bende dahil herkes kucağına bebeğini alır inşallah....Canım çok heçmiş olsum kendinide bebişinide üzme İnşAllah karnındakıni sağ salim alırsın kucağına herşeyi unutturur sana
Günaydın inşallah iki güzel haber alıpta gelirsin.iyi haberlerini bekliyoruz.
Bu gün 7 temmuz ölen bebeğimin doğacağı gündü.içimde hiç bir şey yapasım gelmiyor.keşke bu gün hiç olmasa ya da çabuk geçse.Annelik nasıl bi şeymiş.kızımda üzüldüğümü biliyo tekmeliyor
Bu gün 7 temmuz ölen bebeğimin doğacağı gündü.içimde hiç bir şey yapasım gelmiyor.keşke bu gün hiç olmasa ya da çabuk geçse.Annelik nasıl bi şeymiş.kızımda üzüldüğümü biliyo tekmeliyor
%60kız dedi kilom varya biraz tam bi şey diyemem dedi.kıza benzettim dedi.cinsiyetin kesinlesmismiydi cnm ?
Canım ben ikinci ve üçüncü kızımı ankara tıp fakültesi kadın doğum da yaptım ilk kızımı başka bi hastanede, 3.kızımda sorun yaşadığım için hastanenin özeline gittim şimdi kalktı özeller mecburen gebe polikinliğine gidiyorum tıp fakültesinin memnunum ama belli bi aydan sonra hastanenin özel hocaları var ama dışarda muayene ediyorlar ama hastanede doğum yaptırıyorlar sezeryan olacağı için özel tercihim bide 4.gebeliğim korkuyorum haliyle vücut her seferinde yıpranıyor ama şimfi bi skntı yok bakalım, bu arada geçmiş olsun canım iyimisin şimdi gittin mi doktorazekak tahir ankarada dimii. benkm bi tanidigk.da gidiyor mecburen sma hic memnhn degill.. siz nereye gidiyorsunuz.
Ankarada tıp fakültesi kadın doğum çok güzel ilgileniyorlar kesinlikle orası bide ankaranın en iyi yeni doğanı orası keainlikle tavsiye ederimzekak tahir ankarada dimii. benkm bi tanidigk.da gidiyor mecburen sma hic memnhn degill.. siz nereye gidiyorsunuz.
Ankarada tıp fakültesi kadın doğum çok güzel ilgileniyorlar kesinlikle orası bide ankaranın en iyi yeni doğan üniteside orası keainlikle tavsiye ederimzekak tahir ankarada dimii. benkm bi tanidigk.da gidiyor mecburen sma hic memnhn degill.. siz nereye gidiyorsunuz.
Canım ben ikinci ve üçüncü kızımı ankara tıp fakültesi kadın doğum da yaptım ilk kızımı başka bi hastanede, 3.kızımda sorun yaşadığım için hastanenin özeline gittim şimdi kalktı özeller mecburen gebe polikinliğine gidiyorum tıp fakültesinin memnunum ama belli bi aydan sonra hastanenin özel hocaları var ama dışarda muayene ediyorlar ama hastanede doğum yaptırıyorlar sezeryan olacağı için özel tercihim bide 4.gebeliğim korkuyorum haliyle vücut her seferinde yıpranıyor ama şimfi bi skntı yok bakalım, bu arada geçmiş olsun canım iyimisin şimdi gittinmi doktoraAma yıne oraya gtcem canm sona dgru nere ıyı. Ere kotu blmıyorzkı herkes bısey dıyo allaha emanetız artk
selam kızlar bende aranıza yenı katılşdım sat 25 şubat kısmetse 2 aralık doğum cok heyecanlı bır o kadar da panik bir insanım allahım hepimizin yardımcısı olsun rabbım 2 sene sonra hamile kalmayı nasip etti çok şükür bugunlerimize
merak ettiğim şey kasık ve bel ağrısı ckıyorum ıkı gunden berı sizde de oluyormu acaba
Canım Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh bu arada arada öyle olması normal çünkü rahim genişliyor be kalça çatısı açılıyor bu yüzdende kasık ve bel ağrısı olur ama sen yinede bir dr a anlat sıkıntınıselam kızlar bende aranıza yenı katılşdım sat 25 şubat kısmetse 2 aralık doğum cok heyecanlı bır o kadar da panik bir insanım allahım hepimizin yardımcısı olsun rabbım 2 sene sonra hamile kalmayı nasip etti çok şükür bugunlerimize
merak ettiğim şey kasık ve bel ağrısı ckıyorum ıkı gunden berı sizde de oluyormu acaba
Cnm Bende Ankara Üniversitesi tip fakültesine gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz?Canım ben ikinci ve üçüncü kızımı ankara tıp fakültesi kadın doğum da yaptım ilk kızımı başka bi hastanede, 3.kızımda sorun yaşadığım için hastanenin özeline gittim şimdi kalktı özeller mecburen gebe polikinliğine gidiyorum tıp fakültesinin memnunum ama belli bi aydan sonra hastanenin özel hocaları var ama dışarda muayene ediyorlar ama hastanede doğum yaptırıyorlar sezeryan olacağı için özel tercihim bide 4.gebeliğim korkuyorum haliyle vücut her seferinde yıpranıyor ama şimfi bi skntı yok bakalım, bu arada geçmiş olsun canım iyimisin şimdi gittin mi doktora
Canım Allah tamamına erdirsin inşAllahhhh bu arada arada öyle olması normal çünkü rahim genişliyor be kalça çatısı açılıyor bu yüzdende kasık ve bel ağrısı olur ama sen yinede bir dr a anlat sıkıntını
Canım ben ikinci ve üçüncü kızımı ankara tıp fakültesi kadın doğum da yaptım ilk kızımı başka bi hastanede, 3.kızımda sorun yaşadığım için hastanenin özeline gittim şimdi kalktı özeller mecburen gebe polikinliğine gidiyorum tıp fakültesinin memnunum ama belli bi aydan sonra hastanenin özel hocaları var ama dışarda muayene ediyorlar ama hastanede doğum yaptırıyorlar sezeryan olacağı için özel tercihim bide 4.gebeliğim korkuyorum haliyle vücut her seferinde yıpranıyor ama şimfi bi skntı yok bakalım, bu arada geçmiş olsun canım iyimisin şimdi gittinmi doktora
Günaydın herkese hayırlı cumalar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar. Rabbim bebeklerimize sağsalim kavuştursun.umudunu-kaybetme çok geçmiş olsun canım. Sabunlu ılık suyla ovdur ayağını. Sonrasında da pamuklu bir yazma ya da bezle sar. Benim de hamileliğimin ilk haftalarında burkulma oldu hem de düz yolda. Sağılsın eşim ovdu bileğimi. Sonrasında sardık. Çok şükür geçti.
Geçmiş olsun bir şey yapmaz doktorlar.benimkinede kramp girmişti.krem gibi şeylerle pansuman etti.kapattı o kadar.krem bile yazmadılarbir hafta belkide daha fazlaydı ayağımı kullanamadım.zeytin yağıyla ovdum ılık suyla masaj yaptım.zeytin yağlı sabunla masaj yaptım.geçmedi bi türlü o günler gitsede geri gelmese belki benim yaptıklarımı denersen iyi olur.bide dolanmanı tavsiye ederim.yattıkça hiç iyileşmez.ben o topal ayağımla hiç durmadım.agrıyodu ama napim yatsam kim bakıcak.hemencecik toparladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?