2017 Aralık Anneleri

Valla kızlar ben testlerin hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Kafam kulağım rahat şu anda. Doktorum sorduğunda da yaptırmicam dedim üstelemedi. Hiç strese girmeye gerek yok şimdiden. Ne gelirse kabulüm.

Bende sadece ayrintiliyi yaptirmayi dusunuyorum.
Moral bozmaya hic gerek yok.
Bi sorun ciksa yapacak biseyimiz olmayacagina gore her turlu sonucu kabulleniyoruz.

Selam canım..Neden durmuştu okadarlık olduktan sonra, açıklaması neymiş? Dediğin gibi çok zor bir acı Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Otopsi istediler ama yaptırmadk.. Yani şundan ölmüş diyemediler. Sonrasında kanimda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı ama bebegimle bir bağlantısı var mıydı bilemiyoruz. Ecel işte.. İnsan aciz kalıyor.

Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi

Amniyosentez öncesi detaylı ultrasona girdin mi canım? ? Çünkü 2li ve 3lü testlerde problem olduğu vakit detaylı ultrasonla incelenip daha sonra amniyosentez alımı yapılıyor. Doktorum bana ikili ve üçlü testlerde çıkan problemlere biz müdahale edemiyoruz tedavisi yok dedi... Bir problem cikarsa ayrintli ultrasonu bekliyoruz dedi.. :/

Canım ayriltili ultrason yaptıracak mısın?

Canım ayriltili ultrason yaptıracak mısın?
Ayrıntılı yaptırıcam inşallah canım. Benim yapı olarak çok evhamlı biriyim. Bu testlerde ufacık bi değer yanlışlığıyla insanın psikolojisini bozuyorlar. Ben bunu kaldıramam. O yüzden en iyisi böyle. Gelecek olan süpriz olsun. Sağlıklı olması için Rabbim el açarım. Verirse cömertliğidir vermezse intihandır. Ama şimdiden can sıkmaya hiç değmez

Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi
Canım çok geçmiş olsun..İnşallah temiz sonuçlar alırsın..2li temiz çıkmamışmıydı?
Bu tip durumda 3lü pek istemiyorlar çünkü..Yaşın kaçtı canım?

Başka doktora gitmiştim.ikili de sorun çıkmamasına rağmen yaptırdı.keske yaptirmasaydim
Bencede 2li temiz çıkmışken 3lü de risk çıktı diye amniyosentez yaptırarak risk almışsın kendine..Çünkü 2li daha güvenilir 3lüye göre..Bu tip durumlarda 4lüyü bekletip sonra amniyo önermeleri lazımdı..Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…