2017 Aralık Anneleri

Canım degerlerıne gore sohlemıs kullan dıye endıse etme

Döndük cnm 3 gün önce yarın 7.si Mevlüdü var hayırlısı ile. Sen nasıl oldun eşin toparlanabildimi
Bizde pazar günü 7 sini yaptık canım..Eşimde daha iyi bin şükür..Testin iyi çıkması ona baya moral oldu..İnşallah bundan sonrada herşey yolunda giderde bununla güç buluruz..

Kızlar sonuç böyle internette tam detaylı çıkmamış daha yarın ki evrak daha net olur ama ben anlamadım bunlar ne ? Anca yarın çıkar galiba M Mucizem2017
Esas oranların olduğu kısım çıkmamış canım..O kısım çıkınca tekrar atarmısın..Allahım tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..Dualarım seninle

Canım annede şeker olunca bebek kilolu oluyormuş diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen doktorun talimatlarına uy. Allah hepimize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin
Anne de seker olunca cocugumda ilerde seker olma ihtimali oluymus ve sekere istekli oluyomus. Hamilelikte cikan sekerde de boyleymis.

Esas oranların olduğu kısım çıkmamış canım..O kısım çıkınca tekrar atarmısın..Allahım tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..Dualarım seninle

Allah kabul etsin cnm tamam cnm çok saol

Benmde yuzumde pütür pütr bıseyler cıkms sıvlce deglde mınık minik budamı hamılelıkle ılgılı smdı

Olabilir cnm benimde karnım tüylendi recep ivedik gibi :) doktora sordun mu

Selam kizlar herkes iyidir insallah.
Benim dudagimda 2 yerde ucuk çıktı.
Hayatimda nadirdir ucuk çıkarttığım. Bu da sanirim hamilelikten yoksa hicbir seyi stres falan da yapmadim.

Canım nasıl besleniyorsun da bebek kilolu oluyor benim erken doğum riskim var diyurum ki hiç değilse bebeğin kilosu iyi olsun da zaman erken gelse de bi şey olmz biraz bilgi verir misjn?

Canim doktor kullan dediyse devam et. Bana da decavit adlı vitamin verdi ve o vitaminin icinde folik asit de var. Bu yuzden kendi ictigim folik asiti bıraktım doktorun önerisiyle.
O vitamine devam ediyorum.

Canım nasıl besleniyorsun da bebek kilolu oluyor benim erken doğum riskim var diyurum ki hiç değilse bebeğin kilosu iyi olsun da zaman erken gelse de bi şey olmz biraz bilgi verir misjn?
Avust ta şeker var o yüzden birazda canım..Çok beslenmeyle alakası yok yani..Benim teyzemdede şeker vardı kızı 4.5 kg falan doğmuştu..

Kızlar 10.000 estagfurullah
10.000 elhamdulıllah
10.000 laılaheıllallah

Zıkrettım sızlerede hedıyem olsun
Rabbım saglık ısteyene saglık ewlat ısteyene ewlat hzuur sevgı ısteyen huzur versın. Cumlemıze bol bereketlı helal kazanc versın. Bızlerı cennetıne kabul edecek ıman basıp eylesın ınsallah. Ewlatları mızı saglkla kucagımıza almamızı nasp etsın mevlam guzel gnlerıbı gostersın bize. Kımın ne sıkntısı dersı varsa ferahlıga ulassın hayrlısıyla ınsaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…