- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kizlar benim yüzümde tuyler bakinca belli etmeye baslamis cidden cok rahatsiz oldum
Az once iyice bir inceledim kendimi.
Simdi bu yuzumdeki tuyleri almaya da korkuyorum kokleri guclenir de sakal gibi cikar diye.
Canim sıkıldı. Kesin dökülüyor dimi dogumdan sonra?
Hay maşallah canım:) Valla çok güzel ve sağlıklı besleniyosun yarasın bebişine..Hamileliğin başından beri sen kaç kilo aldın bu beslenme şekliyle?Her gün 1 litre günlük Süt iciyorum.bol Bol Yoghurt yiyorum.mevsiminde Meyve yiyorum.ekmek yemiyorum.salata Bol Bol yiyorum.ev yumartasi günlük iki tane yiyorum.peynir zeytin cok yiyorum.ceviz,Kabak cekirdegi bi avucu gecmiyecek kadar yiyorum .abur cuburu Hic yemiyorum.icecek te Hic icmiyorum.boyuda Diger bebeklere Göre uzun bebeginin .her sey dogal yediklerimin.böyle Iste sekerim.iyi kide varmis yoksa bebegimi dogal besleyemezdim bu kadar .hamur ürünleride Hic yemem.
Hay maşallah canım:) Valla çok güzel ve sağlıklı besleniyosun yarasın bebişine..Hamileliğin başından beri sen kaç kilo aldın bu beslenme şekliyle?Her gün 1 litre günlük Süt iciyorum.bol Bol Yoghurt yiyorum.mevsiminde Meyve yiyorum.ekmek yemiyorum.salata Bol Bol yiyorum.ev yumartasi günlük iki tane yiyorum.peynir zeytin cok yiyorum.ceviz,Kabak cekirdegi bi avucu gecmiyecek kadar yiyorum .abur cuburu Hic yemiyorum.icecek te Hic icmiyorum.boyuda Diger bebeklere Göre uzun bebeginin .her sey dogal yediklerimin.böyle Iste sekerim.iyi kide varmis yoksa bebegimi dogal besleyemezdim bu kadar .hamur ürünleride Hic yemem.
Banada doktor en son gittiğimde bırak demedi canım, hiç diyecek gibide değil bildiğim kadarıylaSelam Progestan kullanan arkadaşlar bıraktınız mı kullanmayı yoksa Hale'n devam mı bende artık bıraksam mı die düşünüyorum doktor içme dedi ama :/ zaten baya tüylen me ve kilo yaptı bende
Canım bel ve sırt ağrısı bu haftalarda normalmiş bi hormon salgilaniyormus o yüzden oluyormuş. Ağrıların nasıl ben de bel ağrısı şimdilik yokta sırtım bu sabah feci ağrıyor sanki tutulmuş gibi yatakta dönerken bile zorlanıyorum. Seninki de tutulma ağrısı gibi miHanımlar, ayrıntılı ultrason için tarih alanlar varmı? İstanbul'da tavsiye edilen yer varmi?
Bide sırt bel ağrısı var bende, gebelikten dolayimi acaba bilemedim yada tersini yattım?
Allah ragzi olsun cnm, Rabbim dualarini kabul etsin inşallah
Söylemedim canım ama gittiğimde söylicem. Bir gün ağrımiyorsa diğer gün mutlaka agriyorCanm bu kadr cok oluyosa doktra gorunsene solednmı dktra ne dedı
5 kilo aldım toplamda.o zaman yürümüyordum.yiyip yatıyodum.oda bana kilo yaptı.şimdi bu dediklerimi yapıyorum yürüyorumda çok şükür bi kilo aldım bu ay.Hay maşallah canım:) Valla çok güzel ve sağlıklı besleniyosun yarasın bebişine..Hamileliğin başından beri sen kaç kilo aldın bu beslenme şekliyle?
Benim de öyle yüzümdeki tüy kökleri pütürlü pütürlü oldu... normal heraldeCanım dktra sır ama alma bnce benmde ğütür pütr olms sorcam dktra
Oh oh maşallah tatljm sana Rabbim bebeğini sağlıkla kavustursun sana ama benim böyle yemem mümkün değil ki bi öğün yemeği düzgün yesem o günü mükemmel sayıyorum süt ve yoğurt adı bile bana çok uzak bulantilar ve tiksinmeler azalsa bende senin yaptığın gibi bir beslenme programı olusturacm. Çok teşekkür ederim canm
Söylemedim canım ama gittiğimde söylicem. Bir gün ağrımiyorsa diğer gün mutlaka agriyor
d vitamini yağda eriyen bir vitamindir. Suda erimez.Kızlar Vitade 3 Damla'yı günde 9 defa kullanıyorum ama suyun içine katıp öyle içiyorum faydası vardır demi bu şekilde
d vitamini yağda eriyen bir vitamindir. Suda erimez.Kızlar Vitade 3 Damla'yı günde 9 defa kullanıyorum ama suyun içine katıp öyle içiyorum faydası vardır demi bu şekilde
Günaydın. Zormus sifa olur insallah.Günaydın kızlar. Bugün kan surubumun ilk günüydü tarif minik minik şişelerde olan.bir surup tarif edildiği gibi ayarladım çalkaladım ve tepeme diktim sonucunu sizlerle paylaşmak istedim. Sonuç:o tadı atabilmek için evin içinde kaç gittim kaç geldim bilemiyorum en son ağzıma bi parça çikolata attım da o hafifletti birazcık
Amin canım inşallahGünaydın. Zormus sifa olur insallah.
Kullanıyorum cumartesi sorcam doktor devam demiştiSelam Progestan kullanan arkadaşlar bıraktınız mı kullanmayı yoksa Hale'n devam mı bende artık bıraksam mı die düşünüyorum doktor içme dedi ama :/ zaten baya tüylen me ve kilo yaptı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?