2017 Aralık Anneleri

H

Hayır,zaten çok erken. Ama karnım sanki daha sertti. Ayrıca dediğim gibi bulantıydı,halsizlikti, sık idrara çıkmaydı hepsi azaldı hatta bazıları bitti.

Cnm bu dönem şikayetlerin azalması hatta kaybolması çok normal hep bar olsalar mahfolurduk ben üç haftada beş kilo verdim bulantılardan şimdi ben de iyiyim çok şükür hamileliğin balayı derler 4-5 e

Catlama akıntıların iliski zamanına yakınsa erkek olasılıgını arttırır.
Gönlündekini saglıklı hayırlı bi sekilde nasip olur ins.

Cnm bu dönem şikayetlerin azalması hatta kaybolması çok normal hep bar olsalar mahfolurduk ben üç haftada beş kilo verdim bulantılardan şimdi ben de iyiyim çok şükür hamileliğin balayı derler 4-5 e
Teşekkür ederim canım cevabın için :) bir an önce hissedelim de rahat edelim

Catlama akıntıların iliski zamanına yakınsa erkek olasılıgını arttırır.
Gönlündekini saglıklı hayırlı bi sekilde nasip olur ins.

Valla cnm ne yalan söyliyim eşim yok diye onu bile takip etmedim bilemiyorum o yüzden ama 16 Mart adet oldum ilk ilişki 31 Mart'ta oldu sonraki 10 Nisan'da oldu ondan sonrasını bilmiyorum ki muhtemelen bu iki tarihten birinde tutumuştur

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında özel hastane veya tıp merkezi sgksız muayene ücretlerini bilen var mı özele gitmeyi düşünüyorum da

Bende öyleyim.. Biraz rahatlıyım hemen bir şey oldu diyorum Korkuyorum. Önceki bebeğimin 34 haftalıkken kalbi durdu şimdi yine aynı şeyler olacak diye endişeliyim. Allah cc hiç birimize evlat acısı yaşatmasın bu çok ağır birşey.. Canımız elinde olan Rabbimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. .

Anladım cnm. Haftan ilerlemis bi ozele git ogren istersen. Devletin cihazlarinda ogreneni duymadim simdiye kadar.
Benimde 5.5-7 yasinda iki kizim var. Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip eder insallah.
HERKESE HAYIRLI CUMALAR.

Günaydın..Hiiçç endişelenme canım..Bende sen gibi çok evhamlıyım..1 hafta geçse yine acaba iyimi hiç bişey hissetmiyorum deyip ultrasona girme ihtiyacı hissediyorum..Bu haftalarda sadece göbüş şişmeye başlıyor onun dışında birçok belirti ortadan kalkıyor..İçin rahat etsin Bir sonraki kontrolün nezaman?

Selam canım..Neden durmuştu okadarlık olduktan sonra, açıklaması neymiş? Dediğin gibi çok zor bir acı Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Hayırlı cumalar kızlar.. bu gece cok belım agrıdı. Benım bebiş kendıne yermı acıyo nedır

A
Anladım cnm. Haftan ilerlemis bi ozele git ogren istersen. Devletin cihazlarinda ogreneni duymadim simdiye kadar.
Benimde 5.5-7 yasinda iki kizim var. Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip eder insallah.
HERKESE HAYIRLI CUMALAR.

Âmin cnm inşallah

Allah sabır versin canım

P
Pazartesi gideceğim canım ben de. Aslında benim karnım çok erken çıkmaya başladı seviniyodum ama son bir haftadır yumuşak geldi bana. Haklısın her şeyden evham yapıyoruz:))

P

Pazartesi gideceğim canım ben de. Aslında benim karnım çok erken çıkmaya başladı seviniyodum ama son bir haftadır yumuşak geldi bana. Haklısın her şeyden evham yapıyoruz:))
canım ilk başlarda bağırsak hareketleri yavaşladığı içinde karın biranda şişiyo daha sonra küçülüo ama sonra bi anda büyümeye başlıcak hiç endişelenme o yüzden..

gulii7 beni de ekleyebilir misin listeye?
sat: 25.03.2017
doğum: 30.12.2017
cinsiyet belli değil
2. bebeğim
kilo 63.5
güncel 63.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…