Çok teşekkür ederim canım birazcık karıştırdım ama çok acısını çektim nefesimi bile çekemiyordum(
Kızlar dün akşam cok güzel bir olay yaşadık eşim karnımı açtı elini koydu ve ben farketmedim ama eşim elini koyduğu icin farketmiş karnım hareket etmiş adamcağız şoktaydı gözlerine inanamadı kızım kızım diye sevdi durdu karnımı
Amin hepimize insaAllah canimMasallah cnm allah hep guzel sevncler yasatsın ınsallah
Geçmiş olsun canım. İnsan tedirgin oluyo. Benim burun kanamalarım az da olsa devam ediyo. İnternetten bakıyorum ne olsa hamilelik kaynaklı diyo :) artık biraz daha rahat davranmaya çalışıyorumBenmde ıkı hafat önce falan bıgun alsama kadr ıkı uckere anı sancımoldu gobekten asagı kadr duramadım 3 te kalktm gttm hastaneye rahmın gırısıne baktınultrasonda kapalı gorunuyo dedı sıkntı yok dedı ıstersen ıdrar ver belkı ılthaptt dedı vermedım onuda devam edrse ertesı gn verırım dıye oda gectı cok sukr
Oy oy yerim ben onu demek ki babasının dokunduğunu hissetmş selam vermiş masallah Rabbim daha güzel sevinçler yaşatsnKızlar dün akşam cok güzel bir olay yaşadık eşim karnımı açtı elini koydu ve ben farketmedim ama eşim elini koyduğu icin farketmiş karnım hareket etmiş adamcağız şoktaydı gözlerine inanamadı kızım kızım diye sevdi durdu karnımı
Geçmiş olsun canım. İnsan tedirgin oluyo. Benim burun kanamalarım az da olsa devam ediyo. İnternetten bakıyorum ne olsa hamilelik kaynaklı diyo :) artık biraz daha rahat davranmaya çalışıyorum
Ay ben çıktım varya kaç gündür boynum kabarık kabarık birda bacak aram pişik oldu yürüyemiyormYa walla benım bunkıloyla koltuk altım pişiyosa daha kılolu olanlara allah sabır versın dunden berı hametan suruyorum. Sakın cıkmayın dısarııı cok fena sıcakkkk
Ay ben çıktım varya kaç gündür boynum kabarık kabarık birda bacak aram pişik oldu yürüyemiyorm
Dün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda, Nifty sonrası ilk kontroldü biraz tedirgin biraz heycanlıydım.
Heycandan ayrıntılı ultrasyonu sormayıda unuttum.
Tatil öncesi yine gitmeyi düşünüyoruz o zaman sorarım artık.
Genel bilgilerde balık yememi söyledi olmadı ton balığı, balığı sevmediğimi söyleyip hap istedim.
Herhangi takviye bir ilaç gerek görmedi.
İlişkide korunma gibi bir durum varmıdır diye sordum, o da nerden çıktı her duyduğunuza inanmayın dedi.
Cinsiyet işine gelince, yine tahminde kaldık. Biz kıza kendimizi hazırlamıştık ve öyle olucağını düşünüyorduk, bebek alt popo ve yandanda göstersede şuna daha çok benziyor diyemem %50 oranlar dedi. Bazı bebeklerde bu haftalarda dahi benzeme durumu devam edermiş, ne edeyim sağlık olsun bunlar tadı tuzu bize heycanı.
Neyse buda buraya not olmuş olsun, sonraları dönüp okuması zevkli olacak
Bu sıcak ne arkadaş
Teşekkür ederim canım gözüm korktu bundan sonra yakınına bile gitmem(Cok geçmiş olsun dikkat et canim ben çamaşır deterjanını bile koyarken uzaktan uzaktan koyuyorum korkumdan temizlik deterjanları Allah korusun normal de bile tehlikeli degil ki hamileyken cok dikkat gerekiyor
Kayınvalidem beni çok azarladı haklıda ama annemlerde çok kızdı(bundan sonra dersimi aldım ben vAllahi(bide iki gün önce bebişin başını gördüm karnımdan çıkmıştı acayip bi duygu ya :)♡Nrmalde bıle cok zararlı smdı dahada dıkkat etmek gerek canmdan beebgnden önemlımı canm mjmkn oldgnca kımyasal kullanma. Tuvaletı falan duş jelıyle yıkıyorm arada hos koksun dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?