2017 Aralık Anneleri

Kızlar yüzünde alerji gibi kabarıklık kızarıklık yaşayan var mı?
Tüm yüzümü kapladı benim
Hormonlardan falan olabilir mi?
Burdaki kizlar kullandiklari bi ilacin ayni bu etkiyi yaptigini yazmislardi. Görurlerse yazarlar mutlaka.

merhaba kızlar. ben göbeğimi, basenlerimi ve göğüslerimi bebe yağıyla nemlendiriyordum ve her gün bazen günde iki defa olmak üzere nemlendiriyordum. Adana'da sıcaklık bir hayli artınca o yağ beni yaktı sanki ve özellikle göbek bölgemde belimin yan kısımlarında soyulmalar pul pul dökülmeler başladı. Lierac krem aldım paraya kıyıp ama sanki daha da arttı gibi hissedince kandın doğumcuma sordum. O da cildiyeye git dedi. Cildiyedeki doktor da bebe yağı sıcaklardan dolayı sana iyi gelmemiş sen onu bırak lierac kremi bileğinde dene sorun olmıuyorsa kullanabilirsin dedi. Saf kokusuz ve katkısız bir vazelin ile hergün, özellikle de duş sonrası vücudunu nemlendir dedi.

Kızlar yüzünde alerji gibi kabarıklık kızarıklık yaşayan var mı?
Tüm yüzümü kapladı benim
Hormonlardan falan olabilir mi?

Benımde dun catlak ıcın yagı surdkten snra oldu karnımın sag ve sol tarafnda aynı yerde kırmızı pütrlü kabarcık oldu alerjı yada tahriş sanırım

Canım o bebe yagndan snra sıcaga maruz kalmamak lazım sabırım gunese cık adan surjlmuyo dıye blıyorm mesela

Kizlar hepinize iyi akşamlar:) bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugün, oglusum geliyor hayirlisiyla:) 4 lu için kan verdim yarın çıkacak sonucu hayırlı sonuçlar alırız insallah
Hayırlı olsun cnm

Detaylı ultraston kaçıncı haftada oluyordu canım ?
18-22hafta arası yapılıyor cnm

Geçmiş olsun cnm, hem yağ hem ter pişik yapmıştır. hafif sürmeye çalış yada günde bı kere

Merhaba Arkadaşlar, bir süredir takip ediyorum, ben de yazayım dedim. 2. bebeğimi bekliyorum 17 haftalık oldu, yaşım 39 olduğu için genetik test falan yaptırdım, sonra kanamam oldu falan...Şimdi çok şükür iyiyim. Herkesin de iyi haberler almasını dilerim. Umarım bu güzel yolculuğumuz sağlıkla sonuçlanır Aralık ayında. Bir kızım var 5 yaşında, nasipse bir oğlum olacak şimdi.
Sevgiler.

Kzlar erkek cocugu olck cogunuzun sanırım benmkı daha bellı degl ama ısım okaak ne dusunuyosunuz anlamyla brlkte paylasrmısınız

tek orda mi cikiyo benim hepsi gec cikmaya başladı.kaşlar ayda bir tam anlamiyla cikiyo bide cok aciyo alirken.diger yerler cikiyo ama cok yavas.sağlıklı olsunlarda ptesi ogremcz kismetse cinsiyeti.sen hissetmeye basladin mi bebisi
Yok ya hissetmiyorum daha ben hatta bazen şüpheye giriyorum acaba kalbi durmuşmudur vs vesveseler bende Pazartesi öğreneceğim inşallah arkasını dönüp yatmazsa

Yok ya hissetmiyorum daha ben hatta bazen şüpheye giriyorum acaba kalbi durmuşmudur vs vesveseler bende Pazartesi öğreneceğim inşallah arkasını dönüp yatmazsa
:)) ayni vesveseler bendede var cogu anne suan oyle.ben hissetmeye basladim hafif hafif hatta iki gece once dondu mu artik yer mi degistrdi cok tuhaf oldu.aradada duz yatinca pit pit yapiyo.ama nadiren.o vesveseler kucagimiza alana kadr devam edicek saglikla alalimda kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…