2017 Aralık Anneleri

Bende günü birlik gittim denize canım yuzdum biraz doktorum yüzmek faydalı demişti. Ağustosta da tatilde yine bol bol yüzmeyi düşünüyorum. Ama belirti hiç bişey yok ya iki haftadirda görmedim ya meraktan olcem 10 gün nasıl dayancam bilmiyorum

Bildiğin erkek bugün aynı pozisyonu bizde gördük ve doktorum %100 erkek dedi neye inanamıyorsun ki açık açık pipisi ben buradayım diyor :)
Biz de aynı pozisyonu gördük. umudunu-kaybetme canım doktor + bu kadar kişi yanılmaz herhalde. Ama enteresan bi şekilde inanamıyorsan aklındaki ve aklımızdaki soruları cevaplamak için bi anca başka doktorlara da görün.

Doktrda kendnden emın soylemedı cnm o yuZden ınanamıyorm aslnda ama hayrlısı olan artk cok sukr saglıgında sıkntı yoı o yeter

Kızlar dun sordm ama pek cvpp alamadım. Ben dun gttmya uclu test ıcın kan ıstedı ultrasondada baktı kagıdı verdı elıme onnla kan. Vercktm bn bekleyenedım geldm ewe yarn versem kanı dunkı ultrason degeryle sıkntı cıkarmıkı yanlma oltmu test soncunda ne dersınız. Dktra desem kızacak smdı tekrar bak duye keyfı yaptgmı dsncek ama gerckten dayanamadım 3 4 saat beklemstm bıde ögle araabu bekelyemezdm yanı. Bıde kagıda yanls bılgı yazlms gbı haftasına 17 2 yaMıs haftasını 16 2 dedı dktr sekreter yanls yaMıs bıde tup bebek secenegı var onu ısaretlememıs falan bnlar etkılermı ne sıyosunz bıraz uzun oldu ama anlatablmısımdr ınsallah derdımı

Günaydın kızlar bebeğini yeni yeni hisetmeye başlayanlar kaç güne bir hisediyor sunuz hergün hissediyor musunuz??

Günaydın kızlar bebeğini yeni yeni hisetmeye başlayanlar kaç güne bir hisediyor sunuz hergün hissediyor musunuz??

1 hafta dir net hissediyorum. Her gün belli aralıklarla hissediyorum. Eğer hissedemezsem şüphe duyuyorum. Karnımın üstünde parmaklarimi dolaştırıp tepki vermeşini bekliyor um. Tepki verince bı oh çekiyorum. Hatta karnım hareket bile ediyor. Rabbime şükürler olsun

Günaydın kızlar nasılsnz.. dün devlet hastanesinde ilk defa muayene oldum hiç memnun kalmdım usg berbat.. sadece bi rapor çıkarıp gelcm saatlerce beklettiler kan testi faln yaptılar.. gözümü açamıyrdım eve geldiğim de.. ilk ve son oldu orası benm için. Cinsiyet görülşur mu dedim göremiyrm dedi özelde ki doktrun ne demişse odur kendi doktr değl sanırım

Gunaydin kizlar sizlerin de kasiklarda agrilar oluyor mu ara sira?
Benim dr enfeksyon yok bir sikinti görünmüyor dedi ama niye kasigimda agri oluyor anlamadim

Gunaydin kizlar sizlerin de kasiklarda agrilar oluyor mu ara sira?
Benim dr enfeksyon yok bir sikinti görünmüyor dedi ama niye kasigimda agri oluyor anlamadim

Günaydın kızlar.. Benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara. Daha doktor randevuma gitmediğim için nedenini bilmiyorum ama korkulacak bişey değil bence. Çünkü belli bir süre sonra geçiyor. Bu arada sen cinsiyetini öğrendin mi canım haftamız aynı çünkü..

Devlet öyle canım malesef saatlerce beklıyosn ve dgru duzgun bılgı alamadan ewe gıdıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…