İnşallah canım benim..Herşey çok güzel olsun gönlüne göre olsun..Sen onun dışında iyisin dimi? Döndünüzmü İzmire?
Bi sağa bi sola bi sırt üstü. Yapcak bise yok. Yüzustu yatamioz sadece. Buna da sükür.Kızlar geceleri nasıl yatıyorsunuz
Elevit te domuz katkısı var cnm biliyomusun? Decavit biraz buyuk ama en azindan katkılı dgl.Çok şükür iyiymiş Bebegim sıkıntı olmamış elektrik çarpasın dan. Bu doktor da elevit verdi daha iyi dedi ve kan şurubu verdi yeterli olur mu ikisi
Bi sağa bi sola bi sırt üstü. Yapcak bise yok. Yüzustu yatamioz sadece. Buna da sükür.
Malesef oluyo. Sirt ustu donuom dinlenebildikleri kadar dinleniyolar. Daha cok zaman var alismamiz lazim bu duruma. Sezeryan olunca bile bikac gune yatabiliyodum yuzustu.Sağa sola yatınca kalçalarımın ağrısına uyanıyorum sendede oluyormu
Bende toplam 3 farklı dr a onaylattim artık cinsiyeti insallah degisme olmaz. Alisverise basladim biara atarim resim insallah. Eminonu havuzlu hana gitmisken aldik hosumuza gidenleri. Herzamanda gidilmiyo uzak cunku.Malesef oluyo. Sirt ustu donuom dinlenebildikleri kadar dinleniyolar. Daha cok zaman var alismamiz lazim bu duruma. Sezeryan olunca bile bikac gune yatabiliyodum yuzustu.
Çok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir InsallahÇok şükür iyiymiş Bebegim sıkıntı olmamış elektrik çarpasın dan. Bu doktor da elevit verdi daha iyi dedi ve kan şurubu verdi yeterli olur mu ikisi
Kızlar geceleri nasıl yatıyorsunuz
Malesef oluyo. Sirt ustu donuom dinlenebildikleri kadar dinleniyolar. Daha cok zaman var alismamiz lazim bu duruma. Sezeryan olunca bile bikac gune yatabiliyodum yuzustu.
Rahat yatamıyorm malesef yuzustu yatmınıstıyorm ama yatamıyorm
Kızlar sonuç böyle internette tam detaylı çıkmamış daha yarın ki evrak daha net olur ama ben anlamadım bunlar ne ? Anca yarın çıkar galiba M Mucizem2017
Eşimi gece yatarken görüyorum yüzüstü uyandırasım geliyor
Canım annede şeker olunca bebek kilolu oluyormuş diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen doktorun talimatlarına uy. Allah hepimize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsinÇok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir Insallah
Canım asıl sonc bu degıl asl sonc dktr goreblıyo o verr cıktısını
Caktrmadan dürt arkanı dön bence
Puff yarın gidince öğrenicem o zaman bende dedim bunlar niye böyle demekki sadece doktor görebiliyor.
Dürtmekle değil yataktan atıcam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?