- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Hamile olduğun için röntgen asla çekmezler çok zararlı radyasyon bebek icin. Onun yerine çok gerekli görürlerse mr çekerler onda radyasyon yok ama bence doktor basit bir ezik olduğunu anlayıp jel verir. Aldigin ilacı sürmeden önce de mutlaka kadın doğumcuna sor biz her ilacı kullanamıyoruz malum ve doktorların hepsi hangi ilaçları kullanamayız bilmiyor.
Valla bende basamıyodum.bastımı kopacak gibi oluyodu.Doktor öyle dediyse ilk onun dediklerini yapıcaz mecbur.çabuk iyileşir inşallah.Canm oynatnca bıle agrıyo su an ustune. Basamamkı dktrda basma dedı jelı kullan buz uygula dedı
Gözün aydın:)Doktrdan geldim kızlar herşy yolunda çok şükür bizm cinsiyetimiz de erkk
Kan ilacı verdi iki ayrı vitamin, kan için erkn değl mı
Cnm Bende Ankara Üniversitesi tip fakültesine gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben ilk önce frof.feride soylemez in muayenesine gittim şimdi hastaneden devam ediyorum gebe polikliniğinden salı günü ilk defa gitcem üçlü tarama testi için
masallahh baak kizmis isim konusu aydinliga kavustu sanki :)) gecmis olsun bu arada.kilosunu falan soyledi mi boyunuKızlar bızım bebk tepe taklak duruyo ama dktrda tam kesn konusamadı kıza benzıyo dedıııı yıne bekrsızz sayılrr yanıııEki Görüntüle 2017631
Canım 3.kızımda Batuhan hocaya gittim o dönemde gebe polikinliğinde ki bakanlar çok iyi bir ekip değildi açıkcası Batuhan hocadan çok memnun kaldım şimdi bu gebeliğim de gebe polikinliğine gidiyorum bende 24.de benimde 3 lü taramam ama 5.aydan sonra bölüm başkanı var kadın doğumun cem bey ona başlayacağım inşAllah özel muayenesinde bakıyor hocalar gitti hep sekreterlik hocalar artık hastanede bakmıyor dedi, şimdi bi sorun olmadığı için buraya devam edeceğim sonra cem hocaya, ama iki cem hoca var biri kadın doğum bölüm başkanı diğeri normal hoca ven bölüm başkanına gideceğim inşAllahCnm Bende Ankara Üniversitesi tip fakültesine gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben ilk önce frof.feride soylemez in muayenesine gittim şimdi hastaneden devam ediyorum gebe polikliniğinden salı günü ilk defa gitcem üçlü tarama testi için
Gördüm resmini :))) Allahım yaa nasıl duruyor öyle:)) sağlıklı olsun da yeterSon aylara yaklasalım bakalım naspse buerde olr artık allah buyuk. Bugn prsaklarda özel bı ğolknlge gttık sırf cınaıyet ıcın bızımkı otrdgu yerden kalkmadı tepe taklak duruyo resmen :) dktr kesn dıyemem ama kız gbı dedı foto atıcam baaklm sız ne dıceksınız
Geçer merak etme kasla geriliyor şimdi endişelenmeevet bende oyle okudum canım da asırı rahatsızlık vermıyor ayrıca doktorum malesef yurtdısında pzt ılk ış arayıp görüşücem inşallah o zamana kadar da gecer
Hayırlı olsun canım sağlıklara kucakla bebişini inşallah.İkinci Kızım geliyooooooor
İkinci Kızım geliyooooooor
Canım ben az önce baktım da hesap pasif mi ne yazıyodu.
Gördüm resmini :))) Allahım yaa nasıl duruyor öyle:)) sağlıklı olsun da yeter
masallahh baak kizmis isim konusu aydinliga kavustu sanki :)) gecmis olsun bu arada.kilosunu falan soyledi mi boyunu
masallahh baak kizmis isim konusu aydinliga kavustu sanki :)) gecmis olsun bu arada.kilosunu falan soyledi mi boyunu
:)) ne bu erkek meraki su erkeklerde bizimkide oglum oğlum diye seviyo kiz cikarsa goruscz diyorm ama baya iddali :)) saglikli olsunlarda hepsi evlat kucgina alinca anlarlar.boyu gordum evet kilosunu merak ettim ayni haftalardayz ya o yuzden.bakalm ptesi bize ne dicekCanm net kız demedı buyuk ıhtmal dedı o yuzden alstrmayım kendımı esım bozuldu zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?