2017 Aralık Anneleri

Canm garantısı yok walla degsenlerı gordum okudum brda

15 bardak su çok iyi canım. Ben yarısını bile içemiyorum hele ki midem bulamıyorsa 4 5 bardak içsem iyi yani.

Ense kalınlığı ve burun kemiği için normal dedi doktorum. ölçüm sonuçlarını söylemedi ama iyi olduğunu söyleyince sorma ihtiyacı da duymadım açıkçası.

Benimde 1.6 çıkmıştı cnm gayet iyi dedi inşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkar

Sadece su içmen yeterli değil.hep sıvı şeylerde Yemen lazım.çorba meyve suyu ,ayran,süt sıvı şeyler tüket.
  1. Sıvı oranı yüksek gıdalarla beslenin. Sıvı oranı en yüksek olan besinlerin su oranları şöyledir; Salatalık (% 96.7 su), marul (% 95.6), kereviz (% 95.4), turp (% 95.3), yeşil biber (% 93.9), karnabahar (% 92.1), ıspanak (% 91.4), brokoli % 90.7, Meyveler: Karpuz (% 91.5), domates (% 94.5), çilek (% 91.0), greyfurt (% 90.5) ve Kantalup kavunu (% 90.2)
  2. Bol bol yatakta yatman lazım.

umudunu-kaybetme bakalım Bidaha ki kontrolde beli olur artık..

Avust S Sariucurtma sağolun canlar tavsiyelerinize uyacam. ♡♡♡
Benim gibi olanlar bugün ıbrahim saracoğlu havuç suyu aminyom sivisina iyi geldiğini söyledi. Ben denicem inşallah faydası olur

canım metsil çiğneme tableti gaz için daha iyi, gebelik de de rahatça kullanılabiliyor

Çok şükür iyiymiş Bebegim sıkıntı olmamış elektrik çarpasın dan. Bu doktor da elevit verdi daha iyi dedi ve kan şurubu verdi yeterli olur mu ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…