2017 Aralık Anneleri

Ayrıntılı ultrasona girdim.bir sorun çıkmadi ama doktorum ekledi bebegin daha küçük 22.haftada gelmen lazım tekrar dedi.

Canım çok geçmiş olsun..İnşallah temiz sonuçlar alırsın..2li temiz çıkmamışmıydı?
Bu tip durumda 3lü pek istemiyorlar çünkü..Yaşın kaçtı canım?
Amiin inşallah....2 lı temiz cıktı.3 doktora gittim. Doçent prof hepsi 3 lü de böyle bir risk çıktıysa göz ardı edemeyiz dediler.26 yaşındayım.bende o yüzden amniyosentez yaptırdım...

Kizlar 14 ve 15. Haftalarda sag ve solda ağrıları olan oldu mu hamileligin basindan beri hic boyle olmamıştı

Kizlar 14 ve 15. Haftalarda sag ve solda ağrıları olan oldu mu hamileligin basindan beri hic boyle olmamıştı
Canım benim bu kaç gündür aniden bi sancı giriyo. Hatta öyle ki ani tepki verince eşim korktu bi kaç kere. Rahim büyüyordur diye çok telaş etmemeye çalışıyorum. Çünkü kendimden sıkıldım artık. Her şeyi kafaya takar oldum. Kendimce takmamaya çalışıyorum

Bende rahim buyuyor diye takmamaya calisiyorum benim de surekli degil aniden giriyor bazen.pazartesi kontrolum var doktora soracam yinede

Elhamdülillah bende bu görüşteyim. Ama ayrıntılı konusunda da pek emin değilim.. Gelişmekte olan bir bebek için tehşis koymak bana çok saçma geliyor. Doğuma kadar zaten hamilenin psikolojisini bozup çocuğun gelişimini olumsuz etkiliyorlar. Bunu yapanlar da hamileliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu en iyi bilen(!) doktorlar..... Hamilenin yanında bırak çocuğun hasta demeyi çok ve boş konuşmamak bile gerekiyor ki bebek konuşmalardan etkileniyor.

Ben kordon kanının bebeğe geçene kadar kesilmesine engel olmayı düşünüyorum inşaAllahh.. Çünkü doğumdaki dalgalardan bebeğin kordonunda 250 gr kan kalıyor, hemen kesildiği için bebeğe akmıyor.. Buda yenidoğan anemisine yol açıyor. Kordonun biraz geç kesilmesi bebekte epey olumlu etkiler bırakıyor. Sonrada plesantayı alıp gömmek gerek. Kimlerin elinde ne kimyasallar ne kozmetikler oluyor.

Kesinlikle katılıyorum canım. Arkadaşımın bebeğine down sendromu teşhisi koymuşlar bu testlerden hareketle. Bir ihtimal tabi ama o ihtimal bile insanın içini kemiriyor. Kızın şimdi hiç huzuru yok. En iyisi böyle. İnsanları bebek sahibi olmak için nelerle uğraşıyorlar. Bırakın bari hamileliklerini ağız tadıyla yaşasınlar. Zehir etmeye gerek yok. Sonrasında imtihan olunacaksa (Allah korusun) daha güçlü durur diye düşünüyorum. Bütün gücü hamilelikte tüketmeye gerek yok. Rabbim hepimize sağlıklı ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizi istediğimizde ya da istemediğimizle imtihan etmesin

Benmde ıkı hafat önce falan bıgun alsama kadr ıkı uckere anı sancımoldu gobekten asagı kadr duramadım 3 te kalktm gttm hastaneye rahmın gırısıne baktınultrasonda kapalı gorunuyo dedı sıkntı yok dedı ıstersen ıdrar ver belkı ılthaptt dedı vermedım onuda devam edrse ertesı gn verırım dıye oda gectı cok sukr

Ben smdıden ettafın lafına sınır oluyorum gahmn edrlerya yok sen cırkınlesmıssın kızdr erkktr kalcan cıkmıs durur budur bılmem ne bunu yapanda kadınlarda halden anlamaları gerk zaten kımo alcaz sısecez sınırmz bozldugu yerler olcak ama ınsanlar dahada beter edecek hadı bakalım neler gorp duyacaz

Kızlar merhaba herkesler iyidir İnşAllah yorumları okumadım bi kaç gündür gelemiyordum foruma deterjandan zehirlenme gibi olmuştu ellerim ayaklarım damarlarım çok feci şekilde ağrıyordu şişmiş gibi olmuştu bide yerimden kalkamıyordum bile annem eliyle yediriyordu yemeyi o derece yani(şimdi çok şükr biraz iyiyim

Canım gecms olsun aman dıkkat et mumkn oldgnca solumamak lazım karstrdnmı deterjanları naptn allah korusun dıkkat et

Kızlar bısey sorcam bu bırgun 20 saat falan sunı sancı cektım dıyolarya aralıksız sıddetlı bı agtı degıl dımı bu olr olsa cocuk dogar yanı bıde nasıl dayanılsın o agrıya dogum yapanınız vardr arranZda benı bılgılendrrsenz sevnrım

Cok geçmiş olsun dikkat et canim ben çamaşır deterjanını bile koyarken uzaktan uzaktan koyuyorum korkumdan temizlik deterjanları Allah korusun normal de bile tehlikeli degil ki hamileyken cok dikkat gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…