2017 Aralık Anneleri

Canım suyunun az olduğunu nasıl anladı doktor ultrasonla bakınca anlaşılıyor mu. Bol su içseydin belki o şekilde normale döner. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bizleri de haberdar et

Günaydın canım..Akşam yazını okuyunca kahkahalarla güldüm resmen:))) Hatta eşimede okudum:)) Aynı ben..Adam hayatımda hiç bu kadar stresli bi dönem yaşamamıştım dedi geçen (Tabi babasını kaybetmeside bu döneme denk geldiği içinde..) Ama sonu mutluluk olur inşallah..Bu ara lekelenmeler bitti en azından Allaha çok şükür..İnşallah başka yeni sıkıntılar çıkmazsa güzel güzel geçiririz bu süreci

Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur..Doktordan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Canım bunlar tatlı şikayetler bi taraftan şikayet ediyorum bir taraftan da bir gün normale dönsem neden şikayetlerim azaldı diye tedirgin oluyorum. Ama eşlerin işi zor gerçekten onlar dokuz doğuyor lafı gerçekten çok doğruymuş:) lekelenmelerin geçtiyse korkma artık zaten tehlikeli dönemi atlattık sayılır Allahın izniyle şimdi bir de hareketleri hissetmeye başladık mi oh değmeyin keyfimize :)

Canım suyunun az olduğunu nasıl anladı doktor ultrasonla bakınca anlaşılıyor mu. Bol su içseydin belki o şekilde normale döner. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bizleri de haberdar et

Evet ultrasonla baktı. Yine suyum az çıktı bugünde. İki haftadır hergün 15bardaktan aşağı icmemeye çalışıyorum demek ki yetmemiş:/ şükür kalbi iyi atıyordu♡

Kızlar bebeğim erkeğe benziyor dedi sizce kız olabilir mi yinede

rabbim biam evvel şifa versin inşşş babamınki biyopsi olamıyo kan sulandırıcı içtiği için 4 ayda 4 defa kalp krizi geçirdi damarlar tıkalı stentler takıldı ve bir gün bile bıraktıramıyorlar kan sulandırıcıyı bıraktıramadıkları gibi biyopsiyede alamoyolar kanamayı durduramayız diyolar o kadar kötü durumdayızki bekliyoruz hiç bişi yapılamıyo şuanda

Güünaayydınnnn ... uykusundan kurufasulyeye ekmek banarak uyanannnn bıtek benmıyım acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…