2017 Aralık Anneleri

Zekai Tahir den iyi ki vazgeçmişsin o hastaneden kimse memnun değil

Ama yıne oraya gtcem canm sona dgru nere ıyı. Ere kotu blmıyorzkı herkes bısey dıyo allaha emanetız artk

Kzlar aksam 10 gbı ewe grerken grsıtekı basamaga dıkkat etmedm ayagım burkuldu yada ezıldı sag ayagmn yan tarafı cok agrıyo basamıyorum sısme yok ama ezıldı sanırım sabah hastanye gtcem ama baparlar blmıyorm röbtgen cekerlermı zararalı olrmu hel galanmı verrler emınm bu hafta on gnde anca gecer bacm blmıyorm o zamana kadr ucte kalktm agrsndan uyuyamıuorm varmı fıktı olan napmalıyım aks dan berı bıuz tutuyorum bskad baey gapmadım cok. Canm yanıyo bılegede vruyo agrı artk

Evet hamilelilte dikkat edilmesi gereken konulardan birisi sokak hayvanlarından uzak durmak..Özellikle hamileliğin başında yapılan Toxo Igm negatifse yani bağışıklığın yoksa(mesela benim yok) onlardan geçecek virüs bebeği kaybetmeye bile götürebişir Allah korusun..Aynı sebepten dolayı çiğ ete ellememek, yeşillikleri ve sebze meyveleri çok iyi yıkayıp yemek(dışarda yememek) etleri iyi pişmiş yemek vs.gibi dikkat edilmesi gereken şeyler var..

Günaydın kızlaar bayadır girmiyodum okudum yazışmalrınızı. Dünde benim kontrolüm vardı. 98 gram olmuş sıpa. Birde çok değişik yatmış kafası bize dönüktü ama değişir suyun içinde olduğu içiin dedi doktor. Cinsiyet için uygun değildi aç kız bacağını dedim annesini dinledi 5 saniye kadar açıp kapadı ve oğlum olucakmışşşismide Mustafa olucak

Hamile olduğun için röntgen asla çekmezler çok zararlı radyasyon bebek icin. Onun yerine çok gerekli görürlerse mr çekerler onda radyasyon yok ama bence doktor basit bir ezik olduğunu anlayıp jel verir. Aldigin ilacı sürmeden önce de mutlaka kadın doğumcuna sor biz her ilacı kullanamıyoruz malum ve doktorların hepsi hangi ilaçları kullanamayız bilmiyor.

57.3 :/ 300gram almışım

Geçmiş olsun bir şey yapmaz doktorlar.benimkinede kramp girmişti.krem gibi şeylerle pansuman etti.kapattı o kadar.krem bile yazmadılarbir hafta belkide daha fazlaydı ayağımı kullanamadım.zeytin yağıyla ovdum ılık suyla masaj yaptım.zeytin yağlı sabunla masaj yaptım.geçmedi bi türlüo günler gitsede geri gelmese belki benim yaptıklarımı denersen iyi olur.bide dolanmanı tavsiye ederim.yattıkça hiç iyileşmez.ben o topal ayağımla hiç durmadım.agrıyodu ama napim yatsam kim bakıcak.hemencecik toparladım:)

Günaydın herkese hayırlı cumalar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar. Rabbim bebeklerimize sağsalim kavuştursun. umudunu-kaybetme çok geçmiş olsun canım. Sabunlu ılık suyla ovdur ayağını. Sonrasında da pamuklu bir yazma ya da bezle sar. Benim de hamileliğimin ilk haftalarında burkulma oldu hem de düz yolda. Sağılsın eşim ovdu bileğimi. Sonrasında sardık. Çok şükür geçti.

Canım çok heçmiş olsum kendinide bebişinide üzme İnşAllah karnındakıni sağ salim alırsın kucağına herşeyi unutturur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…