2017 Aralık Anneleri

Cevabın için teşekkür ederim canım zaten artık öyle yapıyoruz ama neden olduğunu merak etmiştim

Canım olabılr neler oluyo ıcımzde o kadr olr tum hormonlarımz degstı vucut farklı seyler salgılıyo bılmedgımız korkşcak bısey yok bnde rahatsz olmstm tedbrlı olruz bzde

Baş ağrısından gözlerimi açamıyorum yine. Bu yaşıma kadar başımın ağrıdığını bile çok nadir hatırlarım ama son zamanlarda beynim çıkacak sanki yerinden

Canım nasıl besleniyorsun da bebek kilolu oluyor benim erken doğum riskim var diyurum ki hiç değilse bebeğin kilosu iyi olsun da zaman erken gelse de bi şey olmz biraz bilgi verir misjn?
Her gün 1 litre günlük Süt iciyorum.bol Bol Yoghurt yiyorum.mevsiminde Meyve yiyorum.ekmek yemiyorum.salata Bol Bol yiyorum.ev yumartasi günlük iki tane yiyorum.peynir zeytin cok yiyorum.ceviz,Kabak cekirdegi bi avucu gecmiyecek kadar yiyorum .abur cuburu Hic yemiyorum.icecek te Hic icmiyorum.boyuda Diger bebeklere Göre uzun bebeginin .her sey dogal yediklerimin.böyle Iste sekerim.iyi kide varmis yoksa bebegimi dogal besleyemezdim bu kadar .hamur ürünleride Hic yemem.

Kiz daha sismemize cok var sen coktan baslamissin dikkat et valla.
Ne Midem bulandi ne bas agrisi rahat bi hamilelik gecirdim.biraz cok uykum oldu Ama napalim Oda olsun yani.Allahtan agrimiyo o zaman napardim sükür ediyom Valla halime.Bunun Neden oldugunu bilmiyom. ya da tuz yedigimden seker hastasiyim belkide Ondan 3 -4 kilometre yürürüm Evde Is yapiyom.cok ta dolaniyom bilmiyorum ki bu ayak Neden sis

Hanımlar, ayrıntılı ultrason için tarih alanlar varmı? İstanbul'da tavsiye edilen yer varmi?

Bide sırt bel ağrısı var bende, gebelikten dolayimi acaba bilemedim yada tersini yattım?

Allah ragzi olsun cnm, Rabbim dualarini kabul etsin inşallah

Ben 13 haftalık ken gittim enson... doktorum peritanoloji bölümünden randevu almamı istedi 23. Haftada bakıyoruz dediler .. ağustosun ilk haftasına aldım

Son düzenleme:
Ben 13 haftalık ken gittim enson doktorum peritanoloji bölümünden randevu almamı istedi 23. Haftada bakıyoruz dediler 4 ağustosun ilk haftasına aldım

Tskler cnm cvp icin. Bende geçen hafta kendi doktoruma değilde başka bı doktora gitmiştim, o bana 20. Haftadan sonra ayrıntılı ya randevu almanız lazım dedi. Hala bı doktor araşinda olduğum için karar veremedim nezaman hangi hastanede alacağıma

Kızlar Vitade 3 Damla'yı günde 9 defa kullanıyorum ama suyun içine katıp öyle içiyorum faydası vardır demi bu şekilde

Kizlar benim yüzümde tuyler bakinca belli etmeye baslamis cidden cok rahatsiz oldum
Az once iyice bir inceledim kendimi.

Simdi bu yuzumdeki tuyleri almaya da korkuyorum kokleri guclenir de sakal gibi cikar diye.
Canim sıkıldı. Kesin dökülüyor dimi dogumdan sonra?

Oh oh maşallah tatljm sana Rabbim bebeğini sağlıkla kavustursun sana ama benim böyle yemem mümkün değil ki bi öğün yemeği düzgün yesem o günü mükemmel sayıyorum süt ve yoğurt adı bile bana çok uzak bulantilar ve tiksinmeler azalsa bende senin yaptığın gibi bir beslenme programı olusturacm. Çok teşekkür ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…