- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
o kadar cok muydu kan sirasi mi usg icin mi bekledin.belki bir iki gunden bisey olmaz gittgnde sorarsn ama yinede dr una randevunu al oyle git nolur ne olmaz
Mutlaka söyle canım bu önemli bişey sonuçda normal dpğumda kalça kemiği iki yana açılıyor dikkat etmek lazımbu arada bilgisi olanlar yardimci olablr mi.benim dogustan kalca cikikligm var ameliyat oldum 9 yasindayken.kalcama platin takildi ve olene kadr benle o platin.simdi ben devlette dogum yapmayi dusunuyrm ama daha onceki drlarm hep sezeryan olablrsn normal dogum olamaz gibi bi tahminde bulundular ki benm istedgmde sezeryan zaten.ama devlette normal dogumu denemedn sezeryana donmuyolar.onlar deneyene kadr bende ne platin kalir me kemik.doktorumla konusmaya calistm ama hic yorum yapmadi.sizce bu konuyu degerlendrirler mi yoksa normal doguma zorlarlar mi
ya soyledim hani citlatayim dedim bastam haberi olsun diye.ama hic yorum yapmadi.ozelede gidip 4 5 bin lira vermek istemiyrm.ortopediste gidip rapor mu alsam ole bisey olabliyo mu onu da bilmiyrmMutlaka söyle canım bu önemli bişey sonuçda normal dpğumda kalça kemiği iki yana açılıyor dikkat etmek lazım
Tabi çok büyük paralar doğum ücretleri sen raporunu al bence büyük ihtimalle seni sezaryen doğum yaptırırlar olmaz çünkü canım ameliyatlısın doğum esnasında kıtılma kayma olabilir platinde çok önemli canım gerçektenya soyledim hani citlatayim dedim bastam haberi olsun diye.ama hic yorum yapmadi.ozelede gidip 4 5 bin lira vermek istemiyrm.ortopediste gidip rapor mu alsam ole bisey olabliyo mu onu da bilmiyrm
10 gun sonra yine gidicem kontrole o zaman tekrar konusmaya caliscam orali olmazda dr umu degistrp rapor almk olcak zaten.simdiden bile zorluyo kuyruk sokumuma agri yapiyo uzun sure oturur pozisyonda kalamiyrm cok uzun yuruyemiyrm.sanirim son bir iki ay yatarak gececek.ben raziyim saglikla alayim kucagima da ama kimse bana normal dogum yaptiramaz:)) normalde de kesiyolar sezeyandada en azindan uyurken kesiyolar :))Tabi çok büyük paralar doğum ücretleri sen raporunu al bence büyük ihtimalle seni sezaryen doğum yaptırırlar olmaz çünkü canım ameliyatlısın doğum esnasında kıtılma kayma olabilir platinde çok önemli canım gerçekten
Banada o gorunen pipi gbı gelmedı ama. Yıne belrsz veklıcez mecbr
Aynen canım aklındaki önemli ilk şey o olsun sen sağlıklı olmazsan bebeğinde olmaz önce kendine dikkat et ki bebeşini kucağına al sağlıklı sıhhatli bir şekilde inşAllahhhh canım benim, şu umursamaz dr lara deli oluyorum :/ ilerleyen aylarda oturmakta zorluk çekersen iyice ortası boş yuvarlak yastıklar satılıyor oturmak için onlardan alırsın10 gun sonra yine gidicem kontrole o zaman tekrar konusmaya caliscam orali olmazda dr umu degistrp rapor almk olcak zaten.simdiden bile zorluyo kuyruk sokumuma agri yapiyo uzun sure oturur pozisyonda kalamiyrm cok uzun yuruyemiyrm.sanirim son bir iki ay yatarak gececek.ben raziyim saglikla alayim kucagima da ama kimse bana normal dogum yaptiramaz:)) normalde de kesiyolar sezeyandada en azindan uyurken kesiyolar :))
sagol canim oyle yapicam zaten.bebek icin alisverise cikinca alcam onlardan.cinsiyetimiz kesinlessinde bo alışverişe cikmisken alirimAynen canım aklındaki önemli ilk şey o olsun sen sağlıklı olmazsan bebeğinde olmaz önce kendine dikkat et ki bebeşini kucağına al sağlıklı sıhhatli bir şekilde inşAllahhhh canım benim, şu umursamaz dr lara deli oluyorum :/ ilerleyen aylarda oturmakta zorluk çekersen iyice ortası boş yuvarlak yastıklar satılıyor oturmak için onlardan alırsın
İnşAllah canım inşAllah hayırlısıylasagol canim oyle yapicam zaten.bebek icin alisverise cikinca alcam onlardan.cinsiyetimiz kesinlessinde bo alışverişe cikmisken alirim
Canım korkma özellikle güneşlenmelten çünkü güneş çok faydalı bebeğinin kemikleri için anne karnında olsa bile ama deniz konuşunda bir yorum yapamamam doktorun keyfine bak dediyse endişelenme ama yinede dikkat et, bide büyüme haftalarında çok hareket etmezler korkmaKızlar 17+1 olduk.. şuan tatildeyiz Bodrum'da ama çok tedirginim keşke gelmeseydim diyorum denize giriyorum ama hemen çıkıyorum güneşlenemiyorum bişey olmaz değil mi doktor bana keyfine bak demişti ama bebekcanlımı diye her dakika düşünüyorum hamileyken tatilegiden var mı bi sorunla karşılaştınız mı?
Bence erkek. Benim kizin resmini atmistim galiba buraya. Ayni boyle bacak arasi ve hic cikinti yok
Bence içinizi ferah tutun ki bebişiniz de iyi olsun..Ben iki hafta sonra gidicem kısmetse; doktorum denize girebilirisin dedi ama havuzu tavsiye etmedi..mayon ıslak şekilde kalma dedi..denizden çıkınca değişitiricez yani..güneş koruyucu ve su tüketimine de dikkat ederseniz sorun olmayacaktır Allah'ın izniyle..hatta onun bile hoşuna gidiyordur yüzmeniz hamilelere tavsiye ediliyor sonuçta :) keyfini çıkarın bence korkmadan..Kızlar 17+1 olduk.. şuan tatildeyiz Bodrum'da ama çok tedirginim keşke gelmeseydim diyorum denize giriyorum ama hemen çıkıyorum güneşlenemiyorum bişey olmaz değil mi doktor bana keyfine bak demişti ama bebekcanlımı diye her dakika düşünüyorum hamileyken tatilegiden var mı bi sorunla karşılaştınız mı?
baya bayaaa pipi oYaa nasıl pıpı o oyle
Valla haberlerini merakla bekliyoruz başka bi dr a baktır ama bildiğin erkekInanamıyorm ama bennn
Inanamıyorm ama bennn
Bildiğin erkek bugün aynı pozisyonu bizde gördük ve doktorum %100 erkek dedi neye inanamıyorsun ki açık açık pipisi ben buradayım diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?