Geri gelmek değil de hiç bitmeyen var. Sabahı yine bulantıyla açtım. Ama kalktım yine zorladım yedim bi şeyler. Çünkü en son doktor böyle devam edersen yatıracaz seni dedi. Ki su bile midemde kalmadı 3/4 gün. Girdiği gibş çıkıyordu. Ben de korkumdan zorluyorum kendimiBenim mide bulantilarim çok feci geri döndü arkadaşlar. 13.haftaya girdim tam azaldı bitti derken dün yatak döşek yattım kalksam çıkarcam bugün de öyleyim şuan kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Benim gibi 12. Haftayı bitirmiş olmasına rağmen bulantilari geri gelen var mı
Tam olarak beni anlattın cok seviniyordum duzelmeye basladım sadece aksam hafif bi bulanti oluyordu gunduzleri gecmisti ama 3 gundur felaketim cok siddetli gecmeyen bi bas agrisi ile birlikte bulantilar geri geldi dün 1 kere kustum dediğin gibi sallanmadan gozlerimi baglayıp karanlikta yatiyorum bende.12+3 oldum bende insallah yine gider yaaBenim mide bulantilarim çok feci geri döndü arkadaşlar. 13.haftaya girdim tam azaldı bitti derken dün yatak döşek yattım kalksam çıkarcam bugün de öyleyim şuan kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Benim gibi 12. Haftayı bitirmiş olmasına rağmen bulantilari geri gelen var mı
Sende de aynı beni anlatmışsın benim.de İnanılmaz bir baş ağrısıyla bulantım var iki gündür. Dün butün ışıkları kapatıp öyle yattım erkenden. Ben de bi tek bende bu tuhaflık var sandım. Dün o kadar bas ahrim ve bulantım vardı ki acile gidecektim Allahtan zorla da olsa uyuyakalmışım ki biraz hafiflemiş. Benim de sat a göre 12+5 olmam gerek.Tam olarak beni anlattın cok seviniyordum duzelmeye basladım sadece aksam hafif bi bulanti oluyordu gunduzleri gecmisti ama 3 gundur felaketim cok siddetli gecmeyen bi bas agrisi ile birlikte bulantilar geri geldi dün 1 kere kustum dediğin gibi sallanmadan gozlerimi baglayıp karanlikta yatiyorum bende.12+3 oldum bende insallah yine gider yaa
Uyuyunca benimde hafifliyor ama uyandığımda aynısı gibi geri geliyor bakalım ne kadar surecek bu durum gözlerime kulaklarıma baskı yapiyor sanki baş ağrısı artık.sanırım bide midemize inip bulantıyı tetikliyor ne yapalım yavrumu 3 yıl bekledim 3 kayıptan sonra geldi o yüzden hic sikayet etmiyorum eşim diyo anneyi yorma sıkıntı verme bebişe bende diyorum ki ne sıkıntısı o geldi hayatıma mutluluk geldi cok bulantılı geçti 5. Haftada başladı ama herhalime elhamdülillah o sağlıkla doğsun da yeter kiSende de aynı beni anlatmışsın benim.de İnanılmaz bir baş ağrısıyla bulantım var iki gündür. Dün butün ışıkları kapatıp öyle yattım erkenden. Ben de bi tek bende bu tuhaflık var sandım. Dün o kadar bas ahrim ve bulantım vardı ki acile gidecektim Allahtan zorla da olsa uyuyakalmışım ki biraz hafiflemiş. Benim de sat a göre 12+5 olmam gerek.
En iyisinibyapmissin canim 3 4 gundur uerdemiyim goktemiyom bilmiyorum riskki ciktigi icin keske hic uaptirmasaydimm doguma kadar artik boyle.gidecek gibi stresimCanım ben yaptırmayacağım. Sonuçta bu testlerin doğruluk payı düşük. Yapı olarak çok evhamlı biriyim. Küçük bi yanlıştan dolayı yüksek risk çıkan bi sürü arkadaş oldu. Ben bu stresi kaldıracak yapıda değilim. Doktorum sordu ister misin testleri diye. İstemiyorum diyince neden ya da yaptırmanın şu gibş faydaları var diye açıklama da yapmadı. O yüzden gerek görmüyorum. 9 ayı burnumdan getirmeye hiç niyetim Yok.
Ben de uyuyorum uyanıyorum yeniden başlıyor baskılı bir ağrı benim de ve baş ağrım başlayınca mide bulantım daha da artıyor. Ama dediğin gibi onlar sağlıklı olsun da biz tüm sıkıntılara razıyız. Rabbim miniklerimizi korusunUyuyunca benimde hafifliyor ama uyandığımda aynısı gibi geri geliyor bakalım ne kadar surecek bu durum gözlerime kulaklarıma baskı yapiyor sanki baş ağrısı artık.sanırım bide midemize inip bulantıyı tetikliyor ne yapalım yavrumu 3 yıl bekledim 3 kayıptan sonra geldi o yüzden hic sikayet etmiyorum eşim diyo anneyi yorma sıkıntı verme bebişe bende diyorum ki ne sıkıntısı o geldi hayatıma mutluluk geldi cok bulantılı geçti 5. Haftada başladı ama herhalime elhamdülillah o sağlıkla doğsun da yeter ki
Hicbir test yaptirma derim egerki olumsuz sonuc cikacak kursa bebeginden vazgecmiyeceksenn cunku sadece varsayimla bile.dunyan basina yikiliyor cok stresli bir durumMerhaba sevgili aralik anneleri :) sizlere danismak istedigim bir sey var. Cumartesi kontrole gittik. Doktorum ense kalinligina bakti. Gayet iyi ikili teste gerek yok ama bayramdan sonra gel dortlu test yapalim dedi. Ikiliye gerek yoksa niye dortlu test yapicaz anlamadim. Bu konuda bir fikri olan var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim. Herkese iyi haftalar
Rabbim inşallah sonunu ferahlık eder canım. Ben kendimi çok iyi biliyorum o yüzden o strese gşrmek istemedim. Belki bencilce davrandım ama psikolojim bozulsa Bebek de bundan etkilenecek. Burda riskli çıkan arkadaşların her anında ben de strese girdim. O yüzden ne gelirse Allah'tan.En iyisinibyapmissin canim 3 4 gundur uerdemiyim goktemiyom bilmiyorum riskki ciktigi icin keske hic uaptirmasaydimm doguma kadar artik boyle.gidecek gibi stresim
Günaydın, dünden beri içimde bitmek tükenmek bilmeyen bağırsak gazıyla güne başladım. Kendimden bıktım ama yaaa
Günaydın kızlar.. Güzel bir hafta olsun inşallah. Bende cuma günü ikili test için kan verdim çarşambayı bekleyeceğim sonuç için. Güzel sonuçlar alalım inşallah..
Merhaba kızlar
Ben de cinsiyet öğrendim. Hem de 3 farklı doktordan.
Bir kızım oluyor. Kızıma kız kardeş geliyor.
Dün biraz alışveriş yaptım dayanamadım
Asalalh canm allah bagslasn nasıl baktrdn ıc ayrı doktorabıde aldklatınn fotosunu atarmsn merak ettım
Yok Canım en son geçen perşembe randevum vardı. Doktorun hastası çok olduğu için miydi niyeydi çok ilgilenmedi. Gerçi devlet hastanesinde ne kadar ilgi bekliyosam. Temmuz 4 e özelden randevu aldım. Artık devlete gitmicem. İlgilenmiyorlar. Herhalde önümüzdeki randevumda bi şeyler söylerler. Rüyamda sadece oğlun olacak dediler ama rüya yani. Rüyayla amel olunmaz neticede
Merhabalar 12+2 olduk tam azaldı bitiyor derken tekrardan arttı bulantilar. Ikili tarama testide bitti. Bizim doktor cinsiyet için erken dedi tercih meselesi heralde bende ısrar etmedim ogrenenlerede şimdiden hayırlı olsun.
Durum ne olursa olsun evlattan vazgecmek olmaz. Ben ikiliye gerek yok dedikten sonra dortlu test yapalim demesine sasirdim aslinda.Hicbir test yaptirma derim egerki olumsuz sonuc cikacak kursa bebeginden vazgecmiyeceksenn cunku sadece varsayimla bile.dunyan basina yikiliyor cok stresli bir durum
Durum ne olursa olsun evlattan vazgecmek olmaz. Ben ikiliye gerek yok dedikten sonra dortlu test yapalim demesine sasirdim aslinda.Hicbir test yaptirma derim egerki olumsuz sonuc cikacak kursa bebeginden vazgecmiyeceksenn cunku sadece varsayimla bile.dunyan basina yikiliyor cok stresli bir durum
bende yaptırmadım doktorum ben sana önermek zorundayım ama tercih senin dedi..ense kalınlığı normal dedi eğer bi risk çıkma durumunda aldırmayı düşünmüyorsan bu teste gerek yok dedi ..zaten benim bebeğim mucize geldi hiç bu testleri yaptırıp riskli durum varmış laflarını duymak istemiyorum ne olursa kabulum..6 defa tüp bebek 2 histereskopi 2 rahim filmi 5 saat süren guatr ve kitle ameliyatı ...eşimde öle 1 ameliyat sayısız tedavi ilaçlarr testlerr yorulmuşuz zaten...napim 38 yaşında mucizeme kavuşmuşum bide hamileliğimi risk çıktı derlerse ne oldu ne olucak diyerek doktor doktor gezerek geçirmek istemiyorum ..allah büyüktür kimseyi korktuğuna uğratmasın inşalahhhh saglıkla kucağımıza alırız..Ikili testi yaptırmamayı seçen var mı hiç herkes yaptırdı mı bana ozelde ki doktorum miyom var dogru sonuc vermeyebilir ikiliyi istemiyorum senden dedi devletteki doktoruma söyledim istege bağlı yaptırmayabilirsin dedi ense kalınlığı 1.2 mm çıktı 12+3 teyim sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?