- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ay senin ki nerdeyse çok belli erkek bu bebeYaa bu djtrda etkege benzıyo deı öburude kıza benzıyo demstı cuma gunu hangsne ınancam b yaa... o cıkntıya pipi dıyo kordon deglse dıyo banada el gbı geldı ama ne dıyosunz
Ay senin ki nerdeyse çok belli erkek bu bebe
Valla iki bacak arasındaki o çıkıntıdan bahsediyorsan ben onu pipiye benzettim kol veya kordon öyle olur mu yaa
Geç olmuş olabilir ama ben evde kendim yapıyorum şu anda...bir sorun olmuyor çok şükür...ama sizin düşük riski varmış birşey diyemeyeceğim... ben de göbüş büyüyünce nasıl yapıcam bilemiyorumSelam kızlar ne güzel herkes ufak tefek alışverişe Başlamış çok güzel ve tatlı telaşlar bunlar. Ben bir şey sormak daha doğrusu görüşlerinizi almak istiyorum ben bu hafta ağda yaptırmak istiyorum ama bi zararı olur mu diye de korkuyorum nette araştırdım kimi zararsız deyor kimi de son haftalarda yapılmamalı diyor doktoru ile bu konuyu konuşan var mi aranızda. Hamileliğen ilk haftalarda yaptırdım aslında ama şimdi düşük riskede olunca korkuyorum biraz...
O çıkıntı el öyle olmuyor çıkıntı:) bence kız seninki bana öyle geliyoYaa bu djtrda etkege benzıyo deı öburude kıza benzıyo demstı cuma gunu hangsne ınancam b yaa... o cıkntıya pipi dıyo kordon deglse dıyo banada el gbı geldı ama ne dıyosunz
Doktorum benden de istedi ama 20-26.haftalarda git dedi. Ben 21.haftama almayı planlıyorum kısmetse..Doktordan doktora değişiyor demekki.Kızlar bi sorum daha olacak benim Perşembe günü detaylı ultrason randevum var ve o zaman tam 18 haftaya girmiş olacam ama nette en iyi 20/22. Hafta arası diyo erken mi oluyo acaba detaylı ultrasona giren var mı
O çıkıntı el öyle olmuyor çıkıntı:) bence kız seninki bana öyle geliyo
Valla iki bacak arasındaki o çıkıntıdan bahsediyorsan ben onu pipiye benzettim kol veya kordon öyle olur mu yaa
kiz pipiş ya bu :)) masallah.bende gittim dr a bizim ki tosbik gibi ters dönmüş bacaklarida kapamis.kiza benzetti yapisal olarak :) ama kesin degil dedi.devlete oldugu icin hic ugrasmadi bebegi döndürsn falan diye ölçümlerini yapti uclu test icin.cinsiyetle pek ilgilenmedi yani
süt pompasında lansinoh markanın çiftli olanını çok öneriyorlar ben de onu almayı düşünüyorum..Emzirme yastığı e bebek de bende gördüm:) birde eşime dedim elektrikli süt pompası alalım dedim.simdi onu araştırıyoruz:) ama telsiz vs şuan almayı düşünmüyorum:)
Bende de takvim kız diyordu ama oğlum olacak kısmetse :))Hadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak
Ben varım... tahlil sonucu 34 tü ; erkek geliyor :)İkili tarama testi sonucunda beta değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı? 50nin altı olunca erkek,üstünde olursa kız diyorlardı ya ? :)
ben de yatamıyorum...içim rahat etmiyor...ya sağım ya soluma dönük yatıyorumDktora yuzustu yatmaya ceknıyor. Dedım her trlu yatablrsn dedı bana ama bn tedrgn oluyorum bısey olr dıye sız yatıyomusunız
kiz pipiş ya bu :)) masallah.bende gittim dr a bizim ki tosbik gibi ters dönmüş bacaklarida kapamis.kiza benzetti yapisal olarak :) ama kesin degil dedi.devlete oldugu icin hic ugrasmadi bebegi döndürsn falan diye ölçümlerini yapti uclu test icin.cinsiyetle pek ilgilenmedi yani
süt pompasında lansinoh markanın çiftli olanını çok öneriyorlar ben de onu almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?