2017 Aralık Anneleri

Canim el doppleri bende de var cok iyi oluyor merak ettiğimde birkaç saniye dinliyorum rahatlıyorum

Bu arada doktordan çıkınca yazamadım Bursa'ya yeni taşındığım icin aritma hastanesinde tavsiye ile bir doktora gittim önce cok doluyum dedi alamam dedi sonra kayınvalidem ısrar edince tamam gelin sizi araya alırım ama sabah erkenden gelin diyince sabahın 8.30 unda hastaneye gittik bekle bekle bizden sonra gelen randevusuz hastaları alınca kayınvalidem kıyameti kopardı bu arada saat 11.30 olmustu sekreterin de cirkin üslubu onu iyice cildirtti halka iliskilere şikayete gitti bizi de başka bir doktora yönlendirdiler neyse sonunda 12.30 da bebeğimi gördüm kocaman olmuş MasaAllah subhanAllah haftasıyla uyumlu herşeyi güzel suyu falan cok iyi cok şükür beni ayrıntılı ultrason icin başka doktorlara yönlendirdi ama biraz bekle biraz daha büyüsün dedi. Bizde temmuz sonu gibi Avusturya'ya döneceğiz acaba diyorum ayrıntılıyı Avusturya'da mi yaptırsam kaçıncı haftaya kadar yapılıyor ayrıntılı bir bilginiz var mi

Bende randövü aldim gecen hafta. agustosun 11 ine randövü verdiler.o zamanda haftam Baya olacak

Bu ayrntılı ultrason ıcın randevumu almak gerk devlete gıdıyorum ben. Haftaya kontrolum var dktr soylermı acaba
Valla bize 10 haftalikken demisti gidin diye kocam internette bakti yok sivi aliyorlar bebekten kan aliyorlar felan dedi götürmedi.doktorda öyle bi sey yok .Gidin bi hastaligi varsa önlene bilir tedbir alinir .agustosu bekliyoruz Insallah gelir o zamanlar

Aman ne zor seymıs ya ınsana bı tahat hamılelık yasatmıyolar ne tahlılı bıtıyo ne testı bu ne ya

İyi akşamlar kızlar. Bazılarına saçma bazılarına normal gelecek bir durum yaşıyorum birkaç gündür. Şu an 15.haftanın içindeyiz. Kontrole en son ikili test için gittik o da normal çıktı. Bu haftaya kadar moralim yüksek, bebeğimin iyi olduğunu hissediyordum. Birkaç gündür belirtiler tamamen yok oldu ve ben yine endişeye kapıldım

Bebeğini daha önce hissediyor muydun

Bu ara ara herkeste oluyo herhalde canim.bazen karnima elliyorum cok mutlu oluyorum.bazende hicbisey yok galiba bi sorun var diyorum.her doktora gittigimde ultrasona girerken bile bisey olmus diyecek diye odum kopuyor.galiba dogurana kadar boyle gidecek bu endiseler..

Aynen bende de o endişe sürekli oluyor iki hafta bile görmeden zor duruyorum.hissetsek bari bir an önce o zaman biraz rahatlariz inşallah

Bence bu genelinde olan bısey canım.bende öyleyim kalp atışını duyana kadar nefesim kesiliyor sanki doktor bi an once kalp ritmine dinletsin diye bekliyorum o ana kadar dediği hiç bişeyi dw duymuyorm

Insallah gönlundeki nasip olur cnm.
Yumurta takibi falan yapmismiydin?

Cnm bnm biraz karışık aslına bakarsan Dr bana pkolusun tedavi olmalısın dedi eşimde de troid vardı onunda tedavi olması lazım dedi eşimde ilaçlarını aksatıyordu en son Dr bana klomen verdi yumurta takibi yapıcaz dedi o ara eşim şehir dışına gitmesi gerekti bi hafta on gün aralıklarla gelecekti eve ben de kullanmadım adam evde yok diye adet günüm geçince test yaptım şoka girdim çift çizgi gördüm inanmadım bi daha yaptım yine çift yine inanmadım hastaneye gittim kan verdim değer 186 çıktı yine içimde bi şüphe vardı bi hafta sonra bi daha kan verdim 6000 lerdeydi öyle artık inandım

Hislerime tercüman olmuşsun resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…