2017 Aralık Anneleri

Kızlar dün akşam cok güzel bir olay yaşadık eşim karnımı açtı elini koydu ve ben farketmedim ama eşim elini koyduğu icin farketmiş karnım hareket etmiş adamcağız şoktaydı gözlerine inanamadı kızım kızım diye sevdi durdu karnımı

Çok teşekkür ederim canım birazcık karıştırdım ama çok acısını çektim nefesimi bile çekemiyordum(

Nrmalde bıle cok zararlı smdı dahada dıkkat etmek gerek canmdan beebgnden önemlımı canm mjmkn oldgnca kımyasal kullanma. Tuvaletı falan duş jelıyle yıkıyorm arada hos koksun dıye

Masallah cnm allah hep guzel sevncler yasatsın ınsallah

Geçmiş olsun canım. İnsan tedirgin oluyo. Benim burun kanamalarım az da olsa devam ediyo. İnternetten bakıyorum ne olsa hamilelik kaynaklı diyo :) artık biraz daha rahat davranmaya çalışıyorum

Oy oy yerim ben onu demek ki babasının dokunduğunu hissetmş selam vermiş masallah Rabbim daha güzel sevinçler yaşatsn

Geçmiş olsun canım. İnsan tedirgin oluyo. Benim burun kanamalarım az da olsa devam ediyo. İnternetten bakıyorum ne olsa hamilelik kaynaklı diyo :) artık biraz daha rahat davranmaya çalışıyorum

Aynen cnm zor donemler bızım ıcın herayde hastaneye kosmakta olmuyo ama ınsan tedrgın oluyo ıste.

Ya walla benım bunkıloyla koltuk altım pişiyosa daha kılolu olanlara allah sabır versın dunden berı hametan suruyorum. Sakın cıkmayın dısarııı cok fena sıcakkkk

Ya walla benım bunkıloyla koltuk altım pişiyosa daha kılolu olanlara allah sabır versın dunden berı hametan suruyorum. Sakın cıkmayın dısarııı cok fena sıcakkkk
Ay ben çıktım varya kaç gündür boynum kabarık kabarık birda bacak aram pişik oldu yürüyemiyorm

Dün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda, Nifty sonrası ilk kontroldü biraz tedirgin biraz heycanlıydım.
Heycandan ayrıntılı ultrasyonu sormayıda unuttum.
Tatil öncesi yine gitmeyi düşünüyoruz o zaman sorarım artık.
Genel bilgilerde balık yememi söyledi olmadı ton balığı, balığı sevmediğimi söyleyip hap istedim.
Herhangi takviye bir ilaç gerek görmedi.
İlişkide korunma gibi bir durum varmıdır diye sordum, o da nerden çıktı her duyduğunuza inanmayın dedi.

Cinsiyet işine gelince, yine tahminde kaldık. Biz kıza kendimizi hazırlamıştık ve öyle olucağını düşünüyorduk, bebek alt popo ve yandanda göstersede şuna daha çok benziyor diyemem %50 oranlar dedi. Bazı bebeklerde bu haftalarda dahi benzeme durumu devam edermiş, ne edeyim sağlık olsun bunlar tadı tuzu bize heycanı.

Neyse buda buraya not olmuş olsun, sonraları dönüp okuması zevkli olacak

Ay ben çıktım varya kaç gündür boynum kabarık kabarık birda bacak aram pişik oldu yürüyemiyorm

Cıkmadan ğişik kremı sutmek gerk heralde benmde cıldım cok hassas hemen kabarr pişer falan herseyı gıyemıyomda bu yuzden. Bnde bı yarm saat cıktım geldım cıkılack gnı degıl.

Canm bnde balık hıc yemedım ya markettekı tonbalıgı olurmuymus. Olmazsa balık hapımı yazdrym bnde. Meyve sebze sut yrunlerı falan hep yıyomda bı balık yemedık mevsımıde deglya

Buhun ne zaman ayaga kalksam on sanıye gozum kararıyo smdı tansıyomu olctm 6 9 cıktı napman gerk kızlar

Cok geçmiş olsun dikkat et canim ben çamaşır deterjanını bile koyarken uzaktan uzaktan koyuyorum korkumdan temizlik deterjanları Allah korusun normal de bile tehlikeli degil ki hamileyken cok dikkat gerekiyor
Teşekkür ederim canım gözüm korktu bundan sonra yakınına bile gitmem(

Nrmalde bıle cok zararlı smdı dahada dıkkat etmek gerek canmdan beebgnden önemlımı canm mjmkn oldgnca kımyasal kullanma. Tuvaletı falan duş jelıyle yıkıyorm arada hos koksun dıye
Kayınvalidem beni çok azarladı haklıda ama annemlerde çok kızdı(bundan sonra dersimi aldım ben vAllahi(bide iki gün önce bebişin başını gördüm karnımdan çıkmıştı acayip bi duygu ya :)♡

arkadaşlar herkese merhabalar, hayırlı günler dilerim. ikili tarama sonucumu yeni aldım ama dr umla henüz görüşemedim izinde olduğu için sonucta olumsuzluk yok gibi geldi bana ama birde size göstermek istedim ilgilenirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…