Son evrede canim. Ocak ayinda ogrendik diyetisyen insulin direnci falan var mi olctur diyince ortaya cikti. Arada oksuruyorum demis annem dr.da ciger filmi cekelim demis oyle tesadufen bulundu. Sonra bronkoskopi oldu parca alamadilar. biyopsi yapildi temiz cikti. Derken beyin mr i cekildi temiz falan degilmis metastaz yapmis pet bt ye girdi kaburgasina belindeki omuruna yayilmis. Beyin icin hemen ameliyata aldilar hem onden hem arkadan cift ameliyat oldu 1 saat arayla. 2Ayda 1 mr cekiliyor beyin simdilik temiz cok sukur. Belindeki tumor bacaklarina uyusukluk yapiyor yurumede baya sikinti var su anda
bir de annemin tumorlerinde alk+ diye bir sey cikti klasik kemoterapi almiyor ozel hapi varmis onu iciyor. Valla dr yapmayin dedi ama 9 12 ay yasar diyince de ne bulsak veriyoruz macunlar getirtiyor babam. Onlarin sayesinde iyi oldugunu dusunuyorum sahsen. Su an durumu daha iyi ben de biraz rahatladim cok sukur. Aci uzuntu zamanla biraz daha hafifliyor mecbur kaliyor insan zaten annemin yaninda uzgun olamiyoruz hasta gibi davranmiyoruz siz de moralinizi yuksek tutun hastaligi anmayin. Senin babanin durumu nasil canim hangi evrede?