2017 Aralık Anneleri

Canım dktra sır ama alma bnce benmde ğütür pütr olms sorcam dktra

Selam Progestan kullanan arkadaşlar bıraktınız mı kullanmayı yoksa Hale'n devam mı bende artık bıraksam mı die düşünüyorum doktor içme dedi ama :/ zaten baya tüylen me ve kilo yaptı bende

Hay maşallah canım:) Valla çok güzel ve sağlıklı besleniyosun yarasın bebişine..Hamileliğin başından beri sen kaç kilo aldın bu beslenme şekliyle?

Hay maşallah canım:) Valla çok güzel ve sağlıklı besleniyosun yarasın bebişine..Hamileliğin başından beri sen kaç kilo aldın bu beslenme şekliyle?

Selam Progestan kullanan arkadaşlar bıraktınız mı kullanmayı yoksa Hale'n devam mı bende artık bıraksam mı die düşünüyorum doktor içme dedi ama :/ zaten baya tüylen me ve kilo yaptı bende
Banada doktor en son gittiğimde bırak demedi canım, hiç diyecek gibide değil bildiğim kadarıyla 2 hafta sonra bir sonraki randevum ozaman yine soracağım ama bu ara çok kilo almaya başladım ilaçlardanmı yoksa iştahımda baya açık ondanmı bilemedim..

Canım bel ve sırt ağrısı bu haftalarda normalmiş bi hormon salgilaniyormus o yüzden oluyormuş. Ağrıların nasıl ben de bel ağrısı şimdilik yokta sırtım bu sabah feci ağrıyor sanki tutulmuş gibi yatakta dönerken bile zorlanıyorum. Seninki de tutulma ağrısı gibi mi

5 kilo aldım toplamda.o zaman yürümüyordum.yiyip yatıyodum.oda bana kilo yaptı.şimdi bu dediklerimi yapıyorum yürüyorumda çok şükür bi kilo aldım bu ay.

Bebek son 2-3 ayda asıl kilosunu alır dert etme

kızlar bayramda ne giyeceğim derdine düştüm. Hiçbir kıyafetim bana olmuyor artık. Karnım popom çok büyüdü. iki tane birbirinin birebir aynı hamile pantolonlarım var waikiki den aldım kendime göre başka bulamadığım için. onları da her gün giyiniyorum neredeyse. kendime uygun kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum.

Günaydın kızlar. Bugün kan surubumun ilk günüydü tarif minik minik şişelerde olan.bir surup tarif edildiği gibi ayarladım çalkaladım ve tepeme diktim sonucunu sizlerle paylaşmak istedim. Sonuç: o tadı atabilmek için evin içinde kaç gittim kaç geldim bilemiyorum en son ağzıma bi parça çikolata attım da o hafifletti birazcık

Günaydın. Zormus sifa olur insallah.

Kızlar size bişey soracaktım benim ikili testim de sadece t21 risklerine bakılmış t18 riski ile ilgili bir bilgi yok. Ben sonuçlarımi doktora vatsaptan göndermiştim o da sorun yok demişti ama t18 gözünden kaçmış olabilir mi yoksa bakılmasa da oluyor mu ona

Gunaydin kizlar ben grip oldum ya basim dünden beri feci agriyo burnum tikaniyo ve hapsirik var ama basimin agrisi cok fena dayanilmaz oluyo dun parol ictim biraz rahatlatti ama grip olunca hamilelikte ne yapilir cabuk atlatmam icin ne yapmam lazim kizlar bana yardimci olun tecrubeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…