Bende günü birlik gittim denize canım yuzdum biraz doktorum yüzmek faydalı demişti. Ağustosta da tatilde yine bol bol yüzmeyi düşünüyorum. Ama belirti hiç bişey yok ya iki haftadirda görmedim ya meraktan olcem 10 gün nasıl dayancam bilmiyorumKızlar 17+1 olduk.. şuan tatildeyiz Bodrum'da ama çok tedirginim keşke gelmeseydim diyorum denize giriyorum ama hemen çıkıyorum güneşlenemiyorum bişey olmaz değil mi doktor bana keyfine bak demişti ama bebekcanlımı diye her dakika düşünüyorum hamileyken tatilegiden var mı bi sorunla karşılaştınız mı?
Bildiğin erkek bugün aynı pozisyonu bizde gördük ve doktorum %100 erkek dedi neye inanamıyorsun ki açık açık pipisi ben buradayım diyor :)
Ne güzel herkes cinsiyeti öğrendi bir ben ogrenemedim 10 gün var daha kontrole
Biz de aynı pozisyonu gördük. umudunu-kaybetme canım doktor + bu kadar kişi yanılmaz herhalde. Ama enteresan bi şekilde inanamıyorsan aklındaki ve aklımızdaki soruları cevaplamak için bi anca başka doktorlara da görün.
Valla haberlerini merakla bekliyoruz başka bi dr a baktır ama bildiğin erkek
Bildiğin erkek bugün aynı pozisyonu bizde gördük ve doktorum %100 erkek dedi neye inanamıyorsun ki açık açık pipisi ben buradayım diyor :)
Şükür o zaman. Bebeciklerimizin sağlığı yerinde olsun da cinsiyetin hiçbir Önemi yok.Doktrda kendnden emın soylemedı cnm o yuZden ınanamıyorm aslnda ama hayrlısı olan artk cok sukr saglıgında sıkntı yoı o yeter
Şükür o zaman. Bebeciklerimizin sağlığı yerinde olsun da cinsiyetin hiçbir Önemi yok.
Günaydın kızlar bebeğini yeni yeni hisetmeye başlayanlar kaç güne bir hisediyor sunuz hergün hissediyor musunuz??
Gunaydin kizlar sizlerin de kasiklarda agrilar oluyor mu ara sira?
Benim dr enfeksyon yok bir sikinti görünmüyor dedi ama niye kasigimda agri oluyor anlamadim
Günaydın kızlar bebeğini yeni yeni hisetmeye başlayanlar kaç güne bir hisediyor sunuz hergün hissediyor musunuz??
Günaydın kızlar nasılsnz.. dün devlet hastanesinde ilk defa muayene oldum hiç memnun kalmdım usg berbat.. sadece bi rapor çıkarıp gelcm saatlerce beklettiler kan testi faln yaptılar.. gözümü açamıyrdım eve geldiğim de.. ilk ve son oldu orası benm için. Cinsiyet görülşur mu dedim göremiyrm dedi özelde ki doktrun ne demişse odur kendi doktr değl sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?