2017 Aralık Anneleri

Benim kollarım erkek koluna döndü tam da yaz günü rezil haldeyim. O kadar da tüysüz bi insanımdır aslında saçlarım bile seyrektir. Kıl patlaması yaşıyorum

Benim kollarım erkek koluna döndü tam da yaz günü rezil haldeyim. O kadar da tüysüz bi insanımdır aslında saçlarım bile seyrektir. Kıl patlaması yaşıyorum
bebegin erkek mi.genelde erkek bebekte oyle olurmus.benimde tam aksine kaşlarım falan hic cikmiyo daha cinsiyet belli degil henuz

İnşallah bir an önce geçer canım ya zor. Peki biraz da olsa Göbeğin olmadı mi
Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin.mesajını bekliyoruz)

Hayirli olsun ..

Ay ne güzel el sallamış.hayırlı olsun bu arada.

Ay ne güzel el sallamış.hayırlı olsun bu arada.
Allah razı olsun canım benim. Doktor karnıma cihazı dayar dayamaz bizim afacan el salladı. Çok hareketliydi maşallah. Bi ara karnımda yukarı tırmanır gibi yaptı. Doktor güldü. Sizinki düz duvara tırmanıyor dedi çok güldüm. Testleri yaptırmayacağımı söyledim. Açıklamasını yaptı. Durumun ne olacağını önceden bilmenizin size bi faydası olmaz dedi. Bi tedavisi de yapılamaz zaten dedi. Doktorumla aynı fikirde olmak beni çok mutlu etti. Rabbim herkese sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin

Gözün aydin canım benimki de erkek. Cumartesi bende bebeğimi inşallah görmeye gidecem

Merhabalar bende ankaradayim bu doktor hangi bölümde çalışıyor randevu almak için aradım o doktorun adı görünmüyor dediler Ali Ipek değilmi adı

Hadi canim gozun aydin.oglanlar cogaliyo galiba..

Selam kızlar ben de 2017 Aralık anne adayıyım 18. Haftadayız ama cinsiyetini öğrenemedik henüz. Doktor inatla söylemiyor biz de sormadık bi sefer Hayırlısı

Bizimde oğluşumuz geliyomuş 11+4 te devlette ki doktor kız gibi demisti ozelde ki doktorum dun %100 erkek dedi Allahtan kız fikrine kendimi kaptirmamışım :)

Selam kızlar ben de 2017 Aralık anne adayıyım 18. Haftadayız ama cinsiyetini öğrenemedik henüz. Doktor inatla söylemiyor biz de sormadık bi sefer Hayırlısı
Mrb hayırlı olsun bebişin niye söylemiyor ki dr .benim de belli değil ama bacaklarını büküp kapattığı için görünmedi.

Amin şimdideyken güldürüyo kereta

Merhabalar bende ankaradayim bu doktor hangi bölümde çalışıyor randevu almak için aradım o doktorun adı görünmüyor dediler Ali Ipek değilmi adı
Evet ali ipek ama once bi kadin dogumdan randevu alin ayrintili ultrason icin geldiginizi soyleyin doktor istem yaptikdan sonra ali ipekden randevu aliyorsunuz hastane icindeki sekreterden ali bey ultrason hekimi mhrs den randevu verilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…