2017 Aralık Anneleri

Bebmkıde devlet cnm baya baktı hayta pipinn fotosunu cekym dıye bı dk falan ugrastı bunu verdı snra ama bn ıkna olmadm erkk olduguna tam net olmadan heves etmeyım kız erkk farketmez sıranada ellı degl dıcem
bizimki sormasan hic konuşmuyo.hatta bebek iyi bile demiyo sormasan iyi diyene kadr kalp krozo geciriyrm orda.sadrce uclu test icin olcumlerni yapti.belkide kiz muhabbetini bile salladi.olsun kesin olunca soleriz bende ole.saglikli olsunlarda

benim olcum kagidinda ultrasonlar kan ayni gun olmalidr yaziuo ara hastaneyi sor tekrar girmen gerekblr canm

ebebekte de var ama bu tarz şeyleri internetten alıcam sanırım ben..kıyafette dokunmak gerekir belki ama markası belli olan biberondur şampuandır hatta belki bez bile hepsiburada gibi sitelerde daha ucuz oluyor. 180-200 civari internette fiyatları.

Bu sut ğompasınıda dogmdan önce hazr etmı gerkr dımı nolr nolmaz yanı haZr olsn ne cıvarda fıyatlar pekı hc blmıyorm elektrklı falan ıyı oluyo dye duydm ama bı dıkrm yok
ebebekte de var ama bu tarz şeyleri internetten alıcam sanırım ben..kıyafette dokunmak gerekir belki ama markası belli olan biberondur şampuandır hatta belki bez bile hepsiburada gibi sitelerde daha ucuz oluyor. 180-200 civari internette fiyatları.

gulii7 @CuteMom dan haber var mı ne oldu üyeliği mi iptal oldu acaba?

Cnm o bazi kisilere darilmis uyeligini iptal etirmis

Kizlaaaaarrrrr ön sonucum açıklandı şuan bir sıkıntı görünmüyor amniyosentez yaptırmistim bilenler vardi

gozunuz aydin canimm, cok sukur

bizimde cinsiyetimiz kesinlesti, prensesimiz geliyoor
12 haftalik nub kiza benziyordu, ikili teste hcg 25ti =erkek, yum gunu + gun asiri iliski oldu, cin takvimi ve kese =kiz
bence nub disinda cinsiyet tahmininde cogunun %50 tutma sansi var :))

bizimde cinsiyetimiz kesinlesti, prensesimiz geliyoor
12 haftalik nub kiza benziyordu, ikili teste hcg 25ti =erkek, yum gunu + gun asiri iliski oldu, cin takvimi ve kese =kiz
bence nub disinda cinsiyet tahmininde cogunun %50 tutma sansi var :))
Gözünaydın canim hayırlı olsun prensesin

Hamile oldugumu.ogrendigimdne itibaren canım hep ekşi çeker...tatli çok sevmem.herkes bana izin olacak demişti...eksi demek kız demek demişti.bu tutmadı bende.digerleri cin takvimi yüzük olayı vs hepsi tutmuştu

Cnm inanmam ben bu şeylere bnm iki kızım var birinde ekşi yedim bildiğin bardak bardak turşu suyu içiyordum diğerinde ise tatlıaşerdim hep iki gebeliğimin aynı olan tek şeyleri bnm vücud görüntüsü ve çok aşırı mide bulantımın olmayışıydı hemen kalçalarım büyümüştü bun da da ekşi ve tuzlu aşeriyorum tatlıyı çok severdim aşermeyi bırak hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yemez oldum ve kilo almadım daha aksine bulantılarımdan dolayı üç haftada beş kilo vermiştim

Canım bu bildiğin pipi. Benim oğluşumda da aynen bu görüntü vardı ve doktor kesin bi şekilde erkek geliyo dedi. Hayırlı olsun şimdiden

Tesekr edrm nm bıde bn ınanablsem bıde dktr kordon deglse pipi bu dedı bu kordonsa kalanı. Nerde bunun

bizimki sormasan hic konuşmuyo.hatta bebek iyi bile demiyo sormasan iyi diyene kadr kalp krozo geciriyrm orda.sadrce uclu test icin olcumlerni yapti.belkide kiz muhabbetini bile salladi.olsun kesin olunca soleriz bende ole.saglikli olsunlarda

Oyle oluyo canım bnde bugun sornca dedı ıyı dıye allaha emanetız bzde bebıslerımzde ınsallahh

benim olcum kagidinda ultrasonlar kan ayni gun olmalidr yaziuo ara hastaneyi sor tekrar girmen gerekblr canm

Bnde gelnce baktım canım off ya walla bekleyemedm daha fazla ck yorlmstm 10dan 12.30 a kadr bklemstmm. Carsmba tekrar gıdıyım olmazsa nasl olcksa artık

Hadı hayrlısı bakalım cnm saglıgı yerndeyms cok sukur 180 gr dedı ılk defa gramını soledı

Cnm ben de devlete gidiyorum başka şehirdeyim şuan burda bi Dr önerdiler gerçekten çok iyi ilgileniyor ama o da boy kilo söylemiyo hatta en son ben sordum kilo boy ne diye boyu 1.80 diye takıldı bana bu ayda sorulmaz mı diye düşünüp çok utanmıştım

Bnde gelnce baktım canım off ya walla bekleyemedm daha fazla ck yorlmstm 10dan 12.30 a kadr bklemstmm. Carsmba tekrar gıdıyım olmazsa nasl olcksa artık
o kadar cok muydu kan sirasi mi usg icin mi bekledin.belki bir iki gunden bisey olmaz gittgnde sorarsn ama yinede dr una randevunu al oyle git nolur ne olmaz

Oyle oluyo canım bnde bugun sornca dedı ıyı dıye allaha emanetız bzde bebıslerımzde ınsallahh
ben karar verdim ozelle devleti ayni anda surdurcem.70 lira burda muayne.dogunlar cok pahali oldugu icin yine devlette yaparim dogumu.en azindan insna gibi davranirlar.sordum bugun hatta rahim boyunu olcuyomsnz diye bana yoooooo diye uzatti.

bu arada bilgisi olanlar yardimci olablr mi.benim dogustan kalca cikikligm var ameliyat oldum 9 yasindayken.kalcama platin takildi ve olene kadr benle o platin.simdi ben devlette dogum yapmayi dusunuyrm ama daha onceki drlarm hep sezeryan olablrsn normal dogum olamaz gibi bi tahminde bulundular ki benm istedgmde sezeryan zaten.ama devlette normal dogumu denemedn sezeryana donmuyolar.onlar deneyene kadr bende ne platin kalir me kemik.doktorumla konusmaya calistm ama hic yorum yapmadi.sizce bu konuyu degerlendrirler mi yoksa normal doguma zorlarlar mi

Benim gittiğim doktor hep söyledi boy kiloyu ama ben başka şehirde doğum yapmayı duusndugum için onu bırakmak zorunda kaldım boyu 2cm inde gidiyor doktor da uzun olacak belli dedi.e babamız 1.90 ben 1.73 oğlumuzda uzun olur sanırım.kilosu da 20 gr eksik demişti bende şimdi sut içeyim bari aklıma geldi

Maşallah sabrına hayran kaldim. Keşke bende Rahat olsa da ayda bir gitsem yoksa günler geçmek biilmiyir ya:/
İnşallah yarın güzel haberler alırsın. Cinsiyeti öğrenemişmiydin

Maşallah sabrına hayran kaldim. Keşke bende Rahat olsa da ayda bir gitsem yoksa günler geçmek biilmiyir ya:/
İnşallah yarın güzel haberler alırsın. Cinsiyeti öğrenemişmiydin
Canm masallah ıyı beklemıssın o kadar benm randevu 10.30 du ama 12 ye anca grerım heralde daha 10 randevusunu almamıssı hıc ceklmıyo walla sıcakta

normalde çok sabirsizim ama doktorum çok yoğun sadece netten randevu alabiliyorum araya bayram girince yarına bulabildim bana kalsa haftada 1 giderdim
Cinsiyeti 13 +3 te %80 erkek denmişti
Ama herkesin cinsiyeti değişince
Bende beklemedeyim
Bakalim yarın ne soylenicek herseyden önce sağlıklı olması rabbim acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…