2017 Aralık Anneleri

Amin insallah hepimiz alırız sağlıkla

Ben de cumartesi günü ikili teste girdim. Sonucları bekliyorum.
Cinsiyet %70 erkek dedi doktor.

Hakknda hayrlısı olsn cnm ınsallah. Öncelerı hep kız cocugu yakn gelrdı ban ama smdı. Sankı erkk cocugu dıkkatımı cekıyo gbı ruyalardnda etkılenıyorm sanırım. Hayrlı saglıklı olsnda bızımkı meraktan

Ne guzel anlatmıssın cnm senı anlıyorum ınsan yedavı surecı gecrnce yoruluyo artık strese grmek ıstemıuo . Bende 4 asılama bır tup bebek yaptırdım rabbım saglıkla hayrla kucagımıza aldrsın yavrularımızı ınsaallah ısteyen herkesede nasp etsn bu guzel duyguyu

Arkadaşlar merhaba Çarşamba günü 14 +3 oluyorum memoriale gidiyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi tam olarak ?

Arkadaşlar merhaba Çarşamba günü 14 +3 oluyorum memoriale gidiyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi tam olarak ?

Canım bunn net bı zamanı yok aslında kımı 12. Haftada ogrenıuo kımı 15 kımıde 20 bazılarıda sbradan degseblıuo hatta. Bazı dktrlar erknden solemk ıstemıyo kesn olsn dıye bazende bebeişler saklıyo bıZı dahada meraklandrmak ıcın :) nasıp neselesı yanı bnde merak edıyorm daha 20 gn var rabdevuma o zaman ogrrnrz artık ınsaallah

Kızlar sağlık ocaginda doktor imom vitamini bırak dedi b12 için decavit diye bi vitamin verdi bunu kullanan varmı aranız da

Ay kızlar bu kusmalar geçse artık ne yiyeceğimi bulamamak bi yana inan ki yediklerimi çıkartmak çok zorluyor beni hele ki cikartiktan sonra ki açlığa care bulmak en zoru bu olsa gerek şu iştah açıklığı bi an once bi gelse hopur hopur önüme gelen herseyi yesem .bugünmuze çok şükür ne yapalım

O zamanda cokmu yıyorm dıye danursun bence ınsan tutamıyo kendını cunku
Ama yınede bulantılarn gecsn tabıkı en azndan kusacak kadr rahatsz etmesn ınsallah

Arkadaşlar hepinize bebişlerinizle beraber sağlıklı günler :)

Göbeğiniz kaşınıyormu ve hassas mı bu aralar ? Ben yaklaşık 2 haftadır deli gibi kaşınıyorum . Birde bugün olduğu gibi sadece okşarken bile karnımın hassasiyetini anlayabiliyorum.

O zamanda cokmu yıyorm dıye danursun bence ınsan tutamıyo kendını cunku
Ama yınede bulantılarn gecsn tabıkı en azndan kusacak kadr rahatsz etmesn ınsallah
İnsallah canım insllah ama açlıktan mahvoldum ne yiyecem doye düşün düşün yedikten sonra çıkar sonra yine acikmis ol bu oğlanı bi doğurim zaten ahdim vardı geç geldi diye poposuna bi vuracaktim yediklerimi beğenmediği için bi daha vuracam artık

O zamanda kıyamazsın amaa

Gonegm degl btrk elım kolum belım heryerm arra ara kasınıyo malesef kuruluk oluyo dustan cıkncada bı nemlendrcı sart banada ne alacam karar veremedım bu aydan snra catlak ıcınde baeylere baalamak gerk ama bı alamadım

Ben şuan duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama artık göbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı . Mustela nın çatlak öncesi krem ve yağı var ondan alacağım .

Ben şuan duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama artık göbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı . Mustela nın çatlak öncesi krem ve yağı var ondan alacağım .

Benyagıda catlak ıcınmı yksa nemlendrcı olarakmı faydası oluyo. Bıde eczanednmı aldınız

Benim de karnım kaşınıyor ama şişmedi hala :)) bir de burnum tıkanık yine midem de feci bir de başım ağrıyor:)) ay kocama söyleyemiyorum artık adam dert dinlemekten dertli oldu burda dökeyim içimi:)) tabi işin şakası bu. Bebeklerimiz iyi olsun her şeye razıyız

Ben az önce elektrik çarpması yaşadım avizeden elim değdi dirsegime kadar acıdı birden korktum bisey olur mu internetten baktım anlık maruz kaldım elektriğe nette sorun olmaz yazmış doktorlar ama bilemedim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…