2017 Aralık Anneleri

Evet canım hastane çıkışı yerine bile ondan alacağım kendinden eldivenli çok rahat ediyorsun %100 pamuklu penye olmasına dikkat et sadece
Canimm merhaba 16,haftada ama elimin altında toplanıyor konuşunca demissin bunu nasıl anliyorsuunn

Ben 13. Hafta dolduğunda ilk hareketini hissetmiştim artık git gide daha iyi ve daha fazla hissediyorum hareketlerini ve bu durumda hareket etmediğinde endişeleniyorum. Sorun mu var acaba diye

Ben 13. Hafta dolduğunda ilk hareketini hissetmiştim artık git gide daha iyi ve daha fazla hissediyorum hareketlerini ve bu durumda hareket etmediğinde endişeleniyorum. Sorun mu var acaba diye

Aynn hıssedncede sureklı beklıyo ınsan bıgun gıssetmese acaba dıyo ama sagolsun bebısım hıssedıyo galıba sukur rabbıme hemen bı pıt pıt gelıyo ardından

Hamileliğimin başında göğüslerim acımıyordu şimdi uçları cok acıyor ve sızlıyor kaşınıyor bir yerde okumuştum 5. Aydan itibaren ılık suyla uclarını yavas yavas temizleyin diye sonlara dogruda yine uclarına zeytin yagı sürün deniyordu ilerde bebek emzirildiginde catlama yaraya erken önlem için

Bende çok erken hissettim :) ama acemi oldugimdan mı nerde olduğunu anlayamıyorum..bunh nasıl anlıyoruz.boyle seğirme gibi hıçkırıp gibi hareketler hissediyorum:) tekme gibi ama çok çok gucsuz :)

Kızlar Ya bişey diyecem belimin sağ üst kemikleri feci halde nefes alamıyorum bazen diyebilirim sizce nedendir yada napmam lazım dün acile gittim kanaman olmadığı sürece bebekle ilgili tehlike yok dedi tabi çok şükür ama dayanacak gibi değilim artık ben bi haftadır Demir ilacımı ve damlamı kullanmıyorum onla alakalı değildir herhalde yada bilmiyorum :-(

18 haftalik gebeyim. Bursada olup da 2. Duzey usg cektiren var mi. Devlet hastaneleri de ayrintili tarama yapiyor mu acaha

Canimm merhaba 16,haftada ama elimin altında toplanıyor konuşunca demissin bunu nasıl anliyorsuunn
Minicik portakal kadar sertlik oluyor bebeğin oraya kaydığını hissediyorsun canım benim 4.gebeliğim olduğunu için neyin gaz neyin bağırsak hareketi netin bebek olduğunu artık çok iyi biliyorum üzülmeyin bol bol konuşun çok hareket etmez bunu 5. Aydan sonra net anlarsınız

Ruzgar almıs olabilirmisin? Sıcak tutmaya calıs diye bi onerim olabilir. Gecmis olsun.

Bu gidisle gece uyku yok size :)
Kacta randevu?

Iyi geceler kizlar.akintisi olupta fitil kullanan var mi ve fitilin ismini de soyleyebilir misinz rica etsem.doktorum bana yazmis icinde iki tane var 3gun arayla kullaniliyor ama ben korkudan kullanamiyorum.akintim cok.igrenç derecede koku yapti artik.napim kizlar(

Canm bunnla ılgısı yoksada ılaclarını ıcmeye cals ıhmal etme sanada bebegınede var. Belınıde ıhmal etme ceklmez o ortopedı yada fızık tedavıye bı gorun en azndan bı jel verr rahatlatr bnmde agrr belım dayanlmıyo yatlmıyo uyymıyo falan allah yardmcımz olsun

Kullan kurtul canım tek çözüm bu gbı. Zararlı bsey olsa vermzdı dktr

Bende 10 gndr bu seklde hıssedıyorm anlık zaten daha mınnakk oldgndan devamlı hıssetmk mumkn degl zaten aynen kaydıgnda anlık sertlesme oluyo hemen elımı gotruyorm bır ıkı pıy pıt bn burdayım dıyo sukur rabbıme ısteyen herkese nasp etsn fabbım o kadr ck varkı yasayan bılır bu hasretı

Ani bır kararla bugun tedavı oldgm hastaneye gtmeye jarar verdm uzak olsgndan bı aydr gtmıyodm yakn yere gıdıyodum. Hem uclu test ıcın kan verurım hem ayrtnlılı ultrason ıcın randevu alıtım ınsallah aradan cıjar ıkısıde. Hemde bebsıme bakılır belkı net bı cınsıyet alrm artık. Gözmde kesmıyo ama katlancm artk allah buyuk bakalım 8de cıkcam naspse

Herkese gunaydin arkadaslar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. 18. haftadayiz. Gecen hafta doktorum bebegimin erkek oldugunu soyledi. Bir sonraki kontrolde doktorumun erkek degil kizmis deme ihtimali var mi sizce? 17de yanilmis olamaz dimi? Alisverlerime baslamak istiyorum :)

Bnce garantısı yok cnm bunun alcagnı sunan ıcın ıkısınede uyumlu al bn öyle yapıyorm. Degsmeyedeblr kesn dedyse ama degısenlerıde ck gordk yanı :)

Canım doktorun erkek gibş görünüyo demeden direk bebeğiniz erkek demişse değişme ihtimalinin olacağını sanmıyorum. Çünkü net göremiyorlarsa ihtimal üzerine konuşurlar. Netse eğer direk cinsiyeti söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…