Ikilide sorun cikmamis dr mu 3luyu istedi?Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi
Bende sadece ayrintiliyi yaptirmayi dusunuyorum.Valla kızlar ben testlerin hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Kafam kulağım rahat şu anda. Doktorum sorduğunda da yaptırmicam dedim üstelemedi. Hiç strese girmeye gerek yok şimdiden. Ne gelirse kabulüm.
Başka doktora gitmiştim.ikili de sorun çıkmamasına rağmen yaptırdı.keske yaptirmasaydimIkilide sorun cikmamis dr mu 3luyu istedi?
Insallah sonucun iyi gelir cnm.
Benimde erkek:)Bu arada benim bir oğlum daha oluyormuş Allah nasip ederse
Yaş kaç sizin cnmBaşka doktora gitmiştim.ikili de sorun çıkmamasına rağmen yaptırdı.keske yaptirmasaydim
Evet canım kız :)Canım senin bebeğinin cinsiyeti bellimiydi
26 yaşındayım...bence kesinlikle yaptırma.Yaş kaç sizin cnm
Benimde haftaya üçlü tarama yapılacak korktum valla bian acaba
yaptirmasammi
Selam canım..Neden durmuştu okadarlık olduktan sonra, açıklaması neymiş? Dediğin gibi çok zor bir acı Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Allah sabır versin canım
Az önce Instagram da gezerken gördüm bebeğin kordon kanini donduracak olan var mı aranızda
Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi
Canım ayriltili ultrason yaptıracak mısın?Valla kızlar ben testlerin hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum. Kafam kulağım rahat şu anda. Doktorum sorduğunda da yaptırmicam dedim üstelemedi. Hiç strese girmeye gerek yok şimdiden. Ne gelirse kabulüm.
Ayrıntılı yaptırıcam inşallah canım. Benim yapı olarak çok evhamlı biriyim. Bu testlerde ufacık bi değer yanlışlığıyla insanın psikolojisini bozuyorlar. Ben bunu kaldıramam. O yüzden en iyisi böyle. Gelecek olan süpriz olsun. Sağlıklı olması için Rabbim el açarım. Verirse cömertliğidir vermezse intihandır. Ama şimdiden can sıkmaya hiç değmezCanım ayriltili ultrason yaptıracak mısın?
Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi
Bu arada benim bir oğlum daha oluyormuş Allah nasip ederse
Canım çok geçmiş olsun..İnşallah temiz sonuçlar alırsın..2li temiz çıkmamışmıydı?Ben yaptırdım.keske yaptirmasaydim.risk cıktı.bugun aminoyosentez yaptırdım.rabbim düşmanımın başına vermesi
Bencede 2li temiz çıkmışken 3lü de risk çıktı diye amniyosentez yaptırarak risk almışsın kendine..Çünkü 2li daha güvenilir 3lüye göre..Bu tip durumlarda 4lüyü bekletip sonra amniyo önermeleri lazımdı..Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşallah..Başka doktora gitmiştim.ikili de sorun çıkmamasına rağmen yaptırdı.keske yaptirmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?