm çıktı 12+3 teyim sizce ne yapmalıyım

Ne olursa kabulum dedim ben de yaptırmadım ikili test

Canım ben yaptırmayacağım. Sonuçta bu testlerin doğruluk payı düşük. Yapı olarak çok evhamlı biriyim. Küçük bi yanlıştan dolayı yüksek risk çıkan bi sürü arkadaş oldu. Ben bu stresi kaldıracak yapıda değilim. Doktorum sordu ister misin testleri diye. İstemiyorum diyince neden ya da yaptırmanın şu gibş faydaları var diye açıklama da yapmadı. O yüzden gerek görmüyorum. 9 ayı burnumdan getirmeye hiç niyetim Yok.

Merhaba kızlar
Ben de cinsiyet öğrendim. Hem de 3 farklı doktordan.
Bir kızım oluyor. Kızıma kız kardeş geliyor.
Dün biraz alışveriş yaptım dayanamadım
Hayırlı olsun yeni prensesin canım. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Ben de bş an önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum

Hayırlı olsun yeni prensesin canım. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Ben de bş an önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum

Teşekkür ediyorum canım. Senin de az kaldı öğrenmene. Tahminde bulunan oldu mı?

Teşekkür ediyorum canım. Senin de az kaldı öğrenmene. Tahminde bulunan oldu mı?
Yok Canım en son geçen perşembe randevum vardı. Doktorun hastası çok olduğu için miydi niyeydi çok ilgilenmedi. Gerçi devlet hastanesinde ne kadar ilgi bekliyosam. Temmuz 4 e özelden randevu aldım. Artık devlete gitmicem. İlgilenmiyorlar. Herhalde önümüzdeki randevumda bi şeyler söylerler. Rüyamda sadece oğlun olacak dediler ama rüya yani. Rüyayla amel olunmaz neticede

Benim mide bulantilarim çok feci geri döndü arkadaşlar. 13.haftaya girdim tam azaldı bitti derken dün yatak döşek yattım kalksam çıkarcam bugün de öyleyim şuan kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Benim gibi 12. Haftayı bitirmiş olmasına rağmen bulantilari geri gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…