2017 Aralık Anneleri

Cinsiyeti netleşmemiş olan varmı kızlar bana 14. Ve 16.haftamda kıza benziyor dedi bugün de erkeğe benziyor dedi drm kızım mı olacak oğlum mu sürpriz yapacak heralde bize cinsiyeti değişip sonra netleşenler son kararı ne oldu drunuzun

Bana daha hıcbıaey dıyen olmadı

Masallah canım. Gercı bende ta ıgnelerı kullanrken aldım kılo oda var ama bunada sukr bakalım baaydr aynı kılodayım ekmegı azaltsam yeter bana
tüp bebek mi cnm senin?
ekmek ben yemiyorum sadece kahvaltıda ama ben kendimi bildim bileli yemem :)
doğuma 83 ile girmiştim :)
1yaşına gelmeden eski kiloma döndüm

tüp bebek mi cnm senin?
ekmek ben yemiyorum sadece kahvaltıda ama ben kendimi bildim bileli yemem :)
doğuma 83 ile girmiştim :)
1yaşına gelmeden eski kiloma döndüm

Ewt canım tup ebebk bısuru hormon aldgm ıcın o zaman sısmıstı karnm gogsum falan. Bnekmeksız sofradan kalkmam malesef alskanlık bu ama bu aalar eskısı kadr yemıyorm salata meyve galan yeyp bastrıyorm ekmegı azaltnca etkısı olr emınım

canım ilk başlarda bağırsak hareketleri yavaşladığı içinde karın biranda şişiyo daha sonra küçülüo ama sonra bi anda büyümeye başlıcak hiç endişelenme o yüzden..
Yaa evet, birkaç gündür tuvalete fazla çıkmaya başladım. Çok rahatlattın şu an beni:)

Kızlar ne alemdesiniz? Ben yine kusmalarla cebelleşiyorum. Sabah sabah boş mideyle iki defa kustum. Su içtim sadece iki bardak o da bi kaç sn durdu midemde. Sonra foşşşşşş. Ölüyorum açlıktan ama canım hiç bi şey de yemek istemiyo. Çocuk mivitaminsiz kalacak ya.

Su içmek yerine başka birseyler yesen? Galeta, ekmek, tuzlu kraker falan ye. Ya da zencefilli şeker al kendine. Ben de aç karna su içince kusuyirdum ve midemin asitligini de yukselttigini düşünüyorum.

Canım ac karna su daha ck bulandrmazmı kuruyemıs meyve yıyemıyomusun baatıracak tuzlu seyler falan. Allah yardm etsın canım ya benım o kadr olmuyo ama zor bısey kokulara dayanamıyom bnde annda mıdem agzıma gelıyo bunada sukur saglklı olsn bebegımzde allah yardm etsın herkesede

Su içmek yerine başka birseyler yesen? Galeta, ekmek, tuzlu kraker falan ye. Ya da zencefilli şeker al kendine. Ben de aç karna su içince kusuyirdum ve midemin asitligini de yukselttigini düşünüyorum.

Ewt sabah bnde esıme kalktgmda havada sıcakya su cııyorum kaldrıyo mıdemı baska bısey atmak lazım agza kalkar kalkmaz

Kızlar sızınde buyuk abdestn rengı koyumu benım bayadr oyle haptanmı hamılelıktenmı normalmı bu dktrn yanına gıdınce untruyorm soracaklarımı

Diyarbakırdayım. Burası çok sıcak. Haberlerden görmüşsünüzdür 42 derece. Susuzluktan vücudum kuruyo sabaha kadar. Mecburen su içiyorum. Kraker tarzı şeylerden de tiksindiğim için yiyemiyorum. Zencefilli şeker denemedim ama tatlı şeyler de tüketemiyorım. Tek istediğim su. Onu da içemiyorum

Amin canım inşallah. Bi bitmedi bulantılar. Susuz duramıyorum çok sıcak burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…