2017 Aralık Anneleri

Arkadaşlar merhaba Çarşamba günü 14 +3 oluyorum memoriale gidiyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi tam olarak ?
Ben de memorial'a gidiyorum.15. Haftada cinsiyeti söylediler . Hangi dr ve hangi şubeye gidiyorsunuz ?

Merhabalar, cilt kuru olduğu için kaşınıyor bir de gerilmeye başladığı için bu yüzden muhakkak cilt nemlendiricisi kullanmaya başlasan iyi olur canım. Ben banyodan sonra tüm vücuduma neutrigina vücut yağı kullanıyorum ama göbek göğüs kol ve kasık bölgeme Mustelanın gebe kreminden sürüyorum. Eczanelerde kampanya vardı mustela da. Benim cildim çok kuru zaten bulantılardan günde anca 2 litre içersem iyi diyorum. Çatlamasak iyidir

Çok geçmiş olsun canım eğer mümkünse ben senin yerinde olsam yakınlarda bir kadın doğumcuya gidip bebeğime ultrasonla dinlerdim ne olur ne olmaz dikkat et kendine geçmiş olsun tekrar

Çok geçmiş olsun canım eğer mümkünse ben senin yerinde olsam yakınlarda bir kadın doğumcuya gidip bebeğime ultrasonla dinlerdim ne olur ne olmaz dikkat et kendine geçmiş olsun tekrar
Sağol canım için rahat etmedi yarına randevu aldım hemen zaten inşallah birşey yoktur

Kadın eşine sorar ben ölürsem ne kadar sürede evlenirsin...
Eşi...toprağın kuruduğu zaman der...
Ve kadın 2 sene sonra ölür...
Eşi her mezarına ziyarete geldiğinde toprağı ıslak görür ve üzgün geri döner..
Ve aylar sonra bir gün mezarlığa giderken kayınçosunu görür ne yaptığını sorar...oda ablamın toprağını suladım ordan geliyorum kurumasın,ölmeden önce vasiyyet etdi der.....adam güler ve der...ah kadınlar..kadınlar...öteki dünyadan bu dünyayı yönetirler
Birazda gülelim

Maalesef benim hala devam ediyor. Hergün çıkarıyorum ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…