- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
Canimm merhaba 16,haftada ama elimin altında toplanıyor konuşunca demissinEvet canım hastane çıkışı yerine bile ondan alacağım kendinden eldivenli çok rahat ediyorsun %100 pamuklu penye olmasına dikkat et sadece
Ben 13. Hafta dolduğunda ilk hareketini hissetmiştim artık git gide daha iyi ve daha fazla hissediyorum hareketlerini ve bu durumda hareket etmediğinde endişeleniyorum. Sorun mu var acaba diye
Bende çok erken hissettim :) ama acemi oldugimdan mı nerde olduğunu anlayamıyorum..bunh nasıl anlıyoruz.boyle seğirme gibi hıçkırıp gibi hareketler hissediyorum:) tekme gibi ama çok çok gucsuz :)Ben 13. Hafta dolduğunda ilk hareketini hissetmiştim artık git gide daha iyi ve daha fazla hissediyorum hareketlerini ve bu durumda hareket etmediğinde endişeleniyorum. Sorun mu var acaba diye
Minicik portakal kadar sertlik oluyor bebeğin oraya kaydığını hissediyorsun canım benim 4.gebeliğim olduğunu için neyin gaz neyin bağırsak hareketi netin bebek olduğunu artık çok iyi biliyorum üzülmeyin bol bol konuşun çok hareket etmez bunu 5. Aydan sonra net anlarsınızCanimm merhaba 16,haftada ama elimin altında toplanıyor konuşunca demissinbunu nasıl anliyorsuunn
Ruzgar almıs olabilirmisin? Sıcak tutmaya calıs diye bi onerim olabilir. Gecmis olsun.Kızlar Ya bişey diyecem belimin sağ üst kemikleri feci halde nefes alamıyorum bazen diyebilirim sizce nedendir yada napmam lazım dün acile gittim kanaman olmadığı sürece bebekle ilgili tehlike yok dedi tabi çok şükür ama dayanacak gibi değilim artık ben bi haftadır Demir ilacımı ve damlamı kullanmıyorum onla alakalı değildir herhalde yada bilmiyorum :-(
Bu gidisle gece uyku yok size :)Minicik portakal kadar sertlik oluyor bebeğin oraya kaydığını hissediyorsun canım benim 4.gebeliğim olduğunu için neyin gaz neyin bağırsak hareketi netin bebek olduğunu artık çok iyi biliyorum üzülmeyin bol bol konuşun çok hareket etmez bunu 5. Aydan sonra net anlarsınız
Kızlar Ya bişey diyecem belimin sağ üst kemikleri feci halde nefes alamıyorum bazen diyebilirim sizce nedendir yada napmam lazım dün acile gittim kanaman olmadığı sürece bebekle ilgili tehlike yok dedi tabi çok şükür ama dayanacak gibi değilim artık ben bi haftadır Demir ilacımı ve damlamı kullanmıyorum onla alakalı değildir herhalde yada bilmiyorum :-(
Iyi geceler kizlar.akintisi olupta fitil kullanan var mi ve fitilin ismini de soyleyebilir misinz rica etsem.doktorum bana yazmis icinde iki tane var 3gun arayla kullaniliyor ama ben korkudan kullanamiyorum.akintim cok.igrenç derecede koku yapti artik.napim kizlar(
Minicik portakal kadar sertlik oluyor bebeğin oraya kaydığını hissediyorsun canım benim 4.gebeliğim olduğunu için neyin gaz neyin bağırsak hareketi netin bebek olduğunu artık çok iyi biliyorum üzülmeyin bol bol konuşun çok hareket etmez bunu 5. Aydan sonra net anlarsınız
Herkese gunaydin arkadaslar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. 18. haftadayiz. Gecen hafta doktorum bebegimin erkek oldugunu soyledi. Bir sonraki kontrolde doktorumun erkek degil kizmis deme ihtimali var mi sizce? 17de yanilmis olamaz dimi? Alisverlerime baslamak istiyorum :)
Teşekkürler canımHayırlı olsun .gözün aydın
Canım doktorun erkek gibş görünüyo demeden direk bebeğiniz erkek demişse değişme ihtimalinin olacağını sanmıyorum. Çünkü net göremiyorlarsa ihtimal üzerine konuşurlar. Netse eğer direk cinsiyeti söylerlerHerkese gunaydin arkadaslar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. 18. haftadayiz. Gecen hafta doktorum bebegimin erkek oldugunu soyledi. Bir sonraki kontrolde doktorumun erkek degil kizmis deme ihtimali var mi sizce? 17de yanilmis olamaz dimi? Alisverlerime baslamak istiyorum :)
Ayyy öleceğim galiba 10:30da randevum kızlar dua edin kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eylesin RabbimBu gidisle gece uyku yok size :)
Kacta randevu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?