2017 Aralık Anneleri

Ya hanımlar ben bugün araştırma hastanesine gittim.. Baktılar hemen kaldırdılar ne kalp atışını duydum ne birşey. Kalkabilirsin dedi direk. Durumu nasıl dedim iyi sorun yok dedi. Endişenlenmekte haksız mıyım kalbi atmasa anlardı dimi :/

gunaydinlarr. dun devlet hast. kontrole gittim 2 sn surdu. kiza bnziyor dedi.az sonrada 3 lu tarama icin kan vermeye gidecegim ama huc bise soylemediler bana. ac mi gitmeliyim tok mu.

Cogu öyle yapıyo canm. Merak etme bızım ıstedgmız bekledgımz sey gormek duymak detaylı bulgı ama yok o dktrlarfa bnde sınır oluyorum

Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh istiyoruz ki saatlerce ultrasonada göstersinler bize doymuyor insan bende öyleyim tamam iyi diyip yolluyorlar

Kızlar cinsiyetini henüz bilmiyorum istesem gidip öğrenirim ama üşeniyorum, sadece bu hamileliğim diğerlerine göre çok rahat miğde bulantısı çekmedim birşeyden tiksinmedim herşeyi yiyorum sizce ne Allahım sağlıklı nasip etsin inşAllahhhh

Kızlar yüzünde alerji gibi kabarıklık kızarıklık yaşayan var mı?
Tüm yüzümü kapladı benim
Hormonlardan falan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…