2017 Aralık Anneleri

Kızlar ögrendk dıyosunzya dktr kesnmı dıyoo sıze banada bakar bakmaz erkk dedı bn baskasınkız demstı dedım baya baktı fotoda verdı attımya bu pıpıdt kotdon deglse dedıı oburude kıza benzuo demıatı

Herkese merhabalar...Cumartesi günü bizim de kontrol günümüzdü. Çok şükür herşey yolunda..11. hafta da %90 söylemişti ama bu kontrolde netleşti. Bizim de oğlumuz olacak Allah nasip ederse :) doktor 11.haftada da söyleyince buraya yazmıştım. Çin takvimini de yüzük testini de etrafımdaki en az 10 kişinin 'hissediyorum senin kızın olacak' tahminlerini de terse çevirdi bizim oğluş Aralık 2017 anneleri olarak erkekler çoğunlukta olacak sanırım ama isim olayı zorlayacak bizi sanırım, alternatif çok az gibi, kız için daha kolay sanki..Çok şükür ikili test iyi çıkınca 3 lü ya da 4 lü test istemedi doktorum. 4 ya da 5 hafta sonrası için ayrıntılı ultrason istedi. Sizin doktorlar ekstra testler yaptırıyor mu ya da yaptırdı mı bu haftalarda? İlk başlarda ne güzel 2 haftada bir görüyorduk bebişimizi..ayda bir olunca özlüyor insan ve aklı hep onda kalıyor acaba iyi midir diye...Allah'a emanetler...

Geç olmuş olabilir ama ben evde kendim yapıyorum şu anda...bir sorun olmuyor çok şükür...ama sizin düşük riski varmış birşey diyemeyeceğim... ben de göbüş büyüyünce nasıl yapıcam bilemiyorum

Kızlar bi sorum daha olacak benim Perşembe günü detaylı ultrason randevum var ve o zaman tam 18 haftaya girmiş olacam ama nette en iyi 20/22. Hafta arası diyo erken mi oluyo acaba detaylı ultrasona giren var mı
Doktorum benden de istedi ama 20-26.haftalarda git dedi. Ben 21.haftama almayı planlıyorum kısmetse..Doktordan doktora değişiyor demekki.

Hamile oldugumu.ogrendigimdne itibaren canım hep ekşi çeker...tatli çok sevmem.herkes bana izin olacak demişti...eksi demek kız demek demişti.bu tutmadı bende.digerleri cin takvimi yüzük olayı vs hepsi tutmuştu

kiz pipiş ya bu :)) masallah.bende gittim dr a bizim ki tosbik gibi ters dönmüş bacaklarida kapamis.kiza benzetti yapisal olarak :) ama kesin degil dedi.devlete oldugu icin hic ugrasmadi bebegi döndürsn falan diye ölçümlerini yapti uclu test icin.cinsiyetle pek ilgilenmedi yani

Bebmkıde devlet cnm baya baktı hayta pipinn fotosunu cekym dıye bı dk falan ugrastı bunu verdı snra ama bn ıkna olmadm erkk olduguna tam net olmadan heves etmeyım kız erkk farketmez sıranada ellı degl dıcem

Kızlar bn unuttum ayrntlı ultrasonu sormayı dktrda baey demedı ıkı hafta snra kan sonclarmı almaya gtcem bu arada yclu test ıcın kan ıatedı ama bn uc saat bekledgm ıcın carsmba gıdıp vercm sıkntı olrmukı bugunkı ölcmlerle ıkı gn anrakı kan farkedermıkı test sonucunu degstrrmı ne dersınız tejrar grmem gerkrmı ultrasona gıeememde o gun herade ama

süt pompasında lansinoh markanın çiftli olanını çok öneriyorlar ben de onu almayı düşünüyorum..

Bu sut ğompasınıda dogmdan önce hazr etmı gerkr dımı nolr nolmaz yanı haZr olsn ne cıvarda fıyatlar pekı hc blmıyorm elektrklı falan ıyı oluyo dye duydm ama bı dıkrm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…