- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir seninki dikkatli ol aman haBenimde sürekli enfeksiyon oluyo canım ama rengi sarı yada yeşil olmadı hiç. Tuvalet yaparken zorlanıyorum sadece o kadar
Dün doktora gittim fitille bi tane krem verdi onları kullanıyorum şimdi canım geçer inşallah bi an önceİdrar yolu enfeksiyonu olabilir seninki dikkatli ol aman ha
Canim el doppleri bende de var cok iyi oluyor merak ettiğimde birkaç saniye dinliyorum rahatlıyorumben de geçen hafta bayram öncesi perşembe doktor kontrolume gittim. herşey yolundaydı. bebek gelişimi haftasına uygun dedi. hala usg de cinsiyeti görünmüyor ama neyse k, genetik testte cinsiyetini öğrenmiştik kızımızın. doktorum bir sonraki kontrole artık 22 haftalıkken detaylı usg zamanı gel dedi. bana çok uzun zaman gibi geliyor. nasıl dayanırım bilmem. ama size bir önerim var çok sık usg ye girmek tabi sakıncalı bu nedenle benim gibi içerdeki yumurcağı merak eden anneler için fetal el doppleri almanızı öneririm. ben evde karnıma vücut yağı sürüp tam göbek altımdan kalp atışını dinleyebiliyorum. kendimizinki ile karışmıyor çünkü onunki müthiş hızlı. kadın doğumcuma da söyledim zararı yok dedi usg de kalp atışını bana dinletmedi bile zararı en aza indirmek için. bir yerde mantıklı geliyor ultrason kulağımızın işitmeyeceği frekanstakı ses dalgalarıyla görüntü alma işlemi yani bebeğimiz o frekansları işitiyor mu daha doğrusu ona zamar veriliyor mu kesin kanıtı yok. bu yüzden fetal el doppelerini öneririm hani aile hekiminizin kalbi dinlediği aletin aynısı :)
herkesin iyi haberlerini bekliyorum ve takipteyim :)
Bende randövü aldim gecen hafta. agustosun 11 ine randövü verdiler.o zamanda haftam Baya olacakCanim el doppleri bende de var cok iyi oluyor merak ettiğimde birkaç saniye dinliyorum rahatlıyorum
Bu arada doktordan çıkınca yazamadım Bursa'ya yeni taşındığım icin aritma hastanesinde tavsiye ile bir doktora gittim önce cok doluyum dedi alamam dedi sonra kayınvalidem ısrar edince tamam gelin sizi araya alırım ama sabah erkenden gelin diyince sabahın 8.30 unda hastaneye gittik bekle bekle bizden sonra gelen randevusuz hastaları alınca kayınvalidem kıyameti kopardı bu arada saat 11.30 olmustu sekreterin de cirkin üslubu onu iyice cildirtti halka iliskilere şikayete gitti bizi de başka bir doktora yönlendirdiler neyse sonunda 12.30 da bebeğimi gördüm kocaman olmuş MasaAllah subhanAllah haftasıyla uyumlu herşeyi güzel suyu falan cok iyi cok şükür beni ayrıntılı ultrason icin başka doktorlara yönlendirdi ama biraz bekle biraz daha büyüsün dedi. Bizde temmuz sonu gibi Avusturya'ya döneceğiz acaba diyorum ayrıntılıyı Avusturya'da mi yaptırsam kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ayrıntılı bir bilginiz var mi
Bende randövü aldim gecen hafta. agustosun 11 ine randövü verdiler.o zamanda haftam Baya olacak
Valla bize 10 haftalikken demisti gidin diye kocam internette bakti yok sivi aliyorlar bebekten kan aliyorlar felan dedi götürmedi.doktorda öyle bi sey yok .Gidin bi hastaligi varsa önlene bilir tedbir alinir .agustosu bekliyoruz Insallah gelir o zamanlarBu ayrntılı ultrason ıcın randevumu almak gerk devlete gıdıyorum ben. Haftaya kontrolum var dktr soylermı acaba
Valla bize 10 haftalikken demisti gidin diye kocam internette bakti yok sivi aliyorlar bebekten kan aliyorlar felan dedi götürmedi.doktorda öyle bi sey yok .Gidin bi hastaligi varsa önlene bilir tedbir alinir .agustosu bekliyoruz Insallah gelir o zamanlar
Hersey bebeklerimiz icin.onlar sikayet edecegine biz sikayet ediyokAman ne zor seymıs ya ınsana bı tahat hamılelık yasatmıyolar ne tahlılı bıtıyo ne testı bu ne ya
İnşallah canımDün doktora gittim fitille bi tane krem verdi onları kullanıyorum şimdi canım geçer inşallah bi an önce
Bende dopple alicam bi yandanda ne gerek var diyorum 18.haftaya girecem Bir iki güneBu arada ikinci doktorda onayladı kızımı 187 gr olmuş MasaAllah subhanAllah
Bebeğini daha önce hissediyor muydunİyi akşamlar kızlar. Bazılarına saçma bazılarına normal gelecek bir durum yaşıyorum birkaç gündür. Şu an 15.haftanın içindeyiz. Kontrole en son ikili test için gittik o da normal çıktı. Bu haftaya kadar moralim yüksek, bebeğimin iyi olduğunu hissediyordum. Birkaç gündür belirtiler tamamen yok oldu ve ben yine endişeye kapıldım
Bu ara ara herkeste oluyo herhalde canim.bazen karnima elliyorum cok mutlu oluyorum.bazende hicbisey yok galiba bi sorun var diyorum.her doktora gittigimde ultrasona girerken bile bisey olmus diyecek diye odum kopuyor.galiba dogurana kadar boyle gidecek bu endiseler..İyi akşamlar kızlar. Bazılarına saçma bazılarına normal gelecek bir durum yaşıyorum birkaç gündür. Şu an 15.haftanın içindeyiz. Kontrole en son ikili test için gittik o da normal çıktı. Bu haftaya kadar moralim yüksek, bebeğimin iyi olduğunu hissediyordum. Birkaç gündür belirtiler tamamen yok oldu ve ben yine endişeye kapıldım
Masallah size.ben 15. Haftamda gittim en son bebisim 132 gramdi. Galiba benimki iri bisey olcak bu gidisle:)Bu arada ikinci doktorda onayladı kızımı 187 gr olmuş MasaAllah subhanAllah
Aynen bende de o endişe sürekli oluyor iki hafta bile görmeden zor duruyorum.hissetsek bari bir an önce o zaman biraz rahatlariz inşallahBu ara ara herkeste oluyo herhalde canim.bazen karnima elliyorum cok mutlu oluyorum.bazende hicbisey yok galiba bi sorun var diyorum.her doktora gittigimde ultrasona girerken bile bisey olmus diyecek diye odum kopuyor.galiba dogurana kadar boyle gidecek bu endiseler..
Bence bu genelinde olan bısey canım.bende öyleyim kalp atışını duyana kadar nefesim kesiliyor sanki doktor bi an once kalp ritmine dinletsin diye bekliyorum o ana kadar dediği hiç bişeyi dw duymuyormBu ara ara herkeste oluyo herhalde canim.bazen karnima elliyorum cok mutlu oluyorum.bazende hicbisey yok galiba bi sorun var diyorum.her doktora gittigimde ultrasona girerken bile bisey olmus diyecek diye odum kopuyor.galiba dogurana kadar boyle gidecek bu endiseler..
Insallah gönlundeki nasip olur cnm.
Yumurta takibi falan yapmismiydin?
Hayır,zaten çok erken. Ama karnım sanki daha sertti. Ayrıca dediğim gibi bulantıydı,halsizlikti, sık idrara çıkmaydı hepsi azaldı hatta bazıları bitti.Bebeğini daha önce hissediyor muydun
Hislerime tercüman olmuşsun resmen..Bu ara ara herkeste oluyo herhalde canim.bazen karnima elliyorum cok mutlu oluyorum.bazende hicbisey yok galiba bi sorun var diyorum.her doktora gittigimde ultrasona girerken bile bisey olmus diyecek diye odum kopuyor.galiba dogurana kadar boyle gidecek bu endiseler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?