2017 Aralık Anneleri

İnşallah canım benim..Herşey çok güzel olsun gönlüne göre olsun..Sen onun dışında iyisin dimi? Döndünüzmü İzmire?

Döndük cnm 3 gün önce yarın 7.si Mevlüdü var hayırlısı ile. Sen nasıl oldun eşin toparlanabildimi

Kızlar sonuç böyle internette tam detaylı çıkmamış daha yarın ki evrak daha net olur ama ben anlamadım bunlar ne ? Anca yarın çıkar galiba M Mucizem2017

Eklentiler

• IMG_6817.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 76
Çok şükür iyiymiş Bebegim sıkıntı olmamış elektrik çarpasın dan. Bu doktor da elevit verdi daha iyi dedi ve kan şurubu verdi yeterli olur mu ikisi
Elevit te domuz katkısı var cnm biliyomusun? Decavit biraz buyuk ama en azindan katkılı dgl.

Sağa sola yatınca kalçalarımın ağrısına uyanıyorum sendede oluyormu
Malesef oluyo. Sirt ustu donuom dinlenebildikleri kadar dinleniyolar. Daha cok zaman var alismamiz lazim bu duruma. Sezeryan olunca bile bikac gune yatabiliyodum yuzustu.

Malesef oluyo. Sirt ustu donuom dinlenebildikleri kadar dinleniyolar. Daha cok zaman var alismamiz lazim bu duruma. Sezeryan olunca bile bikac gune yatabiliyodum yuzustu.
Bende toplam 3 farklı dr a onaylattim artık cinsiyeti insallah degisme olmaz. Alisverise basladim biara atarim resim insallah. Eminonu havuzlu hana gitmisken aldik hosumuza gidenleri. Herzamanda gidilmiyo uzak cunku.

Çok şükür iyiymiş Bebegim sıkıntı olmamış elektrik çarpasın dan. Bu doktor da elevit verdi daha iyi dedi ve kan şurubu verdi yeterli olur mu ikisi
Çok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir Insallah

Çok haklısın onlar iyi olsunda razıyım bunlara. Bende haftaya gidecem inşallah belli olur cinsiyeti. Seninkide hayırlı olsun :)

Kozlar ya alakalı degl ama bıldrmlee maıl adresıme helıyo sınır oluyorm ayarlara baktım ısaretlememısım ama nasıl engellıcem bnu bılen varmı bısuru msj sıldım ya

Canım annede şeker olunca bebek kilolu oluyormuş diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen doktorun talimatlarına uy. Allah hepimize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…