- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bizimki sormasan hic konuşmuyo.hatta bebek iyi bile demiyo sormasan iyi diyene kadr kalp krozo geciriyrm orda.sadrce uclu test icin olcumlerni yapti.belkide kiz muhabbetini bile salladi.olsun kesin olunca soleriz bende ole.saglikli olsunlardaBebmkıde devlet cnm baya baktı hayta pipinn fotosunu cekym dıye bı dk falan ugrastı bunu verdı snra ama bn ıkna olmadm erkk olduguna tam net olmadan heves etmeyım kız erkk farketmez sıranada ellı degl dıcem
benim olcum kagidinda ultrasonlar kan ayni gun olmalidr yaziuo ara hastaneyi sor tekrar girmen gerekblr canmKızlar bn unuttum ayrntlı ultrasonu sormayı dktrda baey demedı ıkı hafta snra kan sonclarmı almaya gtcem bu arada yclu test ıcın kan ıatedı ama bn uc saat bekledgm ıcın carsmba gıdıp vercm sıkntı olrmukı bugunkı ölcmlerle ıkı gn anrakı kan farkedermıkı test sonucunu degstrrmı ne dersınız tejrar grmem gerkrmı ultrasona gıeememde o gun herade ama
ebebekte de var ama bu tarz şeyleri internetten alıcam sanırım ben..kıyafette dokunmak gerekir belki ama markası belli olan biberondur şampuandır hatta belki bez bile hepsiburada gibi sitelerde daha ucuz oluyor. 180-200 civari internette fiyatları.Bu sut ğompasınıda dogmdan önce hazr etmı gerkr dımı nolr nolmaz yanı haZr olsn ne cıvarda fıyatlar pekı hc blmıyorm elektrklı falan ıyı oluyo dye duydm ama bı dıkrm yok
Kizlaaaaarrrrr ön sonucum açıklandı şuan bir sıkıntı görünmüyoramniyosentez yaptırmistim bilenler vardi
Canım bu bildiğin pipi. Benim oğluşumda da aynen bu görüntü vardı ve doktor kesin bi şekilde erkek geliyo dedi. Hayırlı olsun şimdiden
Gözünaydın canim hayırlı olsun prensesinbizimde cinsiyetimiz kesinlesti, prensesimiz geliyoor
12 haftalik nub kiza benziyordu, ikili teste hcg 25ti =erkek, yum gunu + gun asiri iliski oldu, cin takvimi ve kese =kiz
bence nub disinda cinsiyet tahmininde cogunun %50 tutma sansi var:))
Hamile oldugumu.ogrendigimdne itibaren canım hep ekşi çeker...tatli çok sevmem.herkes bana izin olacak demişti...eksi demek kız demek demişti.bu tutmadı bende.digerleri cin takvimi yüzük olayı vs hepsi tutmuştu
Canım bu bildiğin pipi. Benim oğluşumda da aynen bu görüntü vardı ve doktor kesin bi şekilde erkek geliyo dedi. Hayırlı olsun şimdiden
bizimki sormasan hic konuşmuyo.hatta bebek iyi bile demiyo sormasan iyi diyene kadr kalp krozo geciriyrm orda.sadrce uclu test icin olcumlerni yapti.belkide kiz muhabbetini bile salladi.olsun kesin olunca soleriz bende ole.saglikli olsunlarda
Cnm Dr dediği gibi kordon değilse bu bildiğin pipi ki pipi gibi görünüyor
benim olcum kagidinda ultrasonlar kan ayni gun olmalidr yaziuo ara hastaneyi sor tekrar girmen gerekblr canm
Hadı hayrlısı bakalım cnm saglıgı yerndeyms cok sukur 180 gr dedı ılk defa gramını soledı
o kadar cok muydu kan sirasi mi usg icin mi bekledin.belki bir iki gunden bisey olmaz gittgnde sorarsn ama yinede dr una randevunu al oyle git nolur ne olmazBnde gelnce baktım canım off ya walla bekleyemedm daha fazla ck yorlmstm 10dan 12.30 a kadr bklemstmm. Carsmba tekrar gıdıyım olmazsa nasl olcksa artık
ben karar verdim ozelle devleti ayni anda surdurcem.70 lira burda muayne.dogunlar cok pahali oldugu icin yine devlette yaparim dogumu.en azindan insna gibi davranirlar.sordum bugun hatta rahim boyunu olcuyomsnz diye bana yoooooo diye uzatti.Oyle oluyo canım bnde bugun sornca dedı ıyı dıye allaha emanetız bzde bebıslerımzde ınsallahh
Maşallah sabrına hayran kaldim. Keşke bende Rahat olsa da ayda bir gitsem yoksa günler geçmek biilmiyir ya:/
İnşallah yarın güzel haberler alırsın. Cinsiyeti öğrenemişmiydin
Maşallah sabrına hayran kaldim. Keşke bende Rahat olsa da ayda bir gitsem yoksa günler geçmek biilmiyir ya:/
İnşallah yarın güzel haberler alırsın. Cinsiyeti öğrenemişmiydin
Canm masallah ıyı beklemıssın o kadarbenm randevu 10.30 du ama 12 ye anca grerım heralde daha 10 randevusunu almamıssı hıc ceklmıyo walla sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?