2017 Aralık Anneleri

Mrb kızlar benim bebegimde kızmış kesin dedi kilosuna 137 gr dedi boy 13.5 dedi ama ben daha doğru düzgün yemek yemiyorum kilosu nasıl sizce
Canim bu haftalaeda ortalama kilolar boyle zaten.cokta bunlari baz almiyolar.esas son haftalara dogru onemli kilo artisi

Kızlar ya ben bu sabah kalktığmda burnum kanadı kan sulandırıcı kullanıyorum ondan mı.. Benim gibi sürekli burnu kanayan var mı
Canım benim hamileliğimin başlarından beri kanıyo. Hamilelikte oluyomuş. Östrojen hormonu çok salgılandığı için damarlar genişliyormuş. Bu da burun kanamalarına sebep oluyomuş. Öyle şarıl şarıl hiç gelmedi kan ama mesela afedersin burnumu filan temizlediğimde görüyorum kanadığını. Ama sen yine de bi doktoruna danış. Ben hiç sormadım doktora normal gördüğüm için

Pazartesı bnde gtcem canm baslşm bu dktr ne dıcek cınsıyetıne ınsallah bı tahminde bulunur rabbım saglkla hayrla kucagmıza almayı nasp etsn ınsallah

Dktora yuzustu yatmaya ceknıyor. Dedım her trlu yatablrsn dedı bana ama bn tedrgn oluyorum bısey olr dıye sız yatıyomusunız

K Koala_anne cnm senin cinsiyet icin tahminde bulundular mi hic? Rabbim gönlundekini nasip eder insallah.
Hayır canım 12 haftalıkken baktırmıştım özel polikinlikde oda belli olmaz bu zqmanlarda dedi halbuki 3 aylık dı çoktan belli olmuştur o zaman, sanırım dr nin özel hastası olmadığımdan gıcıklık yaptı tavırlarından belliydi, ama 3 kızdan sonra erkek diye diretmiyorum eşimde kız çocuğu çok seviyor, venim için imanlı hayrlı sağlıklı salihlerden evlat olsun yeter:)

Rabbim hayırlısını versin canım. Benimde ucuncu cocuk rabbim nasip ederse iki kizim var.

Ya ne güzel hepiniz öğrendiniz bebişlerinizin cinsiyetini ben daha öğrenemedim Doktor kontrolüme daha 2 hafta var. Hayırlısı artık. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…