2017 Aralık Anneleri

Günaydın inşallah iki güzel haber alıpta gelirsin.iyi haberlerini bekliyoruz.

Çok Teşk edrm Canm inşlh doktr kapısın da beklyrm,,
çok geçmiş Olsn Canm anı yaşa allhım sağlıkla kavuşmamızı göstersin inşlh..

cinsiyetin kesinlesmismiydi cnm ?

zekak tahir ankarada dimii. benkm bi tanidigk.da gidiyor mecburen sma hic memnhn degill.. siz nereye gidiyorsunuz.
Canım ben ikinci ve üçüncü kızımı ankara tıp fakültesi kadın doğum da yaptım ilk kızımı başka bi hastanede, 3.kızımda sorun yaşadığım için hastanenin özeline gittim şimdi kalktı özeller mecburen gebe polikinliğine gidiyorum tıp fakültesinin memnunum ama belli bi aydan sonra hastanenin özel hocaları var ama dışarda muayene ediyorlar ama hastanede doğum yaptırıyorlar sezeryan olacağı için özel tercihim bide 4.gebeliğim korkuyorum haliyle vücut her seferinde yıpranıyor ama şimfi bi skntı yok bakalım, bu arada geçmiş olsun canım iyimisin şimdi gittin mi doktora

zekak tahir ankarada dimii. benkm bi tanidigk.da gidiyor mecburen sma hic memnhn degill.. siz nereye gidiyorsunuz.
Ankarada tıp fakültesi kadın doğum çok güzel ilgileniyorlar kesinlikle orası bide ankaranın en iyi yeni doğanı orası keainlikle tavsiye ederim

Ankarada tıp fakültesi kadın doğum çok güzel ilgileniyorlar kesinlikle orası bide ankaranın en iyi yeni doğan üniteside orası keainlikle tavsiye ederim

selam kızlar bende aranıza yenı katılşdım sat 25 şubat kısmetse 2 aralık doğum cok heyecanlı bır o kadar da panik bir insanım allahım hepimizin yardımcısı olsun rabbım 2 sene sonra hamile kalmayı nasip etti çok şükür bugunlerimize
merak ettiğim şey kasık ve bel ağrısı ckıyorum ıkı gunden berı sizde de oluyormu acaba

Ama yıne oraya gtcem canm sona dgru nere ıyı. Ere kotu blmıyorzkı herkes bısey dıyo allaha emanetız artk
Canım ben ikinci ve üçüncü kızımı ankara tıp fakültesi kadın doğum da yaptım ilk kızımı başka bi hastanede, 3.kızımda sorun yaşadığım için hastanenin özeline gittim şimdi kalktı özeller mecburen gebe polikinliğine gidiyorum tıp fakültesinin memnunum ama belli bi aydan sonra hastanenin özel hocaları var ama dışarda muayene ediyorlar ama hastanede doğum yaptırıyorlar sezeryan olacağı için özel tercihim bide 4.gebeliğim korkuyorum haliyle vücut her seferinde yıpranıyor ama şimfi bi skntı yok bakalım, bu arada geçmiş olsun canım iyimisin şimdi gittinmi doktora

Canım Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh bu arada arada öyle olması normal çünkü rahim genişliyor be kalça çatısı açılıyor bu yüzdende kasık ve bel ağrısı olur ama sen yinede bir dr a anlat sıkıntını

Cnm Bende Ankara Üniversitesi tip fakültesine gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben ilk önce frof.feride soylemez in muayenesine gittim şimdi hastaneden devam ediyorum gebe polikliniğinden salı günü ilk defa gitcem üçlü tarama testi için

Merhaba bayanlar, hepimiz umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Ben 69kg ile başladım, şu an 70.5kg. 2 kez kız gibi dedi doktor bakalım ayrıntılı ultrasonda ne diyecekler :)

evet bende oyle okudum canım da asırı rahatsızlık vermıyor ayrıca doktorum malesef yurtdısında pzt ılk ış arayıp görüşücem inşallah o zamana kadar da gecer

Son aylara yaklasalım bakalım naspse buerde olr artık allah buyuk. Bugn prsaklarda özel bı ğolknlge gttık sırf cınaıyet ıcın bızımkı otrdgu yerden kalkmadı tepe taklak duruyo resmen :) dktr kesn dıyemem ama kız gbı dedı foto atıcam baaklm sız ne dıceksınız

Canımb en buz koydm esım ovcaktı ama dayanamadım dokk acada ustune baancada dedugu yerdede agrıyo cnku jel yazdı parol yazdı fıIk tedavı dktru gecmzse oazrtesı ırtopedıye gt dedı. Ustne basma buz koy ıkısaate bı dedı

Canm oynatnca bıle agrıyo su an ustune. Basamamkı dktrda basma dedı jelı kullan buz uygula dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…