2017 Aralık Anneleri

Canm jelle paol yazdı.. eczacıyada sordk kadn dogumada kullanabltsn dedı

Kızlar bızım bebk tepe taklak duruyo ama dktrda tam kesn konusamadı kıza benzıyo dedıııı yıne bekrsızz sayılrr yanııı

Canım 3.kızımda Batuhan hocaya gittim o dönemde gebe polikinliğinde ki bakanlar çok iyi bir ekip değildi açıkcası Batuhan hocadan çok memnun kaldım şimdi bu gebeliğim de gebe polikinliğine gidiyorum bende 24.de benimde 3 lü taramam ama 5.aydan sonra bölüm başkanı var kadın doğumun cem bey ona başlayacağım inşAllah özel muayenesinde bakıyor hocalar gitti hep sekreterlik hocalar artık hastanede bakmıyor dedi, şimdi bi sorun olmadığı için buraya devam edeceğim sonra cem hocaya, ama iki cem hoca var biri kadın doğum bölüm başkanı diğeri normal hoca ven bölüm başkanına gideceğim inşAllah

Gördüm resmini :))) Allahım yaa nasıl duruyor öyle:)) sağlıklı olsun da yeter

evet bende oyle okudum canım da asırı rahatsızlık vermıyor ayrıca doktorum malesef yurtdısında pzt ılk ış arayıp görüşücem inşallah o zamana kadar da gecer
Geçer merak etme kasla geriliyor şimdi endişelenme

Canm net kız demedı buyuk ıhtmal dedı o yuzden alstrmayım kendımı esım bozuldu zaten :)
:)) ne bu erkek meraki su erkeklerde bizimkide oglum oğlum diye seviyo kiz cikarsa goruscz diyorm ama baya iddali :)) saglikli olsunlarda hepsi evlat kucgina alinca anlarlar.boyu gordum evet kilosunu merak ettim ayni haftalardayz ya o yuzden.bakalm ptesi bize ne dicek

Kızlar ya ben bu sabah kalktığmda burnum kanadı kan sulandırıcı kullanıyorum ondan mı.. Benim gibi sürekli burnu kanayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…