2017 Aralık Anneleri

Ben bugün decavit ve gyno ferro sanol kullanmaya başladım. Başka kullanan var mı bu ilaçları. Çok mide bulantısı yapıyor mu

Ben bugün decavit ve gyno ferro sanol kullanmaya başladım. Başka kullanan var mı bu ilaçları. Çok mide bulantısı yapıyor mu

Decavt ve d3 damla kullanıyorm. Decavt buyk oldgndan yutarlen zor oluyo ama bol suyla yuvarlamak gerek tek caresı bu yksa ıcılmez. Damlayı agzıma almdnda bı oarca cıkaolata vs alıyorm yag tadı gelmesn dıye

Hem bol su ıcın dıyolar ama cokta sık tuvalete cıkıyorz nasıl olcak bu her daım kasıgım şiş gezıyorm hunumun 4 te 1 i tuvalette gecıyo uykulardan uyanıyorummm

Ben de kullanıyorum aynısı. Bulantı değil de yanma yapıyor ben de. Ama kontrole kadar kullanmayı düşünüyorum. Biraz zorlayım kendimi.

İyi geceler hanımlar, anca fırsat bulup yazıyorum ve listeyi gunceledim. Eğer gözümden kaçan birşey olmusa söyleyin

Bu arada güzel haber alanlar cinsiyeti öğrenenlere gözünüz aydin

Iyi geceler guzel anneler mide siskinligim beni olduruyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim yemek yemesem mide bulantim oluyor yiyorum sanki tas yemisim bir siskinlik bir gaz beni mahvediyor dr renee diye bir surup verdi ama hic ise yaramadi cok zor durumdayim ve hic gececek gibi gelmiyor aglamak uzereyim yaa

Rabbim inşallah rüyanı karşına çıkarır hayırla canım. Maşallah çok güzel bi rüya.

Madensuyu ıcıhomsn canım yemk yeynce duZenlı ıc bakalım.mıde yanmasınada ac karna taZe salatalık kabıksuz yenıyo dıye blıyorm denemedım ama dene ıstersen. Bnde cok fazla ekmk hamurısı alan yememye calısıyorm allah beyernden korusun yınede

Günaydın kızlar Bugün randevum var suyum az gelmişti geçen sefer umarım artmıştır dua edin. Cinsiyeti söyler mi acaba. Bugün 14.2 olduk

gulii7 Beni de listeye ekleyin:)
Yaş 27. İlk gebelik. Cinsiyet belli değil .Sat 18Mart .başlangıç kilo 56.3 güncel 57.0 .doğum tarihi 18.12.2017.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…