Ben de memorial'a gidiyorum.15. Haftada cinsiyeti söylediler . Hangi dr ve hangi şubeye gidiyorsunuz ?Arkadaşlar merhaba Çarşamba günü 14 +3 oluyorum memoriale gidiyorum sizce cinsiyet belli olur mu artık öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi tam olarak ?
Merhabalar, cilt kuru olduğu için kaşınıyor bir de gerilmeye başladığı için bu yüzden muhakkak cilt nemlendiricisi kullanmaya başlasan iyi olur canım. Ben banyodan sonra tüm vücuduma neutrigina vücut yağı kullanıyorum ama göbek göğüs kol ve kasık bölgeme Mustelanın gebe kreminden sürüyorum. Eczanelerde kampanya vardı mustela da. Benim cildim çok kuru zaten bulantılardan günde anca 2 litre içersem iyi diyorum. Çatlamasak iyidirArkadaşlar hepinize bebişlerinizle beraber sağlıklı günler :)
Göbeğiniz kaşınıyormu ve hassas mı bu aralar ? Ben yaklaşık 2 haftadır deli gibi kaşınıyorum . Birde bugün olduğu gibi sadece okşarken bile karnımın hassasiyetini anlayabiliyorum.
Çok geçmiş olsun canım eğer mümkünse ben senin yerinde olsam yakınlarda bir kadın doğumcuya gidip bebeğime ultrasonla dinlerdim ne olur ne olmaz dikkat et kendine geçmiş olsun tekrarBen az önce elektrik çarpması yaşadım avizeden elim değdi dirsegime kadar acıdı birden korktum bisey olur mu internetten baktım anlık maruz kaldım elektriğe nette sorun olmaz yazmış doktorlar ama bilemedim yinede
Sağol canım için rahat etmedi yarına randevu aldım hemen zaten inşallah birşey yokturÇok geçmiş olsun canım eğer mümkünse ben senin yerinde olsam yakınlarda bir kadın doğumcuya gidip bebeğime ultrasonla dinlerdim ne olur ne olmaz dikkat et kendine geçmiş olsun tekrar
Diyarbakır memoriale gidiyorum siz ?Ben de memorial'a gidiyorum.15. Haftada cinsiyeti söylediler . Hangi dr ve hangi şubeye gidiyorsunuz ?
O bana iyi kıyıyor vallaO zamanda kıyamazsın amaa
İstanbul'da yım.Diyarbakır memoriale gidiyorum siz ?
Benim mide bulantilarim çok feci geri döndü arkadaşlar. 13.haftaya girdim tam azaldı bitti derken dün yatak döşek yattım kalksam çıkarcam bugün de öyleyim şuan kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Benim gibi 12. Haftayı bitirmiş olmasına rağmen bulantilari geri gelen var mı
Sende 16. Haftaya girmişsin ve hala bulantıların var allah kolaylık versin. Ben de 13. Haftadayim bi anormallik mi var diyip duruyordumMaalesef benim hala devam ediyor. Hergün çıkarıyorum ☹
Kızlar 3 gündür ishalim nasıl geçicek bu ;(
Canm muz ıyı gelr heralde. Bıde toz kahvenn ıcıne bıkac damla lımon damlatp ıcılıyo dıye duymstum tadı kotu oluyo ama yutablrsen ınsallah olr faydası
Ben smdıden yuzustu yatmayı ozledım
Ben smdıden yuzustu yatmayı ozledım
Merhaba 1 sayfadan bakabilirsin canim.Merhaba Aralık anneleri gebelik yaş tablosunu nasıl görebiliyoruz #gulii7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?