- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
gulii7 beni de ekleyebilir misin listeye?
sat: 25.03.2017
doğum: 30.12.2017
cinsiyet belli değil
2. bebeğim
kilo 63.5
güncel 63.5
İlk gebeliğimde 16haftalıkken 7 kg almıştımAy mıllet kılo almamıs ben ıc kılo aldım
İlk gebeliğimde 16haftalıkken 7 kg almıştım
Cinsiyeti netleşmemiş olan varmı kızlar bana 14. Ve 16.haftamda kıza benziyor dedi bugün de erkeğe benziyor dedi drm kızım mı olacak oğlum mu sürpriz yapacak heralde bize cinsiyeti değişip sonra netleşenler son kararı ne oldu drunuzun
tüp bebek mi cnm senin?Masallah canım. Gercı bende ta ıgnelerı kullanrken aldım kılo oda var ama bunada sukr bakalım baaydr aynı kılodayım ekmegı azaltsam yeter bana
tüp bebek mi cnm senin?
ekmek ben yemiyorum sadece kahvaltıda ama ben kendimi bildim bileli yemem :)
doğuma 83 ile girmiştim :)
1yaşına gelmeden eski kiloma döndüm
tüp bebek mi cnm senin?
ekmek ben yemiyorum sadece kahvaltıda ama ben kendimi bildim bileli yemem :)
doğuma 83 ile girmiştim :)
1yaşına gelmeden eski kiloma döndüm
Canım senin bebeğinin cinsiyeti bellimiydiBen 6 kilo verdim verdigim gibi de kaldım canım daha almadım.hic
Yaa evet, birkaç gündür tuvalete fazla çıkmaya başladım. Çok rahatlattın şu an beni:)canım ilk başlarda bağırsak hareketleri yavaşladığı içinde karın biranda şişiyo daha sonra küçülüo ama sonra bi anda büyümeye başlıcak hiç endişelenme o yüzden..
Kızlar ne alemdesiniz? Ben yine kusmalarla cebelleşiyorum. Sabah sabah boş mideyle iki defa kustum. Su içtim sadece iki bardak o da bi kaç sn durdu midemde. Sonra foşşşşşş. Ölüyorum açlıktan ama canım hiç bi şey de yemek istemiyo. Çocuk mivitaminsiz kalacak ya.
Su içmek yerine başka birseyler yesen? Galeta, ekmek, tuzlu kraker falan ye. Ya da zencefilli şeker al kendine. Ben de aç karna su içince kusuyirdum ve midemin asitligini de yukselttigini düşünüyorum.
HaptandırKızlar sızınde buyuk abdestn rengı koyumu benım bayadr oyle haptanmı hamılelıktenmı normalmı bu dktrn yanına gıdınce untruyorm soracaklarımı
Haptan canim.demir haplari genelde oyle yapiyo.simsiyah oluyoKızlar sızınde buyuk abdestn rengı koyumu benım bayadr oyle haptanmı hamılelıktenmı normalmı bu dktrn yanına gıdınce untruyorm soracaklarımı
Diyarbakırdayım. Burası çok sıcak. Haberlerden görmüşsünüzdür 42 derece. Susuzluktan vücudum kuruyo sabaha kadar. Mecburen su içiyorum. Kraker tarzı şeylerden de tiksindiğim için yiyemiyorum. Zencefilli şeker denemedim ama tatlı şeyler de tüketemiyorım. Tek istediğim su. Onu da içemiyorumSu içmek yerine başka birseyler yesen? Galeta, ekmek, tuzlu kraker falan ye. Ya da zencefilli şeker al kendine. Ben de aç karna su içince kusuyirdum ve midemin asitligini de yukselttigini düşünüyorum.
Amin canım inşallah. Bi bitmedi bulantılar. Susuz duramıyorum çok sıcak burası.Canım ac karna su daha ck bulandrmazmı kuruyemıs meyve yıyemıyomusun baatıracak tuzlu seyler falan. Allah yardm etsın canım ya benım o kadr olmuyo ama zor bısey kokulara dayanamıyom bnde annda mıdem agzıma gelıyo bunada sukur saglklı olsn bebegımzde allah yardm etsın herkesede
Haptan canim.demir haplari genelde oyle yapiyo.simsiyah oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?