Evet ali ipek ama once bi kadin dogumdan randevu alin ayrintili ultrason icin geldiginizi soyleyin doktor istem yaptikdan sonra ali ipekden randevu aliyorsunuz hastane icindeki sekreterden ali bey ultrason hekimi mhrs den randevu verilmiyo
Bizim doktor öyle çok konuşan bir Şeyler anlatan biri değil ağzından lafları kerpetenle alıyoruz malesef ben de şimdi başka doktor arayışındayım bakalım
merhaba , öncelikle allh sağlıkla bebeğini kucağını nasip etsin inşlh
bir şey sormak istiyorum , gördüğüm kadarı ilk bebeği melek olan annelerdensin.
bende ilk tüp bebek denemde 22+3 haftalık bebeğimi erken doğum ile kaybettim.Yüksek ihtimal rahim ağzı yetmezliğiymiş ama %100 sebep yok maalesef
34 gün oluyor doğum yapalı
2.tüp bebek denemesi ne kadar sonra yaptın ? bende dirençli bir pcos var doktor normal yolla dene 3-5 ay olmazsa deneriz tekrar diyor ama umudum hiç yok normal yolla , ilaçla bile zor yumurta gelişmişti
merhaba , öncelikle allh sağlıkla bebeğini kucağını nasip etsin inşlh
bir şey sormak istiyorum , gördüğüm kadarı ilk bebeği melek olan annelerdensin.
bende ilk tüp bebek denemde 22+3 haftalık bebeğimi erken doğum ile kaybettim.Yüksek ihtimal rahim ağzı yetmezliğiymiş ama %100 sebep yok maalesef
34 gün oluyor doğum yapalı
2.tüp bebek denemesi ne kadar sonra yaptın ? bende dirençli bir pcos var doktor normal yolla dene 3-5 ay olmazsa deneriz tekrar diyor ama umudum hiç yok normal yolla , ilaçla bile zor yumurta gelişmişti
Başın sağ olsun canım. Evet bende 20haftaliken kaybettim bebegimi kalbi durmuştu. 2.denemem 2016nisanda oldu eylülde kaybettim. 5 ay sonra 2017 mart 3.denemem oldu. Şuan hamileyim cok şükür, çok tedirginlik var Ama tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.. Bizim sorun erkek infertiletesi doktorlara göre tek çare tüp bebek.
masallahh saglikla kucağına alirsn insallah.banada arkadasim sormustu tuy alemi ne durumda diye onun ilki erkekti baya bi belgrad ormanina dönmüş:))) ikincisi kiz ondada hoc cikmiyoms.bendede hic çıkmıyo ama 1 hafta sonra belli olcak hayirlisiyla:))
Merhabalar kızlarr.öncelikle hepimiz beklerimize sağlıkla kavusuruz inşallah.
Benim çok şükür sağlıklı bir kızım var.ama kızımdan sonra bir yıl içerisinde 3 kez düşük yaptım. 2 kimyasal gebelik ve bir tane de geçen sene bu zamanlarda 12 haftalik bir kaybım oldu.tamamen plansız ve supriz bir şekilde gelen bu bebegim den umutluyum.korkularim da var elbet.herşeyin hayırlısı olsun...
Bende yaptırmak istemiştim ama bi kaç arkadaştan hamilelikte tekrar tüylenme olduğunu duyunca Vazgeçtim.ama doğumdan sonra tek seansta geçiyormuş merak etmeyin
Selam kizlarr epeydir bakamiyordum ev bulma tasinma telasimiz var. Az once kontrolden geldim kizim olacak insallah cok mutluyumoglum var 2.5yasinda. 15+2yim 16+4gorunuyor erken dollenmeden muhtemelen. Kalbi midesi eli ayagina bakti iyi durumda cok sukur. Darisi tum kontrol bekleyenlere
Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.
Kizlar hepinize iyi akşamlar:) bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugün, oglusum geliyor hayirlisiyla:) 4 lu için kan verdim yarın çıkacak sonucu hayırlı sonuçlar alırız insallah
Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.
masallahh saglikla kucağına alirsn insallah.banada arkadasim sormustu tuy alemi ne durumda diye onun ilki erkekti baya bi belgrad ormanina dönmüş:))) ikincisi kiz ondada hoc cikmiyoms.bendede hic çıkmıyo ama 1 hafta sonra belli olcak hayirlisiyla:))
tek orda mi cikiyo benim hepsi gec cikmaya başladı.kaşlar ayda bir tam anlamiyla cikiyo bide cok aciyo alirken.diger yerler cikiyo ama cok yavas.sağlıklı olsunlarda ptesi ogremcz kismetse cinsiyeti.sen hissetmeye basladin mi bebisi