2017 Aralık Anneleri

Amin canım Allah kabul etsin..

Ne güzel bi şey yapmışsın ya Allah razı olsun .dualrin kabul olsun insallah

Allh razı Olsn allh kabul etsin inşşh.. çok teşkr ederiz cnm sağlıkla doğsun meleklerimiz çokkk amin..

Allahta senı guldrsun benı huldrdun kız o kadr tutlenme oldyaa normal degldr asıl sen sordn u doktora

Sor cnm banada söylersin neden olduğunu. Recep ivedik gibi dediysem o kadar demedim cnm karnımda tüy yoktu şimdi olunca tuhafıma gitti ikili tarama girdiğim doktorum normal dedi hormonlardan sakın alma doğumdan sonra dökülecek dedi :)

Canım Allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlık.

Anladım cnm herkeste farklı etkıler oluyo demekkı. Sorarım ınsallah untmazsam

Amın cnm helal olsun ben tamamlarım ınsaallah

Merhaba arkadaşlar bizde dün cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacak inşallah:) Ya kızlar biraz özel olacak ama kimseye soramiyorum o yüzden size sormak istedim. Hamile kaldığımdan beri ilişki pek olmuyor zaten ama olduğunda içime boşaldığı zaman hem eşimin cinsel organında hem bende yanma oluyor bu normal mı acaba? Özür dilerim tekrardan utanarak soruyorum

Cnm eşin ya geri çekilme yöntemi denesin yada korusun spermin uyarıcı özelliği var ve düşüğe neden oluyor.

Gebelikte iken eşin korunmalı

Gebelikte eşin korunmalı içe boşalma olmamali

Canım her ıhtımale karsı prezervatf kullanın derdım hem temız olr hem ılthap vs. Endısesı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…