- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Amin insallah hepimiz alırız sağlıklabende yaptırmadım doktorum ben sana önermek zorundayım ama tercih senin dedi..ense kalınlığı normal dedi eğer bi risk çıkma durumunda aldırmayı düşünmüyorsan bu teste gerek yok dedi ..zaten benim bebeğim mucize geldi hiç bu testleri yaptırıp riskli durum varmış laflarını duymak istemiyorum ne olursa kabulum..6 defa tüp bebek 2 histereskopi 2 rahim filmi 5 saat süren guatr ve kitle ameliyatı ...eşimde öle 1 ameliyat sayısız tedavi ilaçlarr testlerr yorulmuşuz zaten...napim 38 yaşında mucizeme kavuşmuşum bide hamileliğimi risk çıktı derlerse ne oldu ne olucak diyerek doktor doktor gezerek geçirmek istemiyorum ..allah büyüktür kimseyi korktuğuna uğratmasın inşalahhhh saglıkla kucağımıza alırız..
Ben de cumartesi günü ikili teste girdim. Sonucları bekliyorum.
Cinsiyet %70 erkek dedi doktor.
bende yaptırmadım doktorum ben sana önermek zorundayım ama tercih senin dedi..ense kalınlığı normal dedi eğer bi risk çıkma durumunda aldırmayı düşünmüyorsan bu teste gerek yok dedi ..zaten benim bebeğim mucize geldi hiç bu testleri yaptırıp riskli durum varmış laflarını duymak istemiyorum ne olursa kabulum..6 defa tüp bebek 2 histereskopi 2 rahim filmi 5 saat süren guatr ve kitle ameliyatı ...eşimde öle 1 ameliyat sayısız tedavi ilaçlarr testlerr yorulmuşuz zaten...napim 38 yaşında mucizeme kavuşmuşum bide hamileliğimi risk çıktı derlerse ne oldu ne olucak diyerek doktor doktor gezerek geçirmek istemiyorum ..allah büyüktür kimseyi korktuğuna uğratmasın inşalahhhh saglıkla kucağımıza alırız..
Arkadaşlar merhaba Çarşamba günü 14 +3 oluyorum memoriale gidiyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi tam olarak ?
Ben kullandım canım hamileliğimi yeni öğrendiğim de doktorum vermişti vitamin depolarini dolduralm demiştiKızlar sağlık ocaginda doktor imom vitamini bırak dedi b12 için decavit diye bi vitamin verdi bunu kullanan varmı aranız da
Ben 13 de öğrendim eğer doktor tecrübeli ve ultrason makinası iyiyse öğrenirsn benceArkadaşlar merhaba Çarşamba günü 14 +3 oluyorum memoriale gidiyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi tam olarak ?
Kızlar sağlık ocaginda doktor imom vitamini bırak dedi b12 için decavit diye bi vitamin verdi bunu kullanan varmı aranız da
Ay kızlar bu kusmalar geçse artık ne yiyeceğimi bulamamak bi yana inan ki yediklerimi çıkartmak çok zorluyor beni hele ki cikartiktan sonra ki açlığa care bulmak en zoru bu olsa gerek şu iştah açıklığı bi an once bi gelse hopur hopur önüme gelen herseyi yesem.bugünmuze çok şükür ne yapalım
İnsallah canım insllah ama açlıktan mahvoldum ne yiyecem doye düşün düşün yedikten sonra çıkar sonra yine acikmis ol bu oğlanı bi doğurim zaten ahdim vardı geç geldi diye poposuna bi vuracaktim yediklerimi beğenmediği için bi daha vuracam artıkO zamanda cokmu yıyorm dıye danursun bence ınsan tutamıyo kendını cunku
Ama yınede bulantılarn gecsn tabıkı en azndan kusacak kadr rahatsz etmesn ınsallah
İnsallah canım insllah ama açlıktan mahvoldum ne yiyecem doye düşün düşün yedikten sonra çıkar sonra yine acikmis ol bu oğlanı bi doğurim zaten ahdim vardı geç geldi diye poposuna bi vuracaktim yediklerimi beğenmediği için bi daha vuracam artık
Arkadaşlar hepinize bebişlerinizle beraber sağlıklı günler :)
Göbeğiniz kaşınıyormu ve hassas mı bu aralar ? Ben yaklaşık 2 haftadır deli gibi kaşınıyorum . Birde bugün olduğu gibi sadece okşarken bile karnımın hassasiyetini anlayabiliyorum.
Gonegm degl btrk elım kolum belım heryerm arra ara kasınıyo malesef kuruluk oluyo dustan cıkncada bı nemlendrcı sart banada ne alacam karar veremedım bu aydan snra catlak ıcınde baeylere baalamak gerk ama bı alamadım
Ben şuan duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama artık göbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı . Mustela nın çatlak öncesi krem ve yağı var ondan alacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?