- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Bende gitim komple yaptırdım. Şimdi yeni yeni tülenme oluyor benim karın bölgesinde ben hormanlara bağlıyorum. Doğumdan sonra geçer inşallah:/
Benmde göbek kısmmda olms sankı tuylenme normalmıkı bu
Normal canım bende de oldu hafiften doğumdan sonra dokuluyormus onlar yavaş yavaşBenmde göbek kısmmda olms sankı tuylenme normalmıkı bu
bebegin erkek mi.genelde erkek bebekte oyle olurmus.benimde tam aksine kaşlarım falan hic cikmiyo daha cinsiyet belli degil henuzBenim kollarım erkek koluna döndü tam da yaz günü rezil haldeyim. O kadar da tüysüz bi insanımdır aslında saçlarım bile seyrektir. Kıl patlaması yaşıyorum
Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.İnşallah bir an önce geçer canım ya zor. Peki biraz da olsa Göbeğin olmadı mi
İnşallah iyi haberlerle gelirsin.mesajını bekliyoruzGünaydın kızlar. Biz bugün de sıcaktan kavruluyoruz. 12yi çeyrek geçe randevum var. Herhalde cinsiyeti öğreniriz artık diye düşünüyorum. Ben bu kadar sıcağa alışık değilim. Sanırım sıcaktan ishal oldum. Çok su da içiyorum. Madensuyu iyi gelir mi acaba.
Hayirli olsun ..Selam kizlarr epeydir bakamiyordum ev bulma tasinma telasimiz var. Az once kontrolden geldim kizim olacak insallah cok mutluyumoglum var 2.5yasinda. 15+2yim 16+4gorunuyor erken dollenmeden muhtemelen. Kalbi midesi eli ayagina bakti iyi durumda cok sukur. Darisi tum kontrol bekleyenlere
Ay ne güzel el sallamış.hayırlı olsun bu arada.Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.
Allah razı olsun canım benim. Doktor karnıma cihazı dayar dayamaz bizim afacan el salladı. Çok hareketliydi maşallah. Bi ara karnımda yukarı tırmanır gibi yaptı. Doktor güldü. Sizinki düz duvara tırmanıyor dedi çok güldüm. Testleri yaptırmayacağımı söyledim. Açıklamasını yaptı. Durumun ne olacağını önceden bilmenizin size bi faydası olmaz dedi. Bi tedavisi de yapılamaz zaten dedi. Doktorumla aynı fikirde olmak beni çok mutlu etti. Rabbim herkese sağlıklı Salih evlatlar nasip etsinAy ne güzel el sallamış.hayırlı olsun bu arada.
Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder canimGözün aydin canım benimki de erkek. Cumartesi bende bebeğimi inşallah görmeye gidecem
Merhabalar bende ankaradayim bu doktor hangi bölümde çalışıyor randevu almak için aradım o doktorun adı görünmüyor dediler Ali Ipek değilmi adıAnkaradaki hamile arkadaslar ayrintili ultrason icin ataturk hastanesine gidebilirsiniz ali bey iyi bi ultrason doktoru disarda cok pahali bosuna buyuk paralar vermeyin yalniz simdiden randevu almaniz lazim 1 ay 20 gun sonraya veriyorlar randevuyu ilk bebegimde gitmistim simdiki icin de randevu aldim.
Hadi canim gozun aydin.oglanlar cogaliyo galiba..Göbek var canım. Karnım çıkmaya başladı. Doktor bebeğin boy ve kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi. Bebişimiz bize el salladı. Eşim o kadar heyecanlandı ki gözleri doldu benim canımın içinin. Bebişimizin cinsiyetini de öğrendik. Oğluşumuz geliyo.
SAğol canim Allah razı olsun. Bu yıl erkek yılı diyorlardı. Hakikaten erkek Bebişler çoğunlukta. Sağlıklı olsunlar da hayırla kucağımıza alalım da yavrularımızı inşallah Rabbim kötüsüyle imtihan etmesinHadi canim gozun aydin.oglanlar cogaliyo galiba..
Mrb hayırlı olsun bebişin niye söylemiyor ki dr .benim de belli değil ama bacaklarını büküp kapattığı için görünmedi.Selam kızlar ben de 2017 Aralık anne adayıyım 18. Haftadayız ama cinsiyetini öğrenemedik henüz. Doktor inatla söylemiyor biz de sormadık bi sefer Hayırlısı
Amin şimdideyken güldürüyo keretaAllah razı olsun canım benim. Doktor karnıma cihazı dayar dayamaz bizim afacan el salladı. Çok hareketliydi maşallah. Bi ara karnımda yukarı tırmanır gibi yaptı. Doktor güldü. Sizinki düz duvara tırmanıyor dedi çok güldüm. Testleri yaptırmayacağımı söyledim. Açıklamasını yaptı. Durumun ne olacağını önceden bilmenizin size bi faydası olmaz dedi. Bi tedavisi de yapılamaz zaten dedi. Doktorumla aynı fikirde olmak beni çok mutlu etti. Rabbim herkese sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin
Evet ali ipek ama once bi kadin dogumdan randevu alin ayrintili ultrason icin geldiginizi soyleyin doktor istem yaptikdan sonra ali ipekden randevu aliyorsunuz hastane icindeki sekreterden ali bey ultrason hekimi mhrs den randevu verilmiyoMerhabalar bende ankaradayim bu doktor hangi bölümde çalışıyor randevu almak için aradım o doktorun adı görünmüyor dediler Ali Ipek değilmi adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?