2017 Aralık Anneleri

Selam canım..Evet maalesef geçmişte kötü tecrübeler varsa evham katlanarak artıyor..Bende sen gibiyim sürekli kaybetme korkusuyla yaşıyorum ama inşallah bu sefer sonu mutlu bitecek canım..Dualar güç veriyor, c.tesi güzel haberlerini bekliyoruz Yüreğini ferah tut, pozitif insanlarla vakit geçir..İnternetten bebek alışverişi videoları izle baya işe yarıyor Tüm yavrular Allaha emanet..herşey çok güzel olacak..

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben iki gündür çok kaşınıyorum özellikle ayaklarım bacaklarım hemen yağlardan sürdüm ama yine de hafif devam ediyor siz de de var mı bu kaşıntılar

İnşallah canım. Hepimiz buraya her zaman iyi haberler veririz ..
Zaman geçiyor şükür bakalım:)

Günaydın kızlar. Biz bugün de sıcaktan kavruluyoruz. 12yi çeyrek geçe randevum var. Herhalde cinsiyeti öğreniriz artık diye düşünüyorum. Ben bu kadar sıcağa alışık değilim. Sanırım sıcaktan ishal oldum. Çok su da içiyorum. Madensuyu iyi gelir mi acaba.

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben iki gündür çok kaşınıyorum özellikle ayaklarım bacaklarım hemen yağlardan sürdüm ama yine de hafif devam ediyor siz de de var mı bu kaşıntılar
Merhaba bendede var o kaşıntı göğüs uçları ve alt karın bölgemi yırtacağım nerdeyse

Günaydın kızlar uzun zamandır girememiştim siteye. Ev taşıma işleri vs vardı. Çok yoruldum. Bir kaç sorum olacak sizlere. Daha önce lazer epilasyona giden oldu mu? Ben koltuk altı ve bikini bölgesi için gitmiştim. Lakin bikini bölgemde tüylenme çok oldu benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ?

Selam kizlarr epeydir bakamiyordum ev bulma tasinma telasimiz var. Az once kontrolden geldim kizim olacak insallah cok mutluyumoglum var 2.5yasinda. 15+2yim 16+4gorunuyor erken dollenmeden muhtemelen. Kalbi midesi eli ayagina bakti iyi durumda cok sukur. Darisi tum kontrol bekleyenlere

Bende gitim komple yaptırdım. Şimdi yeni yeni tülenme oluyor benim karın bölgesinde ben hormanlara bağlıyorum. Doğumdan sonra geçer inşallah:/

Aminnnn. Gözün aydin canım..

Güzel haberlerle gel inşallah canım Allah gönlünüzce versin.
Ve de ara sira ihsal oluyorum. Bu sıcaktan Bencede. Patates haşla da ye ben öyle yapıyorum

Güzel haberlerle gel inşallah canım Allah gönlünüzce versin.
Ve de ara sira ihsal oluyorum. Bu sıcaktan Bencede. Patates haşla da ye ben öyle yapıyorum
Amin inşallah canim. Benim hala iştahım yok. Pek bi şey yiyemiyorum. Hatta bir aydan fazladır eve alışveriş yapmıyorum. Çünkü çürüyodu her şey.

Amin inşallah canim. Benim hala iştahım yok. Pek bi şey yiyemiyorum. Hatta bir aydan fazladır eve alışveriş yapmıyorum. Çünkü çürüyodu her şey.

İnşallah bir an önce geçer canım ya zor. Peki biraz da olsa Göbeğin olmadı mi

Hadi gözün aydın :)

Ankaradaki hamile arkadaslar ayrintili ultrason icin ataturk hastanesine gidebilirsiniz ali bey iyi bi ultrason doktoru disarda cok pahali bosuna buyuk paralar vermeyin yalniz simdiden randevu almaniz lazim 1 ay 20 gun sonraya veriyorlar randevuyu ilk bebegimde gitmistim simdiki icin de randevu aldim.

Bndede var canım kasıdıkca kasıyasım gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…