- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Evet ultrasonla baktı. Yine suyum az çıktı bugünde. İki haftadır hergün 15bardaktan aşağı icmemeye çalışıyorum demek ki yetmemiş:/ şükür kalbi iyi atıyordu♡
Kızlar bebeğim erkeğe benziyor dedi sizce kız olabilir mi yinede
Günaydın hanımlar benimde bugun yada yarın ikili tarama için verdiğim kan sonuçlarım çıkacak inşallah güzeldir herşey
15 bardak su çok iyi canım. Ben yarısını bile içemiyorum hele ki midem bulamıyorsa 4 5 bardak içsem iyi yani.Evet ultrasonla baktı. Yine suyum az çıktı bugünde. İki haftadır hergün 15bardaktan aşağı icmemeye çalışıyorum demek ki yetmemiş:/ şükür kalbi iyi atıyordu♡
Güünaayydınnnn ... uykusundan kurufasulyeye ekmek banarak uyanannnn bıtek benmıyım acepp
Ense kalınlığı ve burun kemiği için normal dedi doktorum. ölçüm sonuçlarını söylemedi ama iyi olduğunu söyleyince sorma ihtiyacı da duymadım açıkçası.
Ben hergün rüyamda hep bebeğimi görüyorm ve oğlan hemde. Bugün bi göğsümden emzirebiliyodum gerçek gibi hissettim. Birde çok ağlıyodu nasıl baş edicem diyodum
Benimde 1.6 çıkmıştı cnm gayet iyi dedi inşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkar
Sadece su içmen yeterli değil.hep sıvı şeylerde Yemen lazım.çorba meyve suyu ,ayran,süt sıvı şeyler tüket.Evet ultrasonla baktı. Yine suyum az çıktı bugünde. İki haftadır hergün 15bardaktan aşağı icmemeye çalışıyorum demek ki yetmemiş:/ şükür kalbi iyi atıyordu♡
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.Benimde yarın ikili testimin sonucu çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırız
Senin randevun kacta?İnşallah güzel haberlerle dönersiniz.
İnşallah canim çok sağol 2.10 da randevum devlete gideceğim bu sefer durumu anlattığım da bakar heralde ultrasonda bebegimeGeçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur..Doktordan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Saat 2'deSenin randevun kacta?
Dr a giden herkesin bebegide kendide iyidir insallah.
Sende izmirdesin galiba hangi doktora gidiyorsun?
canım metsil çiğneme tableti gaz için daha iyi, gebelik de de rahatça kullanılabiliyorIyi geceler guzel anneler mide siskinligim beni olduruyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim yemek yemesem mide bulantim oluyor yiyorum sanki tas yemisim bir siskinlik bir gaz beni mahvediyor dr renee diye bir surup verdi ama hic ise yaramadi cok zor durumdayim ve hic gececek gibi gelmiyor aglamak uzereyim yaa
Özele gidiyordum cnm ben doktorum hamile olunca memleketine döndü şimdi ege ünv anıl beye gidiyorum sen ?
Aynen(Derinden sarstın beni sağ salo yatmaktan kalçalarımın acımasına uyanıyorum
İnşallah canım benim..Herşey çok güzel olsun gönlüne göre olsun..Sen onun dışında iyisin dimi? Döndünüzmü İzmire?Günaydın hanımlar benimde bugun yada yarın ikili tarama için verdiğim kan sonuçlarım çıkacak inşallah güzeldir herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?