- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar herkes folik asidi 3. aydan sonra bıraktı mı? Doktora sordum bana devam et dedi ve yanına d vitamini ve b12 vitamini verdi( çünkü değerlerim düşüktü) ve 1 ay sonraya gel dedi. Yani ben 16. haftaya kadar kullanmış olucam folik asidi. Bi zararı olmaz dimi?
Sağol canım herkes bıraktım diyince endişelendim bendeCanım degerlerıne gore sohlemıs kullan dıye endıse etme
Canım ya ayaklar da tombik olmuş yakında hepimiz böyle olacağızDikkat ediyorum.hep tuz ye ye Hamile kaldim kalali ayaklarim davul gibi sisti.tuzlu yemekten
Folik asitim bitti sağlık ocağımı yazcakmış doktorunmu cnm
Aman o kadarınada katlananlar bız neler cekıyoz dahada cekecez hergn suleye syleye artık nrmal gbı gelıyo eslere agrılarımz falan
Heryerim tombis tombisCanım ya ayaklar da tombik olmuş yakında hepimiz böyle olacağız
Bizde pazar günü 7 sini yaptık canım..Eşimde daha iyi bin şükür..Testin iyi çıkması ona baya moral oldu..İnşallah bundan sonrada herşey yolunda giderde bununla güç buluruz..Döndük cnm 3 gün önce yarın 7.si Mevlüdü var hayırlısı ile. Sen nasıl oldun eşin toparlanabildimi
Esas oranların olduğu kısım çıkmamış canım..O kısım çıkınca tekrar atarmısın..Allahım tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..Dualarım seninleKızlar sonuç böyle internette tam detaylı çıkmamış daha yarın ki evrak daha net olur ama ben anlamadım bunlar ne ? Anca yarın çıkar galiba M Mucizem2017
Sagol cnm. Bebisler baya buyudu saklayamiyolar artik. Muhakkak ogrenirsin.Çok haklısın onlar iyi olsunda razıyım bunlara. Bende haftaya gidecem inşallah belli olur cinsiyeti. Seninkide hayırlı olsun :)
Anne de seker olunca cocugumda ilerde seker olma ihtimali oluymus ve sekere istekli oluyomus. Hamilelikte cikan sekerde de boyleymis.Canım annede şeker olunca bebek kilolu oluyormuş diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen doktorun talimatlarına uy. Allah hepimize sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin
Kiz daha sismemize cok var sen coktan baslamissin dikkat et valla.Heryerim tombis tombisbebek bile tombis
Sağol canım herkes bıraktım diyince endişelendim bende
Doktorum cnm haftaya çarşamba kontrolüm var
Sonuna kadar katılıyorum cnm vücudumuz oyun oynuyor bize :)
Esas oranların olduğu kısım çıkmamış canım..O kısım çıkınca tekrar atarmısın..Allahım tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah..Dualarım seninle
Benmde yuzumde pütür pütr bıseyler cıkms sıvlce deglde mınık minik budamı hamılelıkle ılgılı smdı
Allah kabul etsin cnmtamam cnm çok saol
Olabilir cnm benimde karnım tüylendi recep ivedik gibi :) doktora sordun mu
Allah kabul etsin cnmtamam cnm çok saol
Olabilir cnm benimde karnım tüylendi recep ivedik gibi :) doktora sordun mu
Canım nasıl besleniyorsun da bebek kilolu oluyor benim erken doğum riskim var diyurum ki hiç değilse bebeğin kilosu iyi olsun da zaman erken gelse de bi şey olmz biraz bilgi verir misjn?Çok sevindim iyi olmasına.Benim bebeğimde iyiydi kıpır kıpırdı.%60 kız dedi kilosu cokmus.böyle giderse 4 kiloyu gecermis.Normal olma hayellerim yikildi.arada seker kacamaklari yapiyodum.simdi Hic yapmamaliymisim Kilolu Bebek olmamasi icin benden de bu kadar randövüsü olan ya da testi olan Herkes iyi haberlerle gelir Insallah
Canim doktor kullan dediyse devam et. Bana da decavit adlı vitamin verdi ve o vitaminin icinde folik asit de var. Bu yuzden kendi ictigim folik asiti bıraktım doktorun önerisiyle.Kızlar herkes folik asidi 3. aydan sonra bıraktı mı? Doktora sordum bana devam et dedi ve yanına d vitamini ve b12 vitamini verdi( çünkü değerlerim düşüktü) ve 1 ay sonraya gel dedi. Yani ben 16. haftaya kadar kullanmış olucam folik asidi. Bi zararı olmaz dimi?
Avust ta şeker var o yüzden birazda canım..Çok beslenmeyle alakası yok yani..Benim teyzemdede şeker vardı kızı 4.5 kg falan doğmuştu..Canım nasıl besleniyorsun da bebek kilolu oluyor benim erken doğum riskim var diyurum ki hiç değilse bebeğin kilosu iyi olsun da zaman erken gelse de bi şey olmz biraz bilgi verir misjn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?