2017 Aralık Anneleri

Sorun görünmüyor canım gözünaydın

Ayy aynenn bende oyle yaniyorum icimden alevler cikiyo resmen.dun dayanamayip gidip klima aldim artik.yarin takcaklarmis.karsisina gecip donana kadar yatmak istiyorum.

Klima bile fayda etmiyor cnm inan

Allah kolaylık versin canım diyarbakır şuan turkiyenin en sıcak yerlerinden biridir. Istanbul bile cayır cayır yanıyor.
Evet ya ailemle konuştum. Onlar da İstanbul çok sıcak diyolar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sabaha kadar yatakta kaç tur atıyorum bilmiyorum. Yatak sırılsıklam oluyo terden

Kızlar bugün 15+1 haftalik oldum
Dr a gittim doktor 15 haftaliksin dedi ama boy ve kilo ölçümü yaptı 8.7cm boy 122 gr ağırlık dedi. Eve gelince internetten baktım 15 haftalik fetüs boyu 10cm üzerinde. Acaba internette ni yanlış bilgi veriyorlar. 15 haftalıkken bebeğinin boyunu hatırlayan veya ultrason kağıdına bakabilecek olan var mı aranızda

16 haftada boyumuz 15.4 cm di ...bebeklerin gelişimi kendine özeldir çok takılma.bireysel farklılıklar var.gunde 3 kase ev yoğurdu ye bence...birde kilo bizim ki 20 gr eksik ...takmadim kafama ben

Canım bi sorun mu var. Uzun süredir konuyu takip edemiyordum. Yazdın da kaçırdım mı? İnşallah sağlıkla kavuşursun oğluşuna. Dua et canım. Dua ferahlatır insanı
Bugün cami ye gidicem ordan bir büyüğümüzün kabristanına gidicem.oglum da down sendromu riski cıktı.amniyosentez oldum sonucu bekliyoruz

Bugün cami ye gidicem ordan bir büyüğümüzün kabristanına gidicem.oglum da down sendromu riski cıktı.amniyosentez oldum sonucu bekliyoruz
Canım benim Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin. Bol bol dua et. Benim için de dua eder misin orda. İnşallah sağlıkla hayırla kavuşursun bebeğine. Üzülme. Rabbim inşallah daima yardımcın olsun

Ayy aynenn bende oyle yaniyorum icimden alevler cikiyo resmen.dun dayanamayip gidip klima aldim artik.yarin takcaklarmis.karsisina gecip donana kadar yatmak istiyorum.

Dıkkat et carpmasn klıma... yanmayı yerlemeyı gectm terkeyen yer pişik oluyo

16 haftada boyumuz 15.4 cm di ...bebeklerin gelişimi kendine özeldir çok takılma.bireysel farklılıklar var.gunde 3 kase ev yoğurdu ye bence...birde kilo bizim ki 20 gr eksik ...takmadim kafama ben
Canım bütün bebekler aynı hızda büyümüz de haftasına göre baya kısa geldi bana. Gerçi ölçüm yaparak haftasını belirliyor doktorlar ama yine de 15 haftalik 8.7cm olunca tedirgin oldum.

Tabiki dua ederim canimmmm

Canım bütün bebekler aynı hızda büyümüz de haftasına göre baya kısa geldi bana. Gerçi ölçüm yaparak haftasını belirliyor doktorlar ama yine de 15 haftalik 8.7cm olunca tedirgin oldum.
Merak etme annesi o açığı bir sonraki kontrolde kapatmış olacak bak da gör:) bol bol yoğurt süt hergun sabah iki haşlanmış yumurta yemeni öneririm.. mbizim doktor böyle öneriyor.mesela ara öğünlerde meyveli yoğurt hazırlayıp yiyebilrisin.ozellikle şeftali ve yoğurt mükemmel oluyor öneririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…