Canım annede şeker olunca bebek kilolu oluyormuş diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen doktorun talimatlarına uy. Allah hepimize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin
Diyet vermedi Bana Sekerin ortada diyo.biraz fazla olsa müdahale edecek.Ben Dikkat ediyom arada illa tatli seyelwr cekiyo canim napalim azicik yiyorum.indalalh normal olur.olmazsa da napalim Kabul edicez.
Çok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir Insallah
Bizde bugün 12+5 olduk. Doktorum izinliymiş (daha önce yazmıştım),başka bir doktora muayene oldum. İkili tarama için ölçümlerimiz normal çıktı şükür. Kan sonuçlarını beklemeye başladık. Cinsiyet için tahminde bile bulunmadı:) Ayrıca bu doktordan da çok memnun kaldık,hangisine devam etsem acaba
Kızlar ya ben şimdi 12 haftalıkken gittim geçen c.tesi yani. Folik asitimde bitti doktorda başka bişey demedi bende unuttum. Siz vitaminler kullanmaya başlamışsınız. E ben şimdi doktora ne zaman gideyim şu zaman gelde demedi
Kızlar ya ben şimdi 12 haftalıkken gittim geçen c.tesi yani. Folik asitimde bitti doktorda başka bişey demedi bende unuttum. Siz vitaminler kullanmaya başlamışsınız. E ben şimdi doktora ne zaman gideyim şu zaman gelde demedi
Çok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir Insallah
En iyisi ben 15.haftada gideyim kendi doktoruma o yazsın artık.doktora gitmeden Birgün evvel sağlık ocağına gittim sordular vitamini ama ben yarın doktora gidicem verir heralde dedim ama unuttum demeyi
Hamilelikte ayak sismesi oluyomus.hamile oldum olali sis.yeni sismedi.normlade agrimasi lazim.düzenli yürüdügüm zaman agrimiyo.yürüyüse. Cikmadigim zaman cam üstünde yürüyorum gibi agriyo.
Walla ben nasıl yatcagmı sasrdgmdan esımı ıtıyom bıraz sonra kucaklıyom sonra capraz yatıyom sonra durtuyom ote gt dıye oda uyku sersemlgyle be desem yapıyo sağolsun
En iyisi ben 15.haftada gideyim kendi doktoruma o yazsın artık.doktora gitmeden Birgün evvel sağlık ocağına gittim sordular vitamini ama ben yarın doktora gidicem verir heralde dedim ama unuttum demeyi
Kızlar herkes folik asidi 3. aydan sonra bıraktı mı? Doktora sordum bana devam et dedi ve yanına d vitamini ve b12 vitamini verdi( çünkü değerlerim düşüktü) ve 1 ay sonraya gel dedi. Yani ben 16. haftaya kadar kullanmış olucam folik asidi. Bi zararı olmaz dimi?