- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Amin canım inşallah. Bi bitmedi bulantılar. Susuz duramıyorum çok sıcak burası.
Diyarbakırdayım. Burası çok sıcak. Haberlerden görmüşsünüzdür 42 derece. Susuzluktan vücudum kuruyo sabaha kadar. Mecburen su içiyorum. Kraker tarzı şeylerden de tiksindiğim için yiyemiyorum. Zencefilli şeker denemedim ama tatlı şeyler de tüketemiyorım. Tek istediğim su. Onu da içemiyorum
Decavitin icindede var canim demir.bende onu kullaniyorum.bendede ayni sorun var malesefDemır hapı deglde decavıt bıde d3 damla kullanıyorum
Meyvesuyu içiyodum. İçebildiğim tel meyvesuyu elmasuyu. Tatlı olduğu için bi süre sonra su içesin geliyo. Madensıyu bi ara çok içiyodum. Ara verdim ama tekrar başlasam iyi olurMeyvesuyu madensuyuda ıceblıyosan sıvı almıs olrsun canım
Merhaba ,Cinsiyeti netleşmemiş olan varmı kızlar bana 14. Ve 16.haftamda kıza benziyor dedi bugün de erkeğe benziyor dedi drm kızım mı olacak oğlum mu sürpriz yapacak heralde bize cinsiyeti değişip sonra netleşenler son kararı ne oldu drunuzun
Diyarbakır'da ben de yaşadım sıcak biliyorum, Adana da çok sıcak. Su içmek zaten çok faydalı birşey ama midende ekşime var diye söyledim. kendini zorlamalısın yeme konusunda. tabloda 62 kilo olduğun yazıyor. Az bir kilo sayılmaz.Diyarbakırdayım. Burası çok sıcak. Haberlerden görmüşsünüzdür 42 derece. Susuzluktan vücudum kuruyo sabaha kadar. Mecburen su içiyorum. Kraker tarzı şeylerden de tiksindiğim için yiyemiyorum. Zencefilli şeker denemedim ama tatlı şeyler de tüketemiyorım. Tek istediğim su. Onu da içemiyorum
Kilo konusunda sıkıntım yok:) hatta az daha az olsaymış hamile kaldığım sırada daha iyi olurmuş. O kadar yemememe rağmen geçen ay 1.5 kilo almıştım. Şimdi hiç bilmiyorum. Tartılmadım daha. Çok hantal oldum yerimden kalkıp bi iş yapamıyorum midem boş olduğu için.Diyarbakır'da ben de yaşadım sıcak biliyorum, Adana da çok sıcak. Su içmek zaten çok faydalı birşey ama midende ekşime var diye söyledim. kendini zorlamalısın yeme konusunda. tabloda 62 kilo olduğun yazıyor. Az bir kilo sayılmaz.
Decavitin icindede var canim demir.bende onu kullaniyorum.bendede ayni sorun var malesef
3 lu taramayi yaptiran var mi kizlar. ne zamn yapiliyor
Merhaba ,
Ben dün gittim doktora ve kesin kızın olucak dedi :)
Meyvesuyu içiyodum. İçebildiğim tel meyvesuyu elmasuyu. Tatlı olduğu için bi süre sonra su içesin geliyo. Madensıyu bi ara çok içiyodum. Ara verdim ama tekrar başlasam iyi olur
Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi3 lu taramayi yaptiran var mi kizlar. ne zamn yapiliyor
Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi
Ikili yaptırdım temiz çıkmıştı.uclu yaptırdım real cıktı....bence yaptırma.Yaa yone aynı celıskı ıkılıdede celıskı yasadım smdı uclu vaktı geldı ben napıcamm
Geçmiş olsun canım ya ben yaptırmayacağım üçlüyüIkili yaptırdım temiz çıkmıştı.uclu yaptırdım real cıktı....bence yaptırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?