Kızlar 17+1 olduk.. şuan tatildeyiz Bodrum'da ama çok tedirginim keşke gelmeseydim diyorum denize giriyorum ama hemen çıkıyorum güneşlenemiyorum bişey olmaz değil mi doktor bana keyfine bak demişti ama bebekcanlımı diye her dakika düşünüyorum hamileyken tatilegiden var mı bi sorunla karşılaştınız mı?
Bende günü birlik gittim denize canım yuzdum biraz doktorum yüzmek faydalı demişti. Ağustosta da tatilde yine bol bol yüzmeyi düşünüyorum. Ama belirti hiç bişey yok ya iki haftadirda görmedim ya meraktan olcem 10 gün nasıl dayancam bilmiyorum
Biz de aynı pozisyonu gördük. umudunu-kaybetme
canım doktor + bu kadar kişi yanılmaz herhalde. Ama enteresan bi şekilde inanamıyorsan aklındaki ve aklımızdaki soruları cevaplamak için bi anca başka doktorlara da görün.
Biz de aynı pozisyonu gördük. umudunu-kaybetme
canım doktor + bu kadar kişi yanılmaz herhalde. Ama enteresan bi şekilde inanamıyorsan aklındaki ve aklımızdaki soruları cevaplamak için bi anca başka doktorlara da görün.
1 hafta dir net hissediyorum. Her gün belli aralıklarla hissediyorum. Eğer hissedemezsem şüphe duyuyorum. Karnımın üstünde parmaklarimi dolaştırıp tepki vermeşini bekliyor um. Tepki verince bı oh çekiyorum. Hatta karnım hareket bile ediyor. Rabbime şükürler olsun
Günaydın kızlar nasılsnz.. dün devlet hastanesinde ilk defa muayene oldum hiç memnun kalmdım usg berbat.. sadece bi rapor çıkarıp gelcm saatlerce beklettiler kan testi faln yaptılar.. gözümü açamıyrdım eve geldiğim de.. ilk ve son oldu orası benm için. Cinsiyet görülşur mu dedim göremiyrm dedi özelde ki doktrun ne demişse odur kendi doktr değl sanırım
Gunaydin kizlar sizlerin de kasiklarda agrilar oluyor mu ara sira?
Benim dr enfeksyon yok bir sikinti görünmüyor dedi ama niye kasigimda agri oluyor anlamadim
Gunaydin kizlar sizlerin de kasiklarda agrilar oluyor mu ara sira?
Benim dr enfeksyon yok bir sikinti görünmüyor dedi ama niye kasigimda agri oluyor anlamadim
Günaydın kızlar.. Benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara. Daha doktor randevuma gitmediğim için nedenini bilmiyorum ama korkulacak bişey değil bence. Çünkü belli bir süre sonra geçiyor. Bu arada sen cinsiyetini öğrendin mi canım haftamız aynı çünkü..
Günaydın kızlar nasılsnz.. dün devlet hastanesinde ilk defa muayene oldum hiç memnun kalmdım usg berbat.. sadece bi rapor çıkarıp gelcm saatlerce beklettiler kan testi faln yaptılar.. gözümü açamıyrdım eve geldiğim de.. ilk ve son oldu orası benm için. Cinsiyet görülşur mu dedim göremiyrm dedi özelde ki doktrun ne demişse odur kendi doktr değl sanırım